- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Canm..ne güzel anlamissin beni..çok çok tşk ederim... iyi ki varsın. .ve iyi ki üye olmuşum buraya. .her birinize tşk. Ler. .ama hal bilen anlayan insan olabilmek çok ayrı bir olay..♡♡♡Üzme kendini daha önünde uzun yıllar var, aşkın nerede ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz, her an her yerde sürpriz yapabilir.
Şu anda duygusal boşluktasın, ya tekrar evlenemezsem-ya sevilmezsem - ya hayatta zorlanırsam düşüncelerin var belli ki.. Bu düşünceleri aklına geldikçe kafandan şutla, napıcam ben ya gibisinden düşüncelere girmemeye çalış.
En kısa zamanda boşanmanın yan etkilerini atlatmanı ve çok mutlu olmanı dilerim
Buarada "dulum ben" pskiolojisine girme, girersen çıkamazsın. Dul ne qı yapma allasen, kendini eksik görme sakınn
hele bi boşan daHenüz mahkeme devam ediyor..Şuan yaşım 30.. ben şimdiden sanki herkes bana bakiyormus hissiyati içindeyim. .Evlenip bosanmis kadınlara nasıl baktıklarını tahmin edersiniz. .ama çok sukur beni sevip kabullenen geniş bir ailem var..yaşımın 30 olması her şey için çok geç mi,ben evlilik yapmak istiyorum evet ama hem beynim hem kalbime hem de gözüme hitap etsin istiyorum. .Evlilik olsun diye evlenmek istemiyorum..Henüz bosanmamisken bu psikolojide olmam normal mi??..ve gerçekten kismetimiz varsa karşımıza illa ki biri çıkar mı?
Mutlu evlilikler görünce bn de istiyorum.Ama inanin sadece anlık bir düşünce. .sonra yine korkuyorum güvenmiyorum. .İkinci bir hata ypmak istemiyorum. .ama mutlu bir yuva görünce de uzuluyorm kendi adıma. .Bu konuyu silmek istiyorum mümkün mü canım?Çocuğunuz yoksa her şey çok daha kolay . Dul kalmak diye bir şey yok. Ben olsam yeniden evlenmeyi hiç düşünmezdim bile. Ama yaşadığınız çevre bazen böyle düşündürebilir. Sizi de anlıyorum.
Sadece öyle anlık bir düşünce. .paylaşmak istedim canm..ama inan çok korkuyorum çok güvensizim. .benim için çok zor..istemek olmuyor herkes mutlu olmak ister ama bunun garantisi yok ..bi de bnm ikinci evlilik..bn heralde evlenmiycmDul lafı çok amiyane olmuş..biz ona bekar diyelim ki nufus cuzdaninizda da o sekilde yazacak..suan anlik bir boslukla sevgi acligiyla hata yapmamanizi umut ederim..ne derler sutten agzi yanan yogurdu üfleyerek yermiş..
Bu evliliginiz yani biten mi ikinci evlilik olabilir hayat biz insanlar icin var ve hata yapa yapa büyüyoruz..bence canını sıkma her şerde bir hayır vardir emin ol..ama hayatina biri gireceksede bunu aceleye getirme bence..ve daha seçici ol kendinden taviz verme..ne istediginden emin ol adimlarini saglam at...karsi tarafa çantada keklikmissin hissi yaratma..Allah karsina iyi birini cikarir emin ol vakti zamani gelince sen sadece sabret ve şükret..Sadece öyle anlık bir düşünce. .paylaşmak istedim canm..ama inan çok korkuyorum çok güvensizim. .benim için çok zor..istemek olmuyor herkes mutlu olmak ister ama bunun garantisi yok ..bi de bnm ikinci evlilik..bn heralde evlenmiycm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?