- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Millet 50sınde boşanıyor .. Sen kafaca çoktan boşanmıssın konu sahibiHenüz mahkeme devam ediyor..Şuan yaşım 30.. ben şimdiden sanki herkes bana bakiyormus hissiyati içindeyim. .Evlenip bosanmis kadınlara nasıl baktıklarını tahmin edersiniz. .ama çok sukur beni sevip kabullenen geniş bir ailem var..yaşımın 30 olması her şey için çok geç mi,ben evlilik yapmak istiyorum evet ama hem beynim hem kalbime hem de gözüme hitap etsin istiyorum. .Evlilik olsun diye evlenmek istemiyorum..Henüz bosanmamisken bu psikolojide olmam normal mi??..ve gerçekten kismetimiz varsa karşımıza illa ki biri çıkar mı?
Henüz mahkeme devam ediyor..Şuan yaşım 30.. ben şimdiden sanki herkes bana bakiyormus hissiyati içindeyim. .Evlenip bosanmis kadınlara nasıl baktıklarını tahmin edersiniz. .ama çok sukur beni sevip kabullenen geniş bir ailem var..yaşımın 30 olması her şey için çok geç mi,ben evlilik yapmak istiyorum evet ama hem beynim hem kalbime hem de gözüme hitap etsin istiyorum. .Evlilik olsun diye evlenmek istemiyorum..Henüz bosanmamisken bu psikolojide olmam normal mi??..ve gerçekten kismetimiz varsa karşımıza illa ki biri çıkar mı?
Aynısını düşündüm dul ne ya dedim hatta. Bizler kendi kendimizi alçaltıyoruz.Yahu bu ne acele ???
Daha mahkeme devam ediyor
Sen yeniden evlenmekten bahsediyorsun
Bide şu dul kalmak lafı nedir yani???
Nasıl bir düşünceyse daha mahkeme devam ederken dul kalmayayim kötü gözle bakarlar (yani konu sahibinin düşüncesi) tekrar evlenmeyi düşünüyor???Aynısını düşündüm dul ne ya dedim hatta. Bizler kendi kendimizi alçaltıyoruz.
Nasıl bir düşünceyse daha mahkeme devam ederken dul kalmayayim kötü gözle bakarlar (yani konu sahibinin düşüncesi) tekrar evlenmeyi düşünüyor???
Hayret ettim doğrusu
Duygu karmaşası içindeyim belki de ondandir. .bir kaçış da diyebiliriz. .o günleri unutabilmek için. .dul kelimesini kullanıyorlar haklisinz hiç yakışır bir kelime değil. .Ben elestirilerinize de acigim. .her birinize ayrı ayrı çok tşk. Ler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?