- 20 Şubat 2018
- 44
- 32
- 3
- 37
- Konu Sahibi Nevbahar30
-
Hızım da ortasoru çözme hızınız nasıldır?
sınav süresi ne kadar soru sayısı ne kadar hiç bilmiyorum..
bana pek mümkün görünmedi ama..
gece gündüz çalışırım derseniz olabilir..
Diplomayı bulayım o vakit .Sıfır da değilim ya orta düzey aslındalise diplomasını okulu kazandığınızda kayıtta isterler.eğer noter onaylı sureti yoksa diplomanızı bulmanız lazım.önce bunu halledin derim.kazanma kısmına gelince altyapınız varsa olur.ama sıfırdan başlarsanız zor diyebiliriz.
Aa evet çok teşekkür ederim üniden alırım.aynen bi alt yapı oluşmuş olur en azındanSınav sistemi habire değişiyor malum. Altyapı olsa bile baya yoğun bir çalışma gerekir. Dershane sınavlarına girseniz diyecektim ki onları da kapattılar. Sürekli soru çözün çabalayın olmazsa da seneye için alt yapınız olmuş olur.
Lise diplomasına gerek yok sistemde çıkıyor zaten. Kayıt için gittiğinizde otomatik alıcaklar bilgilerinizi sistemden. Kazanırsanız götürmeniz gerekiyordu sanırım onun içinde üniden dosyanızdan alabilirsiniz
Siz ne için hazırlanıyorsunuz.daha önce ki neydi okuduğunuz bölümDiploma sorun değil çıkarırsın bir örneğini ama bu sene zor gözüküyor. Önümüzdeki yıl için hazırlanın bence. Bende 30 yaşımdayım ben de öyle yapıyorum.
Coğrafya felsefe tarih de mi çözdün hukuk kazanmak da zor tebrik ederim gönüldenBu yıl olmaz gibi ama seneye olur.bende bilgisayar müh okurken girdim sınava tmden iyi bir puan geldi şimdi hukuk okuyorum ama diş hekimliği-tıp çok zor kazanmak.yerinizde olsam seneye girerim bu yıl çalışmaya başlarım dershaneye gidin mümkünse ama ben gitmeden 50bine girmiştim mf3de.40bin barajına takıldımiyi bir anadolu lisesinden mezunum temelim vardı sıfır değildi tabi.
Sayısalcı olarak zor geliyor bana edebiyat tarih inşallah olur sennde .calışan için ne zor ..ben umutluyumBen kimyagerim. Psikoloji için çalışıyorum
Bu sekilde pek mümkün görünmüyor. Seneye icin umut var ama su an 4 ay kalmis acikcasi cok zor.Biyoloji öğretmeniyim o cepte matematik hatırlamam Laz'ım .geo tekrara bakar. Fizik kimya yok. Türkçe orta.
(
Yok KPSS düşünmüyorum30 yaşınıza kadar sadece öğretmenlik için kpssye mi girdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?