sizce de kızı fazla takmamış mısınız?
madem bu kadar kalitesiz bir insan, görmezden gelin gitsin.
Bişey anlamamışsın üzgünümKız neyapmış ortada bişey yok .
Kız samimi bi tip sen soğuk sende onu çekemiyosun bunu anladım.
hayatınızdaki hiç bir şeye bu kadar anlam yüklemeyin. diğer konularınızı da hatırlıyorum her şeyin sorumlusu olarak sadece etrafınızdaki insanları görüp, sürekli birşeylerden anlam çıkarıyorsunuz. evet şanssız bir insan olabilirsiniz, belki gerçekten anlattığınız kadar zor olabilir herşey ama neden sürekli insanların size bir mesaj verme sizi rahatsız etme kaygısıyla yaşıyorsunuz? neden özgüveniniz bu kadar az ve sadece kıdem bakımından birileriyle yarışacak kadar kendinizi boş hissediyorsunuz? boşvermek bu kadar zor değil ve inanın kimse kimse için sizin düşündüğünüz kadar uzun planlar yapmıyor...
Ben yazınızdan bu kıza ciddi takıntılı olduğunuzu gördüm.
Nefret ediyorum cidden.. Kötü kalpli.fesat biri cünkü arkamdan iş.çevirdiğini bildiğim.halde yüzüme gülmesine dayanamıyorumSen kizin ne yaptigindan cok kiza olan nefrerini anlatmissin canim.Cok takma kafaya kendini hasta edersin
Arada laf mı getirip götürüyor diğer insanlarla aranızı bozuyor? Muhatap olmayıp iş dışında konuşmazsanız arkanızdan iş çeviremez bence.
Kicikirik sekreter... Sadece bir sekreter... Ben ondan daha ust pozisyondayim...
Kucuk dusunen tek kisi o kiz olmasa gerek... Yani dedikleriniz dogru olmus olabilr, o kisi sizin huzurunuzu kacirmaya calisiyor olabilir ama sizin uslubunuzda da insani rahatsiz eden cok sey var, tavirlariniza da yansiyorsa o kizin size cephe almasina cok anormal bakmamak lazim.
Bişey anlamamışsın üzgünüm
Neanlattında anlamadım ?
Arkadaşınla aranı bozmuş neyapmış bilmiyosun ee nerden biliyosyn bozduğunu ?
Pozisyon olarak yukardayım diyosun sekreter diyosun ezmeye çalışıyosun . Ve senden alt pozisyonda olup insanlarla daha samimi olmasını kaldıramıyosun
Neanlattında anlamadım ?
Arkadaşınla aranı bozmuş neyapmış bilmiyosun ee nerden biliyosyn bozduğunu ?
Pozisyon olarak yukardayım diyosun sekreter diyosun ezmeye çalışıyosun . Ve senden alt pozisyonda olup insanlarla daha samimi olmasını kaldıramıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?