- 4 Mart 2015
- 401
- 439
- 33
Yine anlamamışsın ü
Yine anlamamışsın üzgünüm..
Kız neyapmış ortada bişey yok .
Kız samimi bi tip sen soğuk sende onu çekemiyosun bunu anladım.
Yapmayin bunu ya.
Cok cirkin.
Konu sahibini tanimam etmem belli ki rahatsiz o hanimdan ya da belki esasta sizin soylediginiz gibi kiskanc ama neye dayanarak bunu dediniz desek sifir kanit.
Oylesine soylenmis cumleler.
Eski babanneler gibi.
Eger konu sahibi ben herkesle kanka olan biriyim o ise soguk demis olsaydi eminim o mesafeli diye kiskaniyorsun, derdiniz.
Neolsasuçukonusahibinebulangiller familyasi falan mi var?
Hic şık durmuyor.
Yine de bu kadar takmamalisin hayatinin hicbir yerinde olmayan bir kadini. Sonucta is yerinde belirli bir vakit geciriyorsun evet ama boyle insanlar her yerde var ve onlari gormezden gelmeyi ogrenmen lazim yoksa uzulen sen olursun.Onun yaptıklarından sonra böyle düşünmeye basladım normalde asla küçümsemem hatta basta cok iyi davrandım ona kendime ne alıyorsam ona da alıyordum..
anlıyorum seni.şimdi bana da dalacaksın ama söylemeden edemicem.bizim sirkette de böyle senın gıbı problemlı bi kadın var 38 yasında..40 kişilik sirket ondan nefret edıyor.niye cunku tıpkı senın gıbı de ondan..
kımse onu çekemıyor,herkes arkasından konusuyor,herkes kuyusunu kazıyor (!) bla bla bla....
noooldu.bi allahın kulu suratına bakmıyor.niye? cunku asıl problemlı kısı kendısı ve herkes bunu anlayıp uzaklaştı da ondan...
kız sıcak kanlı dıye sen bunu cekememıssın de ondan.olay bu.. :) yakında sende yalnız kalacaksın bence
Boşverin bu tip kişileri okuduktan sonra yav he diyip geciyorum algıda problem vardır belki :)Yapmayin bunu ya.
Cok cirkin.
Konu sahibini tanimam etmem belli ki rahatsiz o hanimdan ya da belki esasta sizin soylediginiz gibi kiskanc ama neye dayanarak bunu dediniz desek sifir kanit.
Oylesine soylenmis cumleler.
Eski babanneler gibi.
Eger konu sahibi ben herkesle kanka olan biriyim o ise soguk demis olsaydi eminim o mesafeli diye kiskaniyorsun, derdiniz.
Neolsasuçukonusahibinebulangiller familyasi falan mi var?
Hic şık durmuyor.
Konuya bakın baştan sona ne var ?
Lakayıt konuşuyo herkese kanka diyo sarılıyo o sekreter ben üst pozisyonum
Mesela söyle söyliyim ben sehirdısına gittim iş için bu kız ben gelince aramın iyi oldugu kişi için sen yokken cok mutlu sen gelince enerjisi düşüyor bunun ya filan diye konustu konustu beni dolduruşa getirdi ona karsı sonra ben buna terslendim diğer kişiyle konustum kız hemen lafı cevirdi sen yokken de mutsuzdu bir sorunu var heralde snle.ilgili değildir ya dedi.. Sıkıstıgı zaman da AA ben yanlıs anlamışımdır yada anlamısımdır diyor üste cıkmak için.. Bunun gibi birsürü sey bu daha gördüğüm kısmıKız ne yapmış herkesle samimi olmaktan baska anlamadım.
Gözünüzle gördüğünüz elle tutulur bir örnek gosterseniz de anlasak. Anlatış tarzınız, küçümser yaklaşımınız sizi ondan daha itici gösteriyor şuanda çünkü.
Kızın ustune tablo düşmesine bile ilahi adalet diyecek kadar coşmuşsunuz bir de.
Canım benim.bak bu insan bana gelip diğer kişi hakkında zaten işten cıkar o malın teki aman onu takma diyip o kişi gelince kanka kanka diye peşinde dolaşıyor baska biri için bu kadın çakal diyip yüzüne karsı abla diye bakıyor dahası bana başkasını kötüleyip kendi yaglı ballı oluyor yada o kişi sende hoşlanmıyor diyip beni dolduruşa getirdi mesela küstürdü bizi tabi ben basta iyi.niyetli düşündüğümden bunları sonradan anladım..Konuya bakın baştan sona ne var ?
Lakayıt konuşuyo herkese kanka diyo sarılıyo o sekreter ben üst pozisyonum
Ee anlamadığım kısmı anlat
Bu kız sekreter ama aynı zamanda bi insan tıpkı orada çalışanlar gibi
Ben alt pozisyonum hayata küsüp ağlıyım üst pozisyonlar mı mutlu olsun diyecek ?
Sarılmış diye küçük çocuk şekline benzetmişsin . Sen enson ilkokulda sarıldın birisine demekki
He sadece 3 cümleyi okumussunuz bende diyorum niye anlamadı acaba neyse siz yorulmayın ya benim konumla :)
Mesela söyle söyliyim ben sehirdısına gittim iş için bu kız ben gelince aramın iyi oldugu kişi için sen yokken cok mutlu sen gelince enerjisi düşüyor bunun ya filan diye konustu konustu beni dolduruşa getirdi ona karsı sonra ben buna terslendim diğer kişiyle konustum kız hemen lafı cevirdi sen yokken de mutsuzdu bir sorunu var heralde snle.ilgili değildir ya dedi.. Sıkıstıgı zaman da AA ben yanlıs anlamışımdır yada anlamısımdır diyor üste cıkmak için.. Bunun gibi birsürü sey bu daha gördüğüm kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?