30 yasinda dul kalmak:(

Üzme kendini daha önünde uzun yıllar var, aşkın nerede ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz, her an her yerde sürpriz yapabilir.

Şu anda duygusal boşluktasın, ya tekrar evlenemezsem-ya sevilmezsem - ya hayatta zorlanırsam düşüncelerin var belli ki.. Bu düşünceleri aklına geldikçe kafandan şutla, napıcam ben ya gibisinden düşüncelere girmemeye çalış.

En kısa zamanda boşanmanın yan etkilerini atlatmanı ve çok mutlu olmanı dilerim

Buarada "dulum ben" pskiolojisine girme, girersen çıkamazsın. Dul ne qı yapma allasen, kendini eksik görme sakınn

Canm..ne güzel anlamissin beni..çok çok tşk ederim... iyi ki varsın. .ve iyi ki üye olmuşum buraya. .her birinize tşk. Ler. .ama hal bilen anlayan insan olabilmek çok ayrı bir olay..♡♡♡

hele bi boşan da daha mahkeme bitmemiş

acele edıp ıkıncı bı hatadan kacının once

dul olmak kotu bır durum degıl evlenırsın işine gelmez bosanırsın

sırf yalnız kalmamak adına veya eskı esınıze ınat olsun dıye bır hata yaparsanızz gelen gıdenı aratır demek ıstıyorumm..

hem daha mahkeme devam edıyor neden bu acele ?

sızın bosanıp bosanmamanız ınsanların hayatında en fazla 15 dakıkasını alır su kısıde bosanmıs duydun mu ?

yanı kotu bı durum degıl kı bu da

Çocuğunuz yoksa her şey çok daha kolay . Dul kalmak diye bir şey yok. Ben olsam yeniden evlenmeyi hiç düşünmezdim bile. Ama yaşadığınız çevre bazen böyle düşündürebilir. Sizi de anlıyorum.

Dul lafı çok amiyane olmuş..biz ona bekar diyelim ki nufus cuzdaninizda da o sekilde yazacak..suan anlik bir boslukla sevgi acligiyla hata yapmamanizi umut ederim..ne derler sutten agzi yanan yogurdu üfleyerek yermiş..

Mutlu evlilikler görünce bn de istiyorum.Ama inanin sadece anlık bir düşünce. .sonra yine korkuyorum güvenmiyorum. .İkinci bir hata ypmak istemiyorum. .ama mutlu bir yuva görünce de uzuluyorm kendi adıma. .Bu konuyu silmek istiyorum mümkün mü canım?

Dul lafı çok amiyane olmuş..biz ona bekar diyelim ki nufus cuzdaninizda da o sekilde yazacak..suan anlik bir boslukla sevgi acligiyla hata yapmamanizi umut ederim..ne derler sutten agzi yanan yogurdu üfleyerek yermiş..
Sadece öyle anlık bir düşünce. .paylaşmak istedim canm..ama inan çok korkuyorum çok güvensizim. .benim için çok zor..istemek olmuyor herkes mutlu olmak ister ama bunun garantisi yok ..bi de bnm ikinci evlilik..bn heralde evlenmiycm

30 yaş en güzel yaş ..
Öyle kolay pes etme..
Tek boşanan sen değilsin. .
Yürümüyorsa ayrılırsın. .
Evlenmek kadar doğal. .
2 . Evlilik artık daha dikkatli olun. .
Acele etmeyin. .
İyi düşün iyi olsun. .

Ben yazdiklarinin hic bi yerinden 2. evliliği düşündüğü sonucuna ulasamadim.kadin önüne bakiyor artik ama tedirgin olduğu noktalar var.kaldiki 2.yi de düşünebilir yani ne var.sevilmek istiyordur.
Yasiniz çok genç.dul değil bekarsiniz.ve coook mutlu olabileceğiniz (hatta hic olmadiginiz kadar )günler yaşayabilirsiniz. Sizin tercihlerinizle alakali olarak tabi.

Dul lafina niye herkes tepki göstermiş ki anlamadım. Evlenip boşanmış ya da eşi vefat etmiş kişiye dul denmez mi.Kulağa kötü geliyo diye mi.

Boşanma aşamasında olduğunuz için herşey bitmiş ve kendinizi yaşlanmış hissedebilirsiniz bu normal. Ama boşanmak da aslında yeni bir başlangıçtır. Yaşınız çok genç daha, yaşayacağınız çok güzel günler vardır eminim. Yengem de dayımla evlendiğinde 31 yaşındaydı bir de kızı vardı. Dayımın da ilk evliliğiydi. 19 yıl geçti, Şimdi 3 çocukları da var gayet mutlular.

Bu evliliginiz yani biten mi ikinci evlilik olabilir hayat biz insanlar icin var ve hata yapa yapa büyüyoruz..bence canını sıkma her şerde bir hayır vardir emin ol..ama hayatina biri gireceksede bunu aceleye getirme bence..ve daha seçici ol kendinden taviz verme..ne istediginden emin ol adimlarini saglam at...karsi tarafa çantada keklikmissin hissi yaratma..Allah karsina iyi birini cikarir emin ol vakti zamani gelince sen sadece sabret ve şükret..

Eskiler dul derdi ama artık dul diyen kalmadı kimliklerde bile boşanan insanların bekar yazıyor diye biliyorum. Dul kelimesi biraz ağır sanki. Ayrıca daha boşanmadan 2.evliliği düşünüyorsunuz. Biraz temkinli olmanız gerekir evlilik konusunda sonuçta mutlu bir evlilik değil ki boşanıyorsunuz.

Öncelikle mutluluklar seninle olsun şu anki durumun tamamen boşanma psikolojisinden kaynaklı diye düşünüyorum 33 yaşında bir arkadaşım var birlikte çalıştık söylemese boyu kadar iki oğlu olduğuna inanamazdım erken evlenip boşanmış ama pes etmemiş inan bizden daha aktif sosyal biriydi inşallah haziranda nikahı var yani hiç bir şey bilmiyor arkadaşım sadece bir örnekti çevremde başka insanlarda var sen kendini nasıl görürsen toplumda öyle lanse edersin dik dur kendine güven hayat kısa

ayrıntılara takıldım
senı boyle sevıp kabul edecek genıs aılen var???
mılletın nasıl baktıgını tahmın edersınız ???
dul???
mılletın sana nasıl baktıgını belırleyen sensın oncelıkle kı zaten mıllete gerek kalmamıs sen kendın ıcın neler dusunuyorsun boyle uzuldum ...

30 yaşında tekrar bekar olmak diyelim biz ona. ki etrafta çook var böyle. 30 yaş ne ki?

millet nasıl bakarsa baksın. siz kendinize o şekilde bakmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…