30 yaşında olup gelişmemiş insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bu kıza bu kadar anlam yüklemeyin siz işinizi yap doğru olduğunuz sürece başkasının egri demesi birşey degisirmez ki siz bu yeni gelen kişiden eski bir personelsiniz yeni gelmiş bir çalışanı pozisyonu farklı durumda sizle alakası olmayan birine neden yeni birime geçeceğiniz müdür dinlesin ki hangi sıfatla
Kız yaşı küçük olduğu için yeni ortam olduğu için samimi olmaya ortam yapmaya çalışıyor olabilir
Not insanlari meslekelerine gore sifatlastirmaniz hos değil bence herkes ekmek parası için çalışıyor belki okumak için şartları uygun değildi bilemezsiniz müdür olmuş ceo olmuş çayci olma ne farkeder insan olsun

Bu yeni bir konu ayriyeten aykırı bir durum var ise moderotörler var lütfen kendinizi yormayınız
Bunun aynısını birebir 2 hafta once okudum. Hatta bu konunun basina baktim ne olduğunu bahsedeyim. 3 bayan sekreter dahil isyerinde çalışıyorsunuz ama sekreter diye asagiladiginiz kişi herkesle iyi ama nedense senle kotu. Ve hep laf taşıyor bla bla bla. Ayrica karakteriniz az cok cvplarinizdan belli. Anladigim kadari ile kizda bi sıkıntı yok. Sıkıntı nerde belli. Allah o kisilere yardim etsin. Bu arada moderatorlerimiz var evet ama bende fikrimi soylerken yorulmuyorum sen mrk etme.

Canım ben küçümsemem insanları ayrıca benim yaşım 25 onun 30 ama hala cocuk gibi sürekli herkesin arkasından konusuyor sonra yüzüne gülüyor daha 2 günlük elemanken bile müdüre gidip biri hakkında konuştuğuna tanık oldum ben sonra baska arkadasımla aramı bozdu herseye salcalanıyor ben zaten diğer bölüme gectim böyle seytan birini görmemek için bu kafayla giderse de işten cıkarırlar. Ben düzgün anlatamadım o yüzden bazı kişiler beni suclu buldu burda anlatımım yanlıs oldu sürekli kıskanıyor birde beni bu yüzden sinirden ona kıcıkırık sekreter dedim o an işten gelmişti m her zamanki gibi cocukluk yaptı.. Yani gidip diğer kadına pat die sarıldı kadın bile diyor sen yokken benle muhattap olmuyor sana nisbett yapıyor diye düşün yani 0-6 yaş grubu gibi davranıyor

Anlıyorum seniii

Bu arada onu kimse sevmiyor işyerinden kaç.kişiden duydum ne kadar large ne gıcık bir kız diye.. Herkes ondna uzak duruyor muhattap olmamak için.. Yani tek sevmeyen de ben değilim

Boşverin o zaman kendi haline bırakın. Belli isi yok kendine bu durumu iş etmiş eğer siz tarafınızda haklıysaniz adalet her zaman tecelli eder.
Allah gönlünüze göre versin

Bende seni anliyorum canimmm bence bir uzmana gorun sinirlerin yıpranmış olabilir. Bu kizla senin baska derdin var sanırım. Kiskaniyorsan soyle. Ayrica dedigime gel lütfen cunku ayni konuyu iki yuzlu fesat insan basligi altinda 12 agustosta acmissin. Hafiza kaybi mi var sende?? Bir de uste cikmaya calisiyorsun.

Ortamlarda sevılme kaygısı.. Insanları paylasamıyorsunuz.. Herkes sizi sevsın ıstıyorsunuz.. Ikınızın de ıstedıgı bu..

Isteyen ıstedıgıne ınanır. Sıze ınanmayan ınsanların yanınızda ısı ne zaten? Neden takıntı haline getıırıyorsunuz kı?

Ha o kızı sevmedıysen onunla konusmazsın. Takmazsın.
Deger verdıgın bırı de senınle kusmusse gıder konusursun sorunun ne oldugunu ogrenırsın.

Triska seni alkisliyorum arkadasim

Yeni üye hmmm çaylağa bakk senn hahah sana niye bu kadar dert oldu ki sekretersindir kesin yada kıcıkırık bir insan o yüzden bu kadar alınmıssın belli he bide yazdıklarını kendin bi okursan kimin siniri yıpranmış anlarsın sana uzman bile fayda etmez hahayyt naşş canım

Evet nasıl olsa ban yiyeceğim saolsun burdaki fesatlar kendi gibi.fesat olanları savunmaya gecti yine bunlar kendi türlerini hemen tanırlar hissederler yoksa hiç görmedikleri birini böyle.iyi.sanmaları işten bile olamazdı yani sadece gülüyorum size.. Çokta totomdasınızz burada gercekten düzgün yorum kişiler olmasa sizin gibiler hiç.çekilmez. Saldırgan fesatlar gidin kendinizi geliştirin bi lütfen.

Sen benim ne is yaptığımı bilsen g.tun tavana carpar ama ben senin seviyene inmem. Ayrica sen bu kafayla cok cekersin. Anasini babasini saymayan kisi kimseyi saymaz ztn. Sen beni dinle bi akil hastanesine yat hatta kizi da kiskanmayi birak. Sekreterdir ama demekki insan ki herkes onun yaninda kapiş tatlim.?

Seni de hic gormedik ama burdaki herkesi kendi tarafında istiyorsun. Bu nasil olacak ?? Ayrica fesat olanda sensin insanlari bile asagilamandan belli. Her yorumunda hakaret. Totosun buraya 10 kere ayni konuyu acmaya cesaret ediyorsa yorumlari ve elestirileri de yadirgamicaksin. Yadirgiyorsun cunku bize anlattigin o fesat belki de sensin. Insanlarin dusuncelerine saygili ol diyecegim ama anlamayacaksin. Burdaki zit dusunceli herkese anlamiyorsun beni yok anlamadin yok anladim ben seni diye asagilayamazsin. Sen haddini bilmezsen elbet bildirirler birgun işyerinde mi desem artik baska yerde mi bilemem.........

Yav he anlıyorum seni kıcıkırık muhasebeci seni hahahha konuları g.tunden okumayı seçmen beyin seviyeni gösteriyor ayrıca ne kadar sinirlenmemiş gibi.göstermeye calıssanda sinirden ölüyorsun suan totomdasjnı gülüyorum bende bakırköy yaz google A adresi al git acilen

Yavrum haddini bilecek kişi sensin herkes özgür yorum yapmakta ama uslup önemli hadi diyelim.benim uslubum kötüydü ya sen yorum yaparken yazdığın seyi bi okudun mu neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım ki.. Kıskançlığımı mı bırakmadın daha neler neler gidip eski konularıma filan da bakmışsın neyse senin gibi bi gerizekalı yüzünden ban yiyeceğim değmez bari akıllı biriyle tartıssaydım valla yaa.. Yarası var gelmiş gocunuyor yada gercek hayatta mıymıntının tekisin anca burda boru öttürmeye calısıyorsun zavallııı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…