- 25 Ağustos 2014
- 21.114
- 50.531
- 798
: ) hepimizi yakin zamanda feraha erdirsin Rabbim.. zor isler..Amin! Cümlemize...
(Hoş benim başımdan evlilik veya nişan geçmedi ama bir ayrılık geçti. Deldi de geçti.)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
: ) hepimizi yakin zamanda feraha erdirsin Rabbim.. zor isler..Amin! Cümlemize...
(Hoş benim başımdan evlilik veya nişan geçmedi ama bir ayrılık geçti. Deldi de geçti.)
Amiiiiiiiiiiiiinnnn: ) hepimizi yakin zamanda feraha erdirsin Rabbim.. zor isler..
Aynen canım nasip yaniElimde kitaplarla sinir krizi geçirirken yüzümü güldürdün ya:))))
Sanki burada biri kuzenine birini ayarlamsti böyle bir konuda laf lafi acmisti bulusmuslardi da ama sonucunu takip edememistim..
Olur mu olur vallahi kismet sonucta:)
Belki bir gün...Rabbim hayirlisini, gecmisi mutlulukla unutturacak kisiyi nasip etsin; bi gun evlilik olursa..![]()
Aynen canım nasip yanikeşke öyle bir mutlu yuva kurulmasına aracı olsam
![]()
valla olursa ben de dayımı yazarımSabah sabah sesli güldüm, KK da bunu da mı görecektik : kısmet ilanı
Belki de ayrı bir pano yapılmalıMune tarafından, kısmet ilanları oraya verilmeli.
Sabah sabah sesli güldüm, KK da bunu da mı görecektik : kısmet ilanı
Belki de ayrı bir pano yapılmalıMune tarafından, kısmet ilanları oraya verilmeli.
Niye olmasın canım ya , nette bir erkek bir kız tanıştı mı o pek sağlam bi ilişki olmuyor , olanda çok nadir , çünkü birbirine güven duymuyorlar yada erkek milletinin niyeti başka oluyor... Ama biz aracı olursak araya aileler devreye girerek kız ve erkek tanışacak bildiğin görücü usulü tarzı hemde güven verici diye düşünüyorumvalla olursa ben de dayımı yazarım![]()
valla ben mune ablaya kopyaladım sayfayı değerlendirme yerine ulaşır ama ne derler bilmemNiye olmasın canım ya , nette bir erkek bir kız tanıştı mı o pek sağlam bi ilişki olmuyor , olanda çok nadir , çünkü birbirine güven duymuyorlar yada erkek milletinin niyeti başka oluyor... Ama biz aracı olursak araya aileler devreye girerek kız ve erkek tanışacak bildiğin görücü usulü tarzı hemde güven verici diye düşünüyorum![]()
Yok canım o sayfa işi yaş dediğin gibi herkes biz gibi değil , erkekler dadanır gelir telefon numaralarını bırakırlar , fake şeyler yazarlar olmaz kuzum o iş, anca hani burda tanışmışlıkları olan birbirini sanalda bilenler tarafından olur benimki gibi en azından.valla ben mune ablaya kopyaladım sayfayı değerlendirme yerine ulaşır ama ne derler bilmem
bence de fena fikir değil biraz gerçi tehlikeli gibi de aslında ,bilemedim :) herkes biizm gibi değil ki:)
bak bak ilan verdim la30 yaşında bekarım, alayına bakarım![]()
![]()
bak bak ilan verdim laolur mu olur dimiz kızçe
![]()
Başlığı okuyuncaben uzuluyorum ne zamn kısmet benı bulacak dıye yakın çevrem dugun hazırlığı yaparken ben hala beklemedeyim...
Yanlış düşünme yinede kardeş. Allah'ın adaleti en güzeli ve iyi bileni muhakkak.Kismet konusuna ben de katiliyorum, yani katilmamak elde degil. Bu isin kismet oldugunu iyice anladim.
Madem bekar olmak daha iyi, bosansinlar o zaman?! Coluk cocuk olmadan , kukumavlar gibi her gun, her gece yalniz olmak daha mi iyiymis yani?
Ben de 27 ve bekarim, artik usandim beklemekten.
Mutluluk pastasi insanliga adil olarak dagitilmamis bence, evrende adalet diye bir sey yok.
Sabah sabah sesli güldüm, KK da bunu da mı görecektik : kısmet ilanı
valla olursa ben de dayımı yazarım![]()
esra erol'un pabucuyum ben bana özel sayfa yapılsın herkesi evereyim
nasıl evericeksin ilk önce kendini ever derseniz de haklısınız
kız öyle deme olur mu olur hani , belki güzel olur
![]()
valla ben mune ablaya kopyaladım sayfayı değerlendirme yerine ulaşır ama ne derler bilmem
bence de fena fikir değil biraz gerçi tehlikeli gibi de aslında ,bilemedim :) herkes biizm gibi değil ki:)
Yok canım o sayfa işi yaş dediğin gibi herkes biz gibi değil , erkekler dadanır gelir telefon numaralarını bırakırlar , fake şeyler yazarlar olmaz kuzum o iş, anca hani burda tanışmışlıkları olan birbirini sanalda bilenler tarafından olur benimki gibi en azından.![]()
kaç gündür aynı şeyi tartışıyoruz iş yerinde, ülkemizin hali belli çocukların hali de bundan 20 sene sonra çocuklarımız ne hale gelicek kim bilirSorumluluğu çok fazla olduğu için öyle dediklerini düşünüyorum. Tabi ki yalnız olmak iyi değil ama çoluk çocuk getirmek 'Bu kötü dünyaya' ne kadar doğru? Orasını kestiremiyorum.
Allah'a inancım tam. Çok şükür ama evrende adalet olmadığına ben de katılıyorum.