- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
- Konu Sahibi Loya-Kiana
-
Belki de annesinin fikrini alma ihtiyacı hissetmiştir. İlk şoku atlatsın dönecektir size umarım güzel bir bağ oluşur aranızda.
Sizin konunuzla alakası yok annenizi ve sizi tenzih ederim ama benim oğlumun babasının , biz evliyken birlikte olduğu kadından bu arada hala evli değiller bir kızı olmuş. Bu adam benim oğlumu bayramda bile aramıyor , ailesi de öyle , hepsi o kadınla ve kızını kabul etmiş , bağırlarına basmışlar... Ben oğlumun asla ama asla o kadının kızı ile görüşmesini istemem , zira kardeş filan değiller , asla da olamazlar , belki çocuğun günahı yok ama öyle bir kadının , öyle bir yaşamın meyvesini asla oğluma yaklaştırmam , kim ne derse desin...
Ha evet biz boşandıktan sonra tanıştığı bir kadın ile bir yuva kursa ve bir çocuğu olsa , kendi oğluna babalık yapsa amenna kardeşidir derdim ama o zaman da görüşüp görüşmeme kararını oğluma bırakırdım.
Umarım en kısa zamanda arar ve güzel bir bağ oluşur aranızda.annesi vefat etti uzun zaman olduyaşanmışlıklar değiştiriyor herşeyi zaten sizde haklısınız .
Sizinki de çok tatsız olmuş geçmiş olsun. Kadın ve kızından önce eski eş kişisinin karaktersizligi bence o. Resmen pislikmis afedersiniz. Bu hayatı kabul eden kadın da temiz aile kızı olmadığı besbelli. Ama ufak kıza acıdım ona yazık anne öyle baba böyle. Saçma bir ortamda. Emin olun sorunlu büyüyecek günah. Onun zaten dünyadan haberi olmaz, ama ola ki ilerde ortamından farklı biri olur adım atar (ki hiç sanmıyorum ama) siz yine de katı olmayın. Her masum bi şansı hak ediyor ne yapalım. Belki de oğlunuzun babası pişman olup oğlunu arar. Kötülük eden kötülük bulur onlar da ahınızı öder elbetBelki de annesinin fikrini alma ihtiyacı hissetmiştir. İlk şoku atlatsın dönecektir size umarım güzel bir bağ oluşur aranızda.
Sizin konunuzla alakası yok annenizi ve sizi tenzih ederim ama benim oğlumun babasının , biz evliyken birlikte olduğu kadından bu arada hala evli değiller bir kızı olmuş. Bu adam benim oğlumu bayramda bile aramıyor , ailesi de öyle , hepsi o kadınla ve kızını kabul etmiş , bağırlarına basmışlar... Ben oğlumun asla ama asla o kadının kızı ile görüşmesini istemem , zira kardeş filan değiller , asla da olamazlar , belki çocuğun günahı yok ama öyle bir kadının , öyle bir yaşamın meyvesini asla oğluma yaklaştırmam , kim ne derse desin...
Ha evet biz boşandıktan sonra tanıştığı bir kadın ile bir yuva kursa ve bir çocuğu olsa , kendi oğluna babalık yapsa amenna kardeşidir derdim ama o zaman da görüşüp görüşmeme kararını oğluma bırakırdım.
Oğlumun babası da o kadın da insan bile değiller.... Evet o çocuğa yazık belki ama asla asla oğluma kardeş değil olamazda... Kadın ve eski eşim hakkında devam eden bir dava var tehdit hakaretten şikayet edip geri aldığım olayı savcı kumpasa çevirdi... Siz düşünün artık ne denli pislik olduklarınıSizinki de çok tatsız olmuş geçmiş olsun. Kadın ve kızından önce eski eş kişisinin karaktersizligi bence o. Resmen pislikmis afedersiniz. Bu hayatı kabul eden kadın da temiz aile kızı olmadığı besbelli. Ama ufak kıza acıdım ona yazık anne öyle baba böyle. Saçma bir ortamda. Emin olun sorunlu büyüyecek günah. Onun zaten dünyadan haberi olmaz, ama ola ki ilerde ortamından farklı biri olur adım atar (ki hiç sanmıyorum ama) siz yine de katı olmayın. Her masum bi şansı hak ediyor ne yapalım. Belki de oğlunuzun babası pişman olup oğlunu arar. Kötülük eden kötülük bulur onlar da ahınızı öder elbet
Tam cirkeflere denk gelmişsinizOğlumun babası da o kadın da insan bile değiller.... Evet o çocuğa yazık belki ama asla asla oğluma kardeş değil olamazda... Kadın ve eski eşim hakkında devam eden bir dava var tehdit hakaretten şikayet edip geri aldığım olayı savcı kumpasa çevirdi... Siz düşünün artık ne denli pislik olduklarını
Amin. Arefe günü kaza yapmışlar kadınla tırın altına girmişler ama burunları bile kanamamış pisliklerin ... Araba pert bunlarda hiçbir şey yok , zaten o gün fark ettim ailenin de bunlarla görüştüğünü toptan hepsini sildim... Zaten bayramda da aramadılar torunlarını , ses soluk yok , bizden uzak cehenneme direk olsunlar. Bu arada kadını tanıyorum zaten ben de film o noktada koptu , bir de oğluma yaklaşmaya çalışıyordu , oğluma dokunan ellerini kırasım var kökünden....Tam cirkeflere denk gelmişsinizEvlerden ırak. Adam da layığını bulmuş demek ki. Bebeğe daha da acıdım simdi. Hele yavrum sizin oğlunuz nasıl da masum kıyamam. Neyse öyle adamdan baba da olmaz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ne güzel.Ayy çok heycanlı :) Ben de kardeşlerimden biriyle ben 26 o 22 yaşındayken tanışmıştık
Müge anlı da yaşanan bugünkü olayla aynı sankiherkese merhaba ,
babamın ilk evliliğinden bir ablam var aramızda sanırım ya 8 ya 10 yaş var . bu zamana kadar hiç konuşmadık bir kere rastlantı eseri görmüştüm küçükken o kadar . şimdi onunla konuşmak istiyorum . akrabalardan onunda görüşmek istediğini duydum . bu zamana kadar da kimse ön ayak olmadığı için görüşme sağlanmamıştı. ben görüşmek istedim numarasını buldum aradım ..
çok gerildim ararken tepkinin ne olacağını bilmiyordum çok şaşırdı duraksayarak konuştu . numarasını kimden aldığımı sordu hayır olsun dedi .
ben söyledim bu zamana kadar kimse ön ayak olmadı seninde beklentin olduğunu duydum ve aramak istedim dedim . oda ben seni arıcam dedi . bu numara senin ise kaydediyorum dedi . tamam abla dedim ve kapattık .
düşüncelerim ikiye bölündü ; konuşmak istemeyip geçirtirmek için mi ararım ben seni dedi .
yoksa ; konuşmak istemese beni arama konuşacak bişey yok diyip kapatabilirdi çok sevinip mutlu mu oldu .
düşüncelerinize fikirlerinize ihtiyacım var ... şimdiden teşekkür ederim.
Aaaa öyle mi aksam izliyim netten acaba ablam da oraya mi çıktıMüge anlı da yaşanan bugünkü olayla aynı sanki
Arar tabi neden aramasın ins hiç kopartmayin baginizi :)
Oraya abla çıktı kardeşini aramaya kardeşi bı ablası olduğunu soylememis sanırım evlendiği kişiye kimse bilmiyor demişti o yüzden isim vs vermediAaaa öyle mi aksam izliyim netten acaba ablam da oraya mi çıktı
Inşallah çok teşekkür ederim ilginizeben arar diyorum bize de haber ver merakta bırakma :)
Kötü ya zor gercekten dehemde en büyük hata onda ,bende eskiden çocuk iken umursamıyordum banane diyordum ama şimdi daha farklı düşünüyorum .
Ne biçim insanlar var ya Allah iyilerle karşılaştırsın. Ben özellikle torunlarını arayıp sormamalarina şaştım kaldım. Otekiyle hoca nikahı falan mı var acaba? (Ki sadece imam nikahı asla tasvip etmediğim birseydir) Nasıl olup da yuva yıkan ve nikahsız bebek yapan bi kadını bağrına basıyorlar tövbe estağfurullah. Bence sizi toptan Allah kurtarmış bu ne böyleAmin. Arefe günü kaza yapmışlar kadınla tırın altına girmişler ama burunları bile kanamamış pisliklerin ... Araba pert bunlarda hiçbir şey yok , zaten o gün fark ettim ailenin de bunlarla görüştüğünü toptan hepsini sildim... Zaten bayramda da aramadılar torunlarını , ses soluk yok , bizden uzak cehenneme direk olsunlar. Bu arada kadını tanıyorum zaten ben de film o noktada koptu , bir de oğluma yaklaşmaya çalışıyordu , oğluma dokunan ellerini kırasım var kökünden....
Yok tatlım bir intihar vakası idiNe biçim insanlar var ya Allah iyilerle karşılaştırsın. Ben özellikle torunlarını arayıp sormamalarina şaştım kaldım. Otekiyle hoca nikahı falan mı var acaba? (Ki sadece imam nikahı asla tasvip etmediğim birseydir) Nasıl olup da yuva yıkan ve nikahsız bebek yapan bi kadını bağrına basıyorlar tövbe estağfurullah. Bence sizi toptan Allah kurtarmış bu ne böyleAhlaksızlık diz boyu. Siz görücü usulü mu evlenmistiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?