30 yaşında ilk defa abla ile konuşmak .

arayacak mı

• arar mı

OY: 62 92,5%
  • aramaz mı

OY: 5 7,5%

• Ankete Katılan
    67

Ya ne güzel olmuş, Allah kavuştursun.

Çok tuhaf ama bazen bazı kadınlar eşlerinden falan çekiniyorlar, kardeşi olduğunu bilmiyorsa.. Eşinin ve ya eşinin akrabalarının yanında falan olmuş olabilir, gönlünüzü ferah tutun.

şuan durumunu bilmiyorsunuz
fikir yürütmek önyargı oluşmasına sebep olur
ön yargı düşünmeden bekleyin
müsait olmayabilir
kaynanası ile oturuyor olabilir
hastası olabilir
müsait değildir, bekleyin arasın görüşün

Öncelikle sizi tebrik ederim ben olsam cesaret edemem sonuçta kan bağı dışında bir bağ yok. Ama sanırım aranızda kötü bir şey de olmadığı için siz kardeşlik duygusuyla merak etmişsiniz birbirinizi. Dediği gibi size geri dönecektir, şaşırmış yani belli, biraz zaman tanıyın. Yalnız bu tip durumda ablanızın iyi niyetinden emin olun yani hemen çok sıcak olmayın lütfen. Anneler ayrı olduğu için yaşı kaç olursa olsun kin besleyebilir size.

sormayın benim de kafam çok karışık ayrı şehirlerde farklı hayat sürmüş sadece kan bağımız var doğru düzgün doğum tarihini bile bilmiyorum çocuklarının adlarını eşinin kim olduğunu bu zamana kadar nasıl yaşadığını . dün den beri çok düşündüm ve sizinde dediğiniz gibi zamana bırakmaya karar verdim .

eğer aramaz ise bir daha rahatsız etmeyeceğim.

Ben burada sinirden çatladım..

Görüştürmeyin ya zaten. Terbiyesiz, ahlaksızlar! Eski eşiniz de layıkını bulmuş.

Diğer konuda yazdıklarınızı da okudum.Çok güçlü bir annesiniz,tebrik ederim.Umarım bundan sonrası çok güzel olur sizin için.

Bence özel biri olduğunuzdan size özel bir zamanda aramak istemiş. Yani müsait değilmiş ve ilk şoku atlatmak istemiş gibi

babamin kizi da beni aramisti,
Ben hakaret ettim cunku annesi ve cocuklarinin yaptigi igrencliklerinin yaralarini hala bedenim de ve ruhum da yasiyorum.

Sizin Boyle sorununuz yoksa sokunu atlatsin ariyacaktir.

Numarani kaydediyorum demis bence toparlaninca arayacaktir. Aramasa bile sen yapmak istwdigin seyi yapmissin icinde kalmamis onemli bir adim atmissin karsi tarafin davranislari da onu baglar. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Aynen öyle yapın, benimde var öyle bir ablam, biz sizden farklı olarak ayrı yerlerde büyümedik ama malesef aramız iyi değil. Konunuzu görünce de o yüzden ihtimaller dahilinde konuşmak istedim yani annesinden yana sorun olabilir diye. Hayırlısı olsun ondan adım gelmezse daha da denemeyin demek ki bundan sonraki hayatında da sizi tanımayı arzu etmiyordur.

aramadı . ..

üstelik telefonum bozuk pazartesi gelicek şuan eski telefon kullanıyorum demişti .
şimdi baktım whatsupda ki profiline resim gelmiş yani telefonunu almış .
ama aramadı ....

Kiyamam sen cok tatlisin be.
O acı biber bir insansa seni anlamaz
Arar ya da aramaz bu sakın umrunda olmasin. Sen tüm egolarini yikıp kisiliginle insanligini yaptin. Bu yeterli.

Acaba numarayı mi kaybetti. Ne kadar kaydetse de telefon değişince bazı numaralar aktarılmıyor ama bu durukra numaranızı bulabileceği biri var mı? Hakkınızda hayırlısı olsun aramazsa tercihini yapmıştır deriz.siz büyüklük yapıp aramışsınız sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…