Turkiye'de yasayan bayanlara bazen inanin kiziyorum! Tabikide kismet bu isler, ama arkadaslar benim gibi yurtdisinda yasayan birsuru Turk kizi var. Etrafta Turk erkegi kaynamiyoki! Turk erkegi bulacanda, dini acidan ve karakter acisindan kriterlerine uyacakta, onunla tanisacanda, hoslanacanda, begenip evlenecende ooohooh! Inanin zor.
Soylemek istedigim su ki; Uzulmeyiiin! Turkiyede yasiyorsunuz, kafanizi cevirdiginiz yer Turk! Otobusunde tramvayinda duraginda sirketinde sosyal aktivitesinde spor okulunda...Bu yuzden birileriyle tanisma sansiniz gercekten yuksek. Ustelik artik internet var, birsuru tanisma sayfalari var. Kendinize ortam yaratin. Sakin umitsizlige ve umutsuzluga kapilmayin. En itici tipler, evlilik icin 'fazla hazir' olan tiplerdir bence. Erkektede bu boyle, kadindada. Tanisir tanismaz olaya cokkk ciddi yaklasmak yerine biraz daha rahat olup, gordugunuz ilgiden daha cok keyif alarak yaklasmanizi tavsiye ederim. Yahu bazen erkeklerle tanisirdim; okadar 'evlenmeye endeksli' tipler olurlardi ki. Ne eglencesi ne keyfi ne heyecanini yasardim o tanismalarin. Bu kisiler kriterlerine uydugu halde enerjisi yanlis olurdu yani.
Hicbirsey icin gec degildir. 29 yasimda evlendim, su an bende 30 yasimdayim. 28ime girmek uzereykende esimle tanismistim. Isin daha cok keyfi tarafinda, eglenceli ve heyecanli tarafinda olmanizi tavsiye ederim. Her tanistiginiz erkegi gozunuzde cok buyutmeyin, biraz daha 'cool' olun, kendinizden emin olun (boyle olmasanizda oyle davranin). Erkegin ilgisini cekin, merakini cekin, biraz yorulmasina, sizi avlamasina izin verin. ki bu date olaylari daha keyifli olsun.
ne yalan soyliim, bazen bekar zamanlarimi sirf bu oyunlar bu heyecanlar icin ozluyorum hihih. e keyifliydii! kabul edelim bunu yani
ama evliligin verdigi denge, hayatina verdigi yon, duzen, guven gercekten cok farkli. Bunu inkar asla ve asla etmem. O yuzden sevdiginizle adamla evlenme arzunuzu inanin cok iyi anliyorum. hepinizin gonlune gore versin Rabbim