- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Taze avukatım. Hevesinizi kırmak gibi olmasın bu tünelin ucu pek iyi bir yere çıkmadı...
Merhabalar;
Son günlerde burada epey aktif oldum affola :)
Ben 28 yaşındayım.. Normalde İngilizce öğret. okuyordum fakat bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım 3 yıl önce.. Şuan adalet okuyorum açıktan.. Aslında bu bölümü sırf üni mezunu olmak için yazmıştım ama şimdi hukuk fakültesine geçme şansımın olması beni cezbediyor..
Adaletten mezun olduğumda 29-30 yaşlarında olucam hukuğu kazanırsam DGS ile 30 yaşında hukuk fakültesine girmiş oluyorum.. bazı üniler 2. Sınıftan başlatıyor bazıları 1. Sınıftan.. Yani düz hesap 34-35 yaşında avukat olmuş oluyorum zorunlu stajı da sayarsak..
Sizce geç mi?
Bir yanım hiçbir şey için geç değil diyor, diğer yanım bu yaştan sonra boşver diyor..
Siz ne düşünüyorsunuz?
arkadaşım eşi doktor 2 kız çocuğu var 2 de üniversite bitirdi 35 yaşında hırs yaptı ünv sınavlarına girdi hukuğu kazandıMerhabalar;
Ben 28 yaşındayım.. Normalde İngilizce öğret. okuyordum fakat bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım 3 yıl önce.. Şuan adalet okuyorum açıktan.. Aslında bu bölümü sırf üni mezunu olmak için yazmıştım ama şimdi hukuk fakültesine geçme şansımın olması beni cezbediyor..
Adaletten mezun olduğumda 29-30 yaşlarında olucam hukuğu kazanırsam DGS ile 30 yaşında hukuk fakültesine girmiş oluyorum.. bazı üniler 2. Sınıftan başlatıyor bazıları 1. Sınıftan.. Yani düz hesap 34-35 yaşında avukat olmuş oluyorum zorunlu stajı da sayarsak..
Sizce geç mi?
Bir yanım hiçbir şey için geç değil diyor, diğer yanım bu yaştan sonra boşver diyor..
Siz ne düşünüyorsunuz?
Hiç geç değil İşletme mezunuyum 30 yaşındayım bu sene iktisat okuycam açık üni. kime ne banane yani hayat bizim hayatımızMerhabalar;
Sizce geç mi?
Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?