• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yasında bekarım buna uzuluyorum dıyenler????

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben uzuluyorum ne zamn kısmet benı bulacak dıye yakın çevrem dugun hazırlığı yaparken ben hala beklemedeyim...

Hiiiiççç üzülme tatlım.Tabiki insan yuva kurmak evlat sahibi olmak ister.Ama önce senin için herşeyin hayırlısını dile ve zamana bırak.Kısmet anlık birşeydir.30 yaş o kadar güzel bir yaş ki,keyfini sür.İnan 30 undan sonra yapılan evlilikler daha sağlam,daha oturmuş daha ne istediği belli evlilikler.Genç yaşta evlenip,hır gürle,tecrübesizliklerle de sürdürebilirdin hayatını.Hayat sürprizlerle dolu.Sen kendi ayağının üzerinde dur ,kader karşına neleri çıakrtır.Bu işler anlıktır.

Hiiiiççç üzülme tatlım.Tabiki insan yuva kurmak evlat sahibi olmak ister.Ama önce senin için herşeyin hayırlısını dile ve zamana bırak.Kısmet anlık birşeydir.30 yaş o kadar güzel bir yaş ki,keyfini sür.İnan 30 undan sonra yapılan evlilikler daha sağlam,daha oturmuş daha ne istediği belli evlilikler.Genç yaşta evlenip,hır gürle,tecrübesizliklerle de sürdürebilirdin hayatını.Hayat sürprizlerle dolu.Sen kendi ayağının üzerinde dur ,kader karşına neleri çıakrtır.Bu işler anlıktır.

Ne güzel yazmışsınız.
Sistem BEĞENmeme müsaade etmedi.
Ben de yazmak istedim. :17:

28 yasindayim bende evde kalmislardanim.
kim ne derse desbirtakım durumunu seni gibi olmayan anlayamaz.bu devirde evlilik zor.
benim sebeplerim bi kere okumussan isin zor.kendine denk birini istiyorsun hadi buldun diyelim bu adamin cevresinde bir suru kiz oluyor.kizlar kendilerine bakmadan okumus cocugu kapayim ilerde parasida olur rahat ederim mantiginda.isveyle cilveyle adami kapakliyor sonra evlenmeye mecbur birakiliyor cok gordum bunun ornegini.
bide yabanci cok kadin var.erkekler bunlara yoneldi artik.evlilik disi iliski yasayan cok kadin var adam cinselligini de yasiyor neden evlensin ki erkenden.evlilik yasi 40 lara dayandı erkekler icin.o yastakiler bile bana yaslisin demeye basladi tam cinnetlik.
cevre baskısından bahsetmiyorum bile.birazda biz hassas oldugumuz icin cevreden gelen en ufak espriye bile aliniyoruz.

Evlilik disi cocuk konusu konusulmus.bana gore birsey degil ama insan anne olmak istiyor bu hormonal birsey .yas gectikce acaba ben anne sütü olamayacak miyim dye düşünüyorsun. Zaman geciyor birsey yapamiyorsun .üzücü birsey tabi.bende kismet degilmis bu dunya gecici diye avutuyorum kendimi.bu durum beni isyana degil daha cok dinime bagladi.belki de ben anne olmak icin gelmedim dunyaya.benim misyonum farklıydı diye düşünür oldum.namaza kurana verdim kendimi.insanin ici ferahliyor .

bende konuya farklı bı taraftan bakmak ıstıyorum musadenızle.
28 yasındayım uzun bır bırlıktelıkten çıktım ınsanlara güven duyma konusunda sorunlarım var. bu yasa kadar doğru adamı bekledim beklerken bos durmadım karıyer yaptım okudum ettım ama etraftakı kendını bılmezler evde kaldım dıye ellerınde ne varsa bekar soyluyolar. ınanın o da hos degıl.
bır kışı bekarsa karsısına kımse çıkmadı demek degıl aradığını bulamamıştır ve bu ınsan sıze ben böyle bırını ıstıyorm dedıgı halde alay eder gıbı bırını söylemek cok ayıptır.yapmayın etmeyın...

bende bazen umudumu kesıyorum çıkmayacak herhalde karsıma dıyorum.sonra gelecek yılları düşünüyorum..son yıllarda erteledıgım ne varsa onları yapıyorum. Tatıle gıtmek kursa yazılmak,derneklere uye olamak esımle yapmayı hayal ettıgım seylerdı.mademki kısmet olmadı evlılık yıllar sonra mutsuz bır ıhtıyar olmak ıstemıyorum.Bir arkadaşım var saolsun onun sayesınde hayatımı temıze cekıyorum. O bana birgun dedıkı senın ozguven sorunun kendı basına yapmaktan korktularını esınle yapmak ıstemen bundan demıstı basta cok kızdım ama haklı cıktı. ınanın ben sınemaya tek basıma gıtmeye bıle cekındım ılk baslarda sımdı yurtdışına tatıle bıle gıttım tek basıma:) daha mutluyum ve sankı mutlu oldukça daha cok talıbım çıkıyor.henuz aradığımı bulamasamda mutluyum.

Allah hepımızın gönlüne gore versin sansımız bahtımız acık olsun he bu arada kendımden kucuk kardesımıde evlendırıyoruz yanı resmıyet kazanacak evde kalmışlığım:):):):):) (toplum baskısı:1:)

Son düzenleme:
Bendede ozguven sorunu var ya :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o benim işte:14:
derdim koca bulayım rahat edeyim değil bende konu açtımda demediklerini bırakmadı bazı arkadaşlar:ssz:

çok mutsuzum gerçekten sanki ömür tamamlıyo gibiyim hiçbişey düzgün gitmiyo milletin lafı sözüde durmuyo gerçekten çok sıkıldım kendimden hayatımdan kabuğumu kıramadım neden benim için herşey imkansız anlamadım gitti
:25:

o benim işte:14:
derdim koca bulayım rahat edeyim değil bende konu açtımda demediklerini bırakmadı bazı arkadaşlar:ssz:

çok mutsuzum gerçekten sanki ömür tamamlıyo gibiyim hiçbişey düzgün gitmiyo milletin lafı sözüde durmuyo gerçekten çok sıkıldım kendimden hayatımdan kabuğumu kıramadım neden benim için herşey imkansız anlamadım gitti
:25:

anlat belki yardimci olurus inshallah :)

Mav'ın meşhur mevzusu yine karşımızda.
İnşallah yakın sürede hayatının aşkıyla karşılaşıp evlenir, iyi bir yuva kurarsın.
Kuzenim de 30unda tanıştı, gelecek aya evleniyor.
Çok aktif, maddi durumu çok iyi, çevresi geniş bir kızdı ama ilişkileri kötüydü. Hep üzülen taraf oldu bunca zaman ama birkaç ay önce tanıştığı insanla evlenme kararı aldı.
Hem de eski saçma sevgilileri gibi değil, tam kendisine denk başarılı bir savcı bu adam.
Senin de beklemeye devam etmekten başka çaren yok.
Çünkü çevreymiş, dışarı çıkmakmış hikaye bunlar.
Üzülmeden beklemen yararına olur tabii.
Sen hep bunalım takılıyorsun.
Enerjini yükselt biraz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

omuzlar düşük,vücut dik değil,kaçırılan gözler,hayattan bezmişlik,somurtkan yüz,baş önde,dalgın gibi bir yürüyüş. arti topuklu ayyakkabiylayken de daha cok belli oluyomus

işte böyle olunca yanı bız bıle bıze agır gelirken kım napsın bızı.sakın sımdı demeyın oylelerıde evlenıyo evt evlenıyo ama sahsen ben onların evlendıklerı gıbı bı adamla evlenmek ıstemıyorum guclu akıllı sosyal bı adamla evlenmek ıstıyorum e oyle adamda ozguvensız bı kız ıstermı???

Kızlar hiç uzulmeyin vakti zamanı gelince oluyor bu işler. Ben hiç beklemedigim bir zamanda esimle karsılastım. Ortaokuldan sınıf arkdsm. Arka mahallemizde otuyor. Yıllarca birbirimizi gormedik. Sehir dısındaymıs. .aklımın ucundan bile gecmezdi bu kadar yakınımdaki biriyle sınıf ark evlenecegim. Kader işte hicbir cabam olmadan rabbim karsıma cıkardı sukurler olsun.Allah hayırlı insanlarla karsılastırsın hepinizi

Kızlar hiç uzulmeyin vakti zamanı gelince oluyor bu işler. Ben hiç beklemedigim bir zamanda esimle karsılastım. Ortaokuldan sınıf arkdsm. Arka mahallemizde otuyor. Yıllarca birbirimizi gormedik. Sehir dısındaymıs. .aklımın ucundan bile gecmezdi bu kadar yakınımdaki biriyle sınıf ark evlenecegim. Kader işte hicbir cabam olmadan rabbim karsıma cıkardı sukurler olsun.Allah hayırlı insanlarla karsılastırsın hepinizi
neguzel mutluluklar dılerım.Bır arkadaşım sık sık tekrarlar uzaktadır gelemez yakınındadır goremezsın dıye:)

işte böyle olunca yanı bız bıle bıze agır gelirken kım napsın bızı.sakın sımdı demeyın oylelerıde evlenıyo evt evlenıyo ama sahsen ben onların evlendıklerı gıbı bı adamla evlenmek ıstemıyorum guclu akıllı sosyal bı adamla evlenmek ıstıyorum e oyle adamda ozguvensız bı kız ıstermı???

valla istiyo :D bn mesela

Back
X