- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Canım benim.bak bu insan bana gelip diğer kişi hakkında zaten işten cıkar o malın teki aman onu takma diyip o kişi gelince kanka kanka diye peşinde dolaşıyor baska biri için bu kadın çakal diyip yüzüne karsı abla diye bakıyor dahası bana başkasını kötüleyip kendi yaglı ballı oluyor yada o kişi sende hoşlanmıyor diyip beni dolduruşa getirdi mesela küstürdü bizi tabi ben basta iyi.niyetli düşündüğümden bunları sonradan anladım..
Zaten taşınıyorum canım :) masamı görür mü bilemedimiş yerindeki basit numaralardan birini yapmış benimde başıma gelmişti hiç bir şekilde muhatap olmadım sonra kendiliğinden bıraktı küçük işleri siz de öyle yapın. masayada şu yazıyı yazın "kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır"
Canım sinirden az yazmışım kızdan nefret ettim.. Yoksayıcam cünkü yüzüne vurdum daha önce..Arkadaşım bunları baştan yazsana.
Yazmadığın için ortada bişey yok sen onun samimiyetini kıskanıyosun sandım.
Madem bu kız ikiyüzlü ya söylediklerini söylersin çıkartırsın ortaya nasıl biri olduğunu yada onu yoksayarsın görmezden gelirsin
Canım sinirden az yazmışım kızdan nefret ettim.. Yoksayıcam cünkü yüzüne vurdum daha önce..
Bak canım sokakta apartmanda akrabada arkadaşta nasıl böyle insanlar varsa işyerinde olmasıda normal.
Ha keşke olmasa ama hepsini kesip atamayız ki bu olmamış diye.
O kendince iyi biley yaptığını sanıyo insan olarak olamamış malesef
Sen mesafeni koru senli benli konuşursa lütfen x hanım burası işyeri sokak değil dersin
Aboo tam seytan desene, Allah kolaylik versin sana. Dikkat er. Ona sinir oldugunu belli etme benceDünyada bu insanlar olmasa cok daha rahat olacagız cidden.. Hersey bu kızın işe başlamasıyla basladı tüm huzurumu kaçırdı saolsun ne fesat pis bir insan bilemezsiniz. Kız gelir gelmez ahkam kesmeye basladı zannedersin genel müdür. Fakat kendisi sadece bir sekreter. Müdürle bile lakayıt konusan bir insan ama herkese kanka der bu arada öyle de yağcı bir tip. Önce iş arkadasımla aramızı bozdu ne yaptı ne etti bilmiyorum en iyi anlaşıyorum dediğim kişi benden nefret eder oldu küsüz şuan. Bu arada bu kız o kadar seytan ki.yüzüme gülmeye devam ediyor ama ben biliyorum ne oldugunu. Basta rest de cektiğim oldu kimse hakkında bana dedikodu yapma diye ama dürüst olmak her zaman işe yaramıyor işte.. İşyerimden soğuttu beni resmen allahından bulsun gecen kafasına durduk yere kocaman tablo düştü mesela görüyor işte ilahi adalet. Bu arada patrona söledim diğer bölüme masamı taşıyacağım orada da 38 yasında bir bayan var yemeye filan zaten 3 müz cıkıyoruz 3 bayanız ona anlattım bu kızın ne oldugunu o da farkında zaten ama yinede konusuyor tabi onunla kişisel problemi.olmadıgından. Dün hastaydım işe gitmedim bu sabah gittim kötüyü m diye döndüm.eve. Kız o kadar küçük düşünüyor ki gitti diğer bayana sarıldı güya ben yokken samimi olmuşlar etkisi yaratacak 8 yasında cocugun yaptığı hareketler. Diğer bölüm uzak değil yan yana arada kapı var. Şimdi zaten ortamdan uzaklaşmış olacagım mendebur suratını az göreceğim artık fakat diğer bayanla da aramı almaya calısıyor farkındayım beni cekemiyor daha üst pozisyonda oldugum.için pes edip işten ayrılmamı bekliyor. Aslında onunla savaşırım ama bu küçük oyunlar bana göre değil zaten mesafeliyim artık sert duruyorum ona karsı. Tek zayıf yanım cabuk sinirlenip parlayan biri olmam sakin olmayı öğrenmem lazım.. Kıcıkırık bir sekreter yüzünde. Huzurumun kacmasına sinirleniyorum sürekli mesela.. Yani.niye bu kadar kıskanc olur ki bu tipler herkes kendi işine baksa huzur kacmaz.iş değil yoran cidden bu küçük düşünenler..
İyi niyet acemilik'Kıçı kırık sekreter' cümlesi o kadar çirkin duruyorki .. Kibir benim de kotu bir özelliğim dikkat edeceğim artık, gerçekten çok itici duruyormuş
Sorun yaşadığınız kisinin doldurusuna gelmeyecektiniz. Hata sizde üzgünüm.
Canım maaşını ben vermiyorum öle.bi cümle kurmak tabiki doğru olmaz herkes işini yapsın küçümsemek değil derdim sadece kötülük yapmamalı şeytanın teki..Haddini bildirin. Bir sekreter sadece işini yapsın bence. Bunun işi Telefona falan bakmak değil mi... bunun dışında bir şey yapıp ortalığı birbirine katmaya kalktığında, soğukkanli bir şekilde uyarın. "Merve hanım, siz randevularla ve telefonlarla ilgilenin. Size bunun için maaş veriyoruz" diyin.
Arkadaşınızla aranızi mi bozdu? Arkadaşınızi karşıniza alip konuşun. Bu kadar basit. Arkadaşınız anlamiyorsa da o arkadaşliktan bi cacık olmaz zaten. Zamamla görür.
2 oldu ayni konuyu okuyorum
Baska başlıklar altında 10 kere ayni bos konu acilinca bakıyoruz haliyle
Anlamamışsın konuyuKıçıkırık sekreter ama demekki senden daha popüler iki günde daha fazla söz sahibi olmuş, bence birazda suçu kendinde ara derim canım.
Al işte cevap...Anlamamışsın konuyu
Konuyu bi incele o sekreterin neler yaptığını anlattım ama sen baya dolmuşun ki gelip benim konuma kustun.. Burası saldırma yeri değil insanlar burada dertleşiyor önce bunu bir benimseyin. Öle cevaba böle cevapAl işte cevap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?