- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Sizin evliliğiniz umduğunuz gibi gitmedi diye, evlendiğiniz için her gün pişman oldunuz diye, evlenmek isteyen, bunun hasretini çeken insanlara da 'evlenince ne olacak başınız göğe mi erecek' tarzı yorumlar yapmaya hakkınız yok arkadaşlar. Sizin ermedi belki, ama onun erecek. Bunun garantisi var mı? Siz mutsuz bir evlilik yaptınız diye, tüm bekârlar evlenirse kendilerini ateşe mi atmış olacak. Çok çok mutlu evlilikler var. Ben bunlara bizzat şahidim. Allah evlenmek, mutlu bir yuva kurmak isteyen tüm bekârların gönlüne göre versin.
her cümlene katılmakla birlikte son paragrafına bir hayli katıldığım için alıntıladım..
özellikle profil fotosunda, imza kısmında eşiyle ya da evliliğiyle ilgili fotolar paylaşan arkadaşların "ayyy bekarlık gibisi var mı" demeleri çok ama çok komik kaçıyor söylemek istedim dışarıdan nasıl göründüğünüzü..
insanlar "evlilik" kurumunda aradıklarını bulamayınca kimse bulamayacak diye düşünüyorlar.. hayır öyle değil.. elbette kavgalar, tartışmalar, arada küsmeler olacak hayat bu kimin 4/4'lük gidiyor ki.. evli biri olarak evli arkadaşlardan rica ediyorum yapmayın böyle yorumlar.. evlilikten çok şikayetçi iseniz elinizde opsiyon var, değerlendirin ama başkalarına havadan tavsiyeler vermeyin..