30 yaşında olup gelişmemiş insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Dünyada bu insanlar olmasa cok daha rahat olacagız cidden.. Hersey bu kızın işe başlamasıyla basladı tüm huzurumu kaçırdı saolsun ne fesat pis bir insan bilemezsiniz. Kız gelir gelmez ahkam kesmeye basladı zannedersin genel müdür. Fakat kendisi sadece bir sekreter. Müdürle bile lakayıt konusan bir insan ama herkese kanka der bu arada öyle de yağcı bir tip. Önce iş arkadasımla aramızı bozdu ne yaptı ne etti bilmiyorum en iyi anlaşıyorum dediğim kişi benden nefret eder oldu küsüz şuan. Bu arada bu kız o kadar seytan ki.yüzüme gülmeye devam ediyor ama ben biliyorum ne oldugunu. Basta rest de cektiğim oldu kimse hakkında bana dedikodu yapma diye ama dürüst olmak her zaman işe yaramıyor işte.. İşyerimden soğuttu beni resmen allahından bulsun gecen kafasına durduk yere kocaman tablo düştü mesela görüyor işte ilahi adalet. Bu arada patrona söledim diğer bölüme masamı taşıyacağım orada da 38 yasında bir bayan var yemeye filan zaten 3 müz cıkıyoruz 3 bayanız ona anlattım bu kızın ne oldugunu o da farkında zaten ama yinede konusuyor tabi onunla kişisel problemi.olmadıgından. Dün hastaydım işe gitmedim bu sabah gittim kötüyü m diye döndüm.eve. Kız o kadar küçük düşünüyor ki gitti diğer bayana sarıldı güya ben yokken samimi olmuşlar etkisi yaratacak 8 yasında cocugun yaptığı hareketler. Diğer bölüm uzak değil yan yana arada kapı var. Şimdi zaten ortamdan uzaklaşmış olacagım mendebur suratını az göreceğim artık fakat diğer bayanla da aramı almaya calısıyor farkındayım beni cekemiyor daha üst pozisyonda oldugum.için pes edip işten ayrılmamı bekliyor. Aslında onunla savaşırım ama bu küçük oyunlar bana göre değil zaten mesafeliyim artık sert duruyorum ona karsı. Tek zayıf yanım cabuk sinirlenip parlayan biri olmam sakin olmayı öğrenmem lazım.. Kıcıkırık bir sekreter yüzünde. Huzurumun kacmasına sinirleniyorum sürekli mesela.. Yani.niye bu kadar kıskanc olur ki bu tipler herkes kendi işine baksa huzur kacmaz.iş değil yoran cidden bu küçük düşünenler..

hayatınızdaki hiç bir şeye bu kadar anlam yüklemeyin. diğer konularınızı da hatırlıyorum her şeyin sorumlusu olarak sadece etrafınızdaki insanları görüp, sürekli birşeylerden anlam çıkarıyorsunuz. evet şanssız bir insan olabilirsiniz, belki gerçekten anlattığınız kadar zor olabilir herşey ama neden sürekli insanların size bir mesaj verme sizi rahatsız etme kaygısıyla yaşıyorsunuz? neden özgüveniniz bu kadar az ve sadece kıdem bakımından birileriyle yarışacak kadar kendinizi boş hissediyorsunuz? boşvermek bu kadar zor değil ve inanın kimse kimse için sizin düşündüğünüz kadar uzun planlar yapmıyor...

Kicikirik sekreter... Sadece bir sekreter... Ben ondan daha ust pozisyondayim...

Kucuk dusunen tek kisi o kiz olmasa gerek... Yani dedikleriniz dogru olmus olabilr, o kisi sizin huzurunuzu kacirmaya calisiyor olabilir ama sizin uslubunuzda da insani rahatsiz eden cok sey var, tavirlariniza da yansiyorsa o kizin size cephe almasina cok anormal bakmamak lazim.

Sen kizin ne yaptigindan cok kiza olan nefrerini anlatmissin canim.Cok takma kafaya kendini hasta edersin

Bırak ikiyüzlü yalakaları. Yalaka olanlar yaranıyor insanlara .. Bizim gibi samimi dürüstler kazanamıyor bunu gördüm iş hayatında...

sizce de kızı fazla takmamış mısınız?

madem bu kadar kalitesiz bir insan, görmezden gelin gitsin.

İşte canım onu beceremiyorum.pek bir de asıl taktığım kız değil diğer kişilerle aramı bozması mesela suan diğer bölüme gecicem müdür bu bölümle arkamdan iş çevirebilir yine buna sinir oluyorum

Nerden bilebiliriz ki yapmadığını apaçık yapıyor yani mutlu mesut calıstıgım yerde o gelince huzurum kactı aramı bozdu ve arkamdan hala iş.cevirdiğine eminim

Arada laf mı getirip götürüyor diğer insanlarla aranızı bozuyor? Muhatap olmayıp iş dışında konuşmazsanız arkanızdan iş çeviremez bence.

Sen kizin ne yaptigindan cok kiza olan nefrerini anlatmissin canim.Cok takma kafaya kendini hasta edersin
Nefret ediyorum cidden.. Kötü kalpli.fesat biri cünkü arkamdan iş.çevirdiğini bildiğim.halde yüzüme gülmesine dayanamıyorum

Arada laf mı getirip götürüyor diğer insanlarla aranızı bozuyor? Muhatap olmayıp iş dışında konuşmazsanız arkanızdan iş çeviremez bence.

Laf taşıyor bu sebeple aramı bozdu en iyi anlaştığım kişiyle ne yaptı etti bozdu valla.. İş.dısında pek muhattap olmuyorum artık ama kızın işi gücü.yokki şeytanlıktan baska

Madem ki sizinle uğraştığını düşünüyorsunuz ondan bu denli rahatsız olduğunuzu belli ederseniz amacına ulaşmış olur. Görmezden gelmek bazen en iyi cevaptır.
Bu arada bir başkasının lafıyla benden soğuyan zaten dostum olmamıştır deyip işinize odaklanın derim ben.

Onun yaptıklarından sonra böyle düşünmeye basladım normalde asla küçümsemem hatta basta cok iyi davrandım ona kendime ne alıyorsam ona da alıyordum..

Bişey anlamamışsın üzgünüm

Neanlattında anlamadım ?
Arkadaşınla aranı bozmuş neyapmış bilmiyosun ee nerden biliyosyn bozduğunu ?

Pozisyon olarak yukardayım diyosun sekreter diyosun ezmeye çalışıyosun . Ve senden alt pozisyonda olup insanlarla daha samimi olmasını kaldıramıyosun

Yine anlamamışsın ü

Yine anlamamışsın üzgünüm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…