30 yaşında olup gelişmemiş insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arkadaşım bunları baştan yazsana.
Yazmadığın için ortada bişey yok sen onun samimiyetini kıskanıyosun sandım.

Madem bu kız ikiyüzlü ya söylediklerini söylersin çıkartırsın ortaya nasıl biri olduğunu yada onu yoksayarsın görmezden gelirsin

Zaten taşınıyorum canım :) masamı görür mü bilemedim

Canım sinirden az yazmışım kızdan nefret ettim.. Yoksayıcam cünkü yüzüne vurdum daha önce..

Canım sinirden az yazmışım kızdan nefret ettim.. Yoksayıcam cünkü yüzüne vurdum daha önce..

Bak canım sokakta apartmanda akrabada arkadaşta nasıl böyle insanlar varsa işyerinde olmasıda normal.

Ha keşke olmasa ama hepsini kesip atamayız ki bu olmamış diye.

O kendince iyi biley yaptığını sanıyo insan olarak olamamış malesef

Sen mesafeni koru senli benli konuşursa lütfen x hanım burası işyeri sokak değil dersin

O fazla dikkat cekici bir sınır olur cünkü.bugüne kadar hanımlı konuşmadık hiç.. Şimdi ben diğer bölüme.gideceğim için yeni.planlarını kurguluyordur allah kimseyi küçük düşünen insanlarla muhattap olmak zorunda bırakmasın valla

Aboo tam seytan desene, Allah kolaylik versin sana. Dikkat er. Ona sinir oldugunu belli etme bence

'Kıçı kırık sekreter' cümlesi o kadar çirkin duruyorki .. Kibir benim de kotu bir özelliğim dikkat edeceğim artık, gerçekten çok itici duruyormuş
Sorun yaşadığınız kisinin doldurusuna gelmeyecektiniz. Hata sizde üzgünüm.

İyi niyet acemilik

Haddini bildirin. Bir sekreter sadece işini yapsın bence. Bunun işi Telefona falan bakmak değil mi... bunun dışında bir şey yapıp ortalığı birbirine katmaya kalktığında, soğukkanli bir şekilde uyarın. "Merve hanım, siz randevularla ve telefonlarla ilgilenin. Size bunun için maaş veriyoruz" diyin.

Arkadaşınızla aranızi mi bozdu? Arkadaşınızi karşıniza alip konuşun. Bu kadar basit. Arkadaşınız anlamiyorsa da o arkadaşliktan bi cacık olmaz zaten. Zamamla görür.

Canım maaşını ben vermiyorum öle.bi cümle kurmak tabiki doğru olmaz herkes işini yapsın küçümsemek değil derdim sadece kötülük yapmamalı şeytanın teki..
Hoş bu arada diğer kadına güveniyorum ve onun oldugu tarafa geciyorum bakalım ama ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum o da.dedikodu meraklısı biri..

Baska başlıklar altında 10 kere ayni bos konu acilinca bakıyoruz haliyle

Pardon da sen kimsin yahu?
Bu nasıl bi üslup ve kibir?
Sen kendini nerelere koymuşsun belli ama kimsenin seni bi yerine koymadığı da çok açık canım.
Sen bu kibir ve kötü düşüncülerle hiçbi yerde huzur bulamazsın bence de çık ordan da bari ordakiler huzur bulsun.

Kıçıkırık sekreter ama demekki senden daha popüler iki günde daha fazla söz sahibi olmuş, bence birazda suçu kendinde ara derim canım.

Al işte cevap...
Konuyu bi incele o sekreterin neler yaptığını anlattım ama sen baya dolmuşun ki gelip benim konuma kustun.. Burası saldırma yeri değil insanlar burada dertleşiyor önce bunu bir benimseyin. Öle cevaba böle cevap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…