30 yaşında ilk defa abla ile konuşmak .

arayacak mı

• arar mı

OY: 62 92,5%
  • aramaz mı

OY: 5 7,5%

• Ankete Katılan
    67

Loya-Kiana

🎈 İyi ki Hayallerimizi Görmüyorlar...
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
2.026
3.690
133
herkese merhaba ,

babamın ilk evliliğinden bir ablam var aramızda sanırım ya 8 ya 10 yaş var . bu zamana kadar hiç konuşmadık bir kere rastlantı eseri görmüştüm küçükken o kadar . şimdi onunla konuşmak istiyorum . akrabalardan onunda görüşmek istediğini duydum . bu zamana kadar da kimse ön ayak olmadığı için görüşme sağlanmamıştı. ben görüşmek istedim numarasını buldum aradım ..

çok gerildim ararken tepkinin ne olacağını bilmiyordum çok şaşırdı duraksayarak konuştu . numarasını kimden aldığımı sordu hayır olsun dedi .

ben söyledim bu zamana kadar kimse ön ayak olmadı seninde beklentin olduğunu duydum ve aramak istedim dedim . oda ben seni arıcam dedi . bu numara senin ise kaydediyorum dedi . tamam abla dedim ve kapattık .
düşüncelerim ikiye bölündü ; konuşmak istemeyip geçirtirmek için mi ararım ben seni dedi .

yoksa ; konuşmak istemese beni arama konuşacak bişey yok diyip kapatabilirdi çok sevinip mutlu mu oldu .

düşüncelerinize fikirlerinize ihtiyacım var ... şimdiden teşekkür ederim.

En iyisi beklemek. Sonuçta şok olmuştur onun açısındanda sizin açınızdanda zor bir durum. Zamana bırakmak en güzeli.

Arar bekle.musait degildir ya da hislerini anlatmak icin hazir degildir.
Sen bile konusmadan once neler dusundun.kimbilir.
Ona da izin ver . En hazir oldugu zamanda arar merak etme.

çokta mutlu olduğunu sanmadım...ayrıca hemen kapatmasıda tuhaf geldi...

Şok olmuştur, kolay değil hiç tanımadığınız bir kardeşe sahipsiniz ikiniz de. Siz hazırlıklı olan taraftınız, bile isteye aradınız ama o hiç beklemediği bir anda bir telefon aldı. Bunu düşünün. İnsan ne söyleyeceğini şaşırır, sindirmek için zamana ihtiyaç duyar. İnsan kardeşini tanımak ister bence. Negatif düşünmeyin. Azıcık zaman verin.

Babanız bu sürede ablanizla iletişimi nasildi. Sizle alakasi yok ama eğer babasi hic arayip sormadiysa hazmetmeye çalışıyordur..

Belki ağlayası geldi belli etmemek için kapattı belki düğüm oldu boğazı hak verin
Arayacağına eminim
İnsanın kanı canı

Daha çok yeni inşallah arar.

Neden bu zamana kadar hiç görüşmediniz ? Babanız da mı görüşmedi kızıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…