- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
- Konu Sahibi Loya-Kiana
-
Bugün aradım daha bende bir garip oldumne kadar zaman geçti üstünden
teşekkür ederim .En iyisi beklemek. Sonuçta şok olmuştur onun açısındanda sizin açınızdanda zor bir durum. Zamana bırakmak en güzeli.
Muhtemelen şok olmus. Belki müsait ortamda değildi. Bence arayacaktır
ararım demiş o zaman olayın şokunu atlatınca arayacaktırBugün aradım daha bende bir garip oldum
çokta mutlu olduğunu sanmadım...ayrıca hemen kapatmasıda tuhaf geldi...herkese merhaba ,
babamın ilk evliliğinden bir ablam var aramızda sanırım ya 8 ya 10 yaş var . bu zamana kadar hiç konuşmadık bir kere rastlantı eseri görmüştüm küçükken o kadar . şimdi onunla konuşmak istiyorum . akrabalardan onunda görüşmek istediğini duydum . bu zamana kadar da kimse ön ayak olmadığı için görüşme sağlanmamıştı. ben görüşmek istedim numarasını buldum aradım ..
çok gerildim ararken tepkinin ne olacağını bilmiyordum çok şaşırdı duraksayarak konuştu . numarasını kimden aldığımı sordu hayır olsun dedi .
ben söyledim bu zamana kadar kimse ön ayak olmadı seninde beklentin olduğunu duydum ve aramak istedim dedim . oda ben seni arıcam dedi . bu numara senin ise kaydediyorum dedi . tamam abla dedim ve kapattık .
düşüncelerim ikiye bölündü ; konuşmak istemeyip geçirtirmek için mi ararım ben seni dedi .
yoksa ; konuşmak istemese beni arama konuşacak bişey yok diyip kapatabilirdi çok sevinip mutlu mu oldu .
düşüncelerinize fikirlerinize ihtiyacım var ... şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?