- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi Loya-Kiana
-
Nasıl yaYok tatlım bir intihar vakası idikadının iki ayrı adamdan iki çocuğu daha var onlarla nikahliymis
Suratına bile tükürmemNasıl yaO zaman bu da yakında tekmeyi yer Tırıs tırıs sana dönerse bi tekme de sen vur
herkese merhaba ,
babamın ilk evliliğinden bir ablam var aramızda sanırım ya 8 ya 10 yaş var . bu zamana kadar hiç konuşmadık bir kere rastlantı eseri görmüştüm küçükken o kadar . şimdi onunla konuşmak istiyorum . akrabalardan onunda görüşmek istediğini duydum . bu zamana kadar da kimse ön ayak olmadığı için görüşme sağlanmamıştı. ben görüşmek istedim numarasını buldum aradım ..
çok gerildim ararken tepkinin ne olacağını bilmiyordum çok şaşırdı duraksayarak konuştu . numarasını kimden aldığımı sordu hayır olsun dedi .
ben söyledim bu zamana kadar kimse ön ayak olmadı seninde beklentin olduğunu duydum ve aramak istedim dedim . oda ben seni arıcam dedi . bu numara senin ise kaydediyorum dedi . tamam abla dedim ve kapattık .
düşüncelerim ikiye bölündü ; konuşmak istemeyip geçirtirmek için mi ararım ben seni dedi .
yoksa ; konuşmak istemese beni arama konuşacak bişey yok diyip kapatabilirdi çok sevinip mutlu mu oldu .
düşüncelerinize fikirlerinize ihtiyacım var ... şimdiden teşekkür ederim.
sormayın benim de kafam çok karışık ayrı şehirlerde farklı hayat sürmüş sadece kan bağımız var doğru düzgün doğum tarihini bile bilmiyorum çocuklarının adlarını eşinin kim olduğunu bu zamana kadar nasıl yaşadığını . dün den beri çok düşündüm ve sizinde dediğiniz gibi zamana bırakmaya karar verdim .Öncelikle sizi tebrik ederim ben olsam cesaret edemem sonuçta kan bağı dışında bir bağ yok. Ama sanırım aranızda kötü bir şey de olmadığı için siz kardeşlik duygusuyla merak etmişsiniz birbirinizi. Dediği gibi size geri dönecektir, şaşırmış yani belli, biraz zaman tanıyın. Yalnız bu tip durumda ablanızın iyi niyetinden emin olun yani hemen çok sıcak olmayın lütfen. Anneler ayrı olduğu için yaşı kaç olursa olsun kin besleyebilir size.
Ben burada sinirden çatladım..Belki de annesinin fikrini alma ihtiyacı hissetmiştir. İlk şoku atlatsın dönecektir size umarım güzel bir bağ oluşur aranızda.
Sizin konunuzla alakası yok annenizi ve sizi tenzih ederim ama benim oğlumun babasının , biz evliyken birlikte olduğu kadından bu arada hala evli değiller bir kızı olmuş. Bu adam benim oğlumu bayramda bile aramıyor , ailesi de öyle , hepsi o kadınla ve kızını kabul etmiş , bağırlarına basmışlar... Ben oğlumun asla ama asla o kadının kızı ile görüşmesini istemem , zira kardeş filan değiller , asla da olamazlar , belki çocuğun günahı yok ama öyle bir kadının , öyle bir yaşamın meyvesini asla oğluma yaklaştırmam , kim ne derse desin...
Ha evet biz boşandıktan sonra tanıştığı bir kadın ile bir yuva kursa ve bir çocuğu olsa , kendi oğluna babalık yapsa amenna kardeşidir derdim ama o zaman da görüşüp görüşmeme kararını oğluma bırakırdım.
Yok tatlım bir intihar vakası idikadının iki ayrı adamdan iki çocuğu daha var onlarla nikahliymis
Keşke şaka olsaydı.... Amin tek temennim bu , bizden uzak cehenneme direk olsunlar....Saka heralde tobe tobe
Rabbim sizi oglunuzu boyle insanlardan korusun bu devirde ahlak daha bi önemli
Belki de annesinin fikrini alma ihtiyacı hissetmiştir. İlk şoku atlatsın dönecektir size umarım güzel bir bağ oluşur aranızda.
Sizin konunuzla alakası yok annenizi ve sizi tenzih ederim ama benim oğlumun babasının , biz evliyken birlikte olduğu kadından bu arada hala evli değiller bir kızı olmuş. Bu adam benim oğlumu bayramda bile aramıyor , ailesi de öyle , hepsi o kadınla ve kızını kabul etmiş , bağırlarına basmışlar... Ben oğlumun asla ama asla o kadının kızı ile görüşmesini istemem , zira kardeş filan değiller , asla da olamazlar , belki çocuğun günahı yok ama öyle bir kadının , öyle bir yaşamın meyvesini asla oğluma yaklaştırmam , kim ne derse desin...
Ha evet biz boşandıktan sonra tanıştığı bir kadın ile bir yuva kursa ve bir çocuğu olsa , kendi oğluna babalık yapsa amenna kardeşidir derdim ama o zaman da görüşüp görüşmeme kararını oğluma bırakırdım.
Teşekkür ederim , güçlü olmak zorundayız ama bir yerde tükeniyor insan İnşAllah daha güzel günlerimiz olacak .Diğer konuda yazdıklarınızı da okudum.Çok güçlü bir annesiniz,tebrik ederim.Umarım bundan sonrası çok güzel olur sizin için.
Aynen öyle yapın, benimde var öyle bir ablam, biz sizden farklı olarak ayrı yerlerde büyümedik ama malesef aramız iyi değil. Konunuzu görünce de o yüzden ihtimaller dahilinde konuşmak istedim yani annesinden yana sorun olabilir diye. Hayırlısı olsun ondan adım gelmezse daha da denemeyin demek ki bundan sonraki hayatında da sizi tanımayı arzu etmiyordur.sormayın benim de kafam çok karışık ayrı şehirlerde farklı hayat sürmüş sadece kan bağımız var doğru düzgün doğum tarihini bile bilmiyorum çocuklarının adlarını eşinin kim olduğunu bu zamana kadar nasıl yaşadığını . dün den beri çok düşündüm ve sizinde dediğiniz gibi zamana bırakmaya karar verdim .
eğer aramaz ise bir daha rahatsız etmeyeceğim.
Ben aricam simdi bakk :)))aramadı . ..
üstelik telefonum bozuk pazartesi gelicek şuan eski telefon kullanıyorum demişti .
şimdi baktım whatsupda ki profiline resim gelmiş yani telefonunu almış .
ama aramadı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?