• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yasında bekarım buna uzuluyorum dıyenler????

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elimde kitaplarla sinir krizi geçirirken yüzümü güldürdün ya:))))

Sanki burada biri kuzenine birini ayarlamsti böyle bir konuda laf lafi acmisti bulusmuslardi da ama sonucunu takip edememistim..

Olur mu olur vallahi kismet sonucta:)
Aynen canım nasip yani :KK45: keşke öyle bir mutlu yuva kurulmasına aracı olsam:KK68:

Sabah sabah sesli güldüm, KK da bunu da mı görecektik : kısmet ilanı :KK30::KK70::KK60:

Belki de ayrı bir pano yapılmalı Mune Mune tarafından, kısmet ilanları oraya verilmeli.
:KK70::KK70::KK70: esra erol'un pabucuyum ben bana özel sayfa yapılsın herkesi evereyim :KK70:nasıl evericeksin ilk önce kendini ever derseniz de haklısınız :KK70: kız öyle deme olur mu olur hani , belki güzel olur :cool:

valla olursa ben de dayımı yazarım :KK53:
Niye olmasın canım ya , nette bir erkek bir kız tanıştı mı o pek sağlam bi ilişki olmuyor , olanda çok nadir , çünkü birbirine güven duymuyorlar yada erkek milletinin niyeti başka oluyor... Ama biz aracı olursak araya aileler devreye girerek kız ve erkek tanışacak bildiğin görücü usulü tarzı hemde güven verici diye düşünüyorum :KK37:

Niye olmasın canım ya , nette bir erkek bir kız tanıştı mı o pek sağlam bi ilişki olmuyor , olanda çok nadir , çünkü birbirine güven duymuyorlar yada erkek milletinin niyeti başka oluyor... Ama biz aracı olursak araya aileler devreye girerek kız ve erkek tanışacak bildiğin görücü usulü tarzı hemde güven verici diye düşünüyorum :KK37:
valla ben mune ablaya kopyaladım sayfayı değerlendirme yerine ulaşır ama ne derler bilmem :KK53:
bence de fena fikir değil biraz gerçi tehlikeli gibi de aslında ,bilemedim :) herkes biizm gibi değil ki:)

valla ben mune ablaya kopyaladım sayfayı değerlendirme yerine ulaşır ama ne derler bilmem :KK53:
bence de fena fikir değil biraz gerçi tehlikeli gibi de aslında ,bilemedim :) herkes biizm gibi değil ki:)
Yok canım o sayfa işi yaş dediğin gibi herkes biz gibi değil , erkekler dadanır gelir telefon numaralarını bırakırlar , fake şeyler yazarlar olmaz kuzum o iş, anca hani burda tanışmışlıkları olan birbirini sanalda bilenler tarafından olur benimki gibi en azından.:oops:

ben uzuluyorum ne zamn kısmet benı bulacak dıye yakın çevrem dugun hazırlığı yaparken ben hala beklemedeyim...
Başlığı okuyunca
Ah keşke kac yasinda olursam olayım bekar olaydım. Dedim.
Ve ekliyorum : bu konuda üzüldüğüm zamanlara köpekler gibi pismanim...

Boşanma avukatına gittiğimde nedenini sordu, nasıl evlendik vs.
Dedim ki yaş 30'a gelmişti, evlenemeyeceğim gibi geldi herhalde diye.

Nolmuş ki 30'da dedi. Bak ben 40 yaşında evlendim, yeni de doğum yaptım, 9 aylık bebeğim dedi.

Yani 30 yaşından önce evlenip ama o evlilikte yıpranacaksanız, hakaretlere, insanlık dışı muameleye maruz kalacaksanız bence bekar kalın.

Önemli olan mutlu olmak, mutlu kalmak.

Kismet konusuna ben de katiliyorum, yani katilmamak elde degil. Bu isin kismet oldugunu iyice anladim.

Madem bekar olmak daha iyi, bosansinlar o zaman?! Coluk cocuk olmadan , kukumavlar gibi her gun, her gece yalniz olmak daha mi iyiymis yani?

Ben de 27 ve bekarim, artik usandim beklemekten.

Mutluluk pastasi insanliga adil olarak dagitilmamis bence, evrende adalet diye bir sey yok.
Yanlış düşünme yinede kardeş. Allah'ın adaleti en güzeli ve iyi bileni muhakkak.
O ki herşeyi en ince detayına kadar bilen ve gören Habiyr ....:KK68:

18 yaşımda evlendim ilk zamnlarr çokkkk pişmandım ayrıldım hatta ... Çok yakında tekrar evlenecem aynı kişiyle hala hazır hissetmiyorum kendimi .. Yaşım 21 . Düşünüyorum da eğer boşansaydık 30-35 yaşıma kadar evlenmezdim. En ideal yaş 30 ama çok geç kalmayın da derim

Sabah sabah sesli güldüm, KK da bunu da mı görecektik : kısmet ilanı :KK30::KK70::KK60:

Belki de ayrı bir pano yapılmalı Mune Mune tarafından, kısmet ilanları oraya verilmeli.

valla olursa ben de dayımı yazarım :KK53:

:KK70::KK70::KK70: esra erol'un pabucuyum ben bana özel sayfa yapılsın herkesi evereyim :KK70:nasıl evericeksin ilk önce kendini ever derseniz de haklısınız :KK70: kız öyle deme olur mu olur hani , belki güzel olur :cool:

Yok canım o sayfa işi yaş dediğin gibi herkes biz gibi değil , erkekler dadanır gelir telefon numaralarını bırakırlar , fake şeyler yazarlar olmaz kuzum o iş, anca hani burda tanışmışlıkları olan birbirini sanalda bilenler tarafından olur benimki gibi en azından.:oops:

:KK57::KK57:
Tövbe Bismillah, Mune ablanız sizi kendi eliyle yaksın mı istiyorsunuz?
O Panoya bir yığın erkek sinek gelir, sitede pano yokken alayı geliyor telefon numarası bırakıp abuk sabuk mesajlar yazıyor, kaç tane bekar ateşli hatunlar arasın, evim tarlam var yaşı önemli değil bekar kadın arıyorum yazısı sildim.

Birde sizin burda evlenmek istiyorum diye bir bölüm açtığınızı görürlerse olacakları düşünemiyorum:KK14:

Yok kuzucuklarım boşverin panoyu manoyu, bekarlığın tadını çıkarın, evlenme isteğinizi de hayırlıysa olsun, helal süt emmiş, vicdanlı biriyse olsun diyerek dileyin.

Sorumluluğu çok fazla olduğu için öyle dediklerini düşünüyorum. Tabi ki yalnız olmak iyi değil ama çoluk çocuk getirmek 'Bu kötü dünyaya' ne kadar doğru? Orasını kestiremiyorum.
Allah'a inancım tam. Çok şükür ama evrende adalet olmadığına ben de katılıyorum.
kaç gündür aynı şeyi tartışıyoruz iş yerinde, ülkemizin hali belli çocukların hali de bundan 20 sene sonra çocuklarımız ne hale gelicek kim biliro_O

Otuz yaş elbette geç bir yaş değil, ama kime göre. Size, bize ve diğer bilinçli aklı başında insanlara göre. Gerçek hayatta, çoğu zaman böyle düşülmüyor. Otuzu geçtiysen, 31 bile olsan insanlar 'senden geçti artık' gözüyle bakabiliyor. Hatta bu kişinin beğenenleri olsa bile, çoğu zaman yaşını duyduktan sonra geri çekilebiliyorlar. Bu ülke, bu zihniyetteki insanlarla dolu maalesef.

Daha dün vardı buna benzer bir konu. Konu sahibi 33 onu terk eden nişanlısı 39 yaşındaydı. Adam neredeyse kırkına merdiven dayamış ama ailece, kız 33 yaşında diye hor görmüşler, ezmeye kalkmışlardı. İstediği ufak tefek şeyleri bile ona layık görmemişlerdi. Bu ülke böyle geri kafalı insanlarla dolu ne yazık ki. O yüzden, buradan yaşı otuz olan ve otuzu geçen arkadaşlara 'yiyin için gezin' demek kolay. Gezin tozun da, sanki baba evinde her şey güllük gülistanlık mı? 30 yaşında bekâr olunca, insan bütün hayallerini gerçekleştirebiliyor mu yani? Arkadaşın biri yukarıda 'otuz yaşındayım daha yapmak istediğim çok şey var, gezeceğim göreceğim çok yer var' yazmış. Güzel de herkes sizin kadar şanslı ve imkânlı değil ki.

Sizin gezip tozup, kafanıza hiçbir şey takmadığınız zamanlarınızı, bir başkası, baba evinde, evlen baskısıyla 'gezeceksen kocanla gezersin' baslısıyla geçiriyor olabilir. Herkes sizler gibi şanslı değil ki. 30 yaşında olup, çalışmayan, çalıştırılmayan ya da çalışsa da sosyalleşmesine izin verilmeyen birçok insan var. Bu insanlar yaşlarının ‘çevreye göre’ daha fazla geçmeden, iyi bir yuva kurup evlenmek istiyorlar diye her fırsatta ‘evlen de bul belanı’ tarzı şeyler yazmaya kimsenin hakkı yok. Bu tip konulara yazan hemen hemen tüm evliler ‘evlilik kötü bekârlığın tadını’ çıkar türü şeyler yazmanın, belli bir yaşın üstünde olup evlenmek isteyenlere moral olduğunu zannediyor. Bence moral bozuyorsunuz. Kadın bu yaşa kadar beklemiş, bundan sonra mutlu olmak istiyor, siz gelip ‘daha da mutsuz olacaksın böyle kal’ diyorsunuz. Bu ülkede milyonlarca insan var, milyonlarca da farklı evlilik. İnsanları olumsuza yönlendirmenin âlemi yok. Bu insanlarla biraz empati yapıp öyle bakmak lazım bu konulara. Evli olan herkes çok mutlu olmadığı gibi, bekâr olan herkes de çok mutlu olacak diye bir kaide yok.

Sizin evliliğiniz umduğunuz gibi gitmedi diye, evlendiğiniz için her gün pişman oldunuz diye, evlenmek isteyen, bunun hasretini çeken insanlara da 'evlenince ne olacak başınız göğe mi erecek' tarzı yorumlar yapmaya hakkınız yok arkadaşlar. Sizin ermedi belki, ama onun erecek. Bunun garantisi var mı? Siz mutsuz bir evlilik yaptınız diye, tüm bekârlar evlenirse kendilerini ateşe mi atmış olacak. Çok çok mutlu evlilikler var. Ben bunlara bizzat şahidim. Allah evlenmek, mutlu bir yuva kurmak isteyen tüm bekârların gönlüne göre versin.

Back
X