30 yaşında sınava hazırlık

Nevbahar30

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
44
32
3
37
1-Arkadaşlar öğretmenim. .30 yaşındayım diş hekimliği için tekrar hazırlanıyorum. İşsizlik beni delirtti artık bu meslekten soğudum. Daha da kötün oluyor yıllar geçtikçe KPSS mümkün değil olmaz zaten .işin Aslı öğretmenlikten soğudum .içinden çıkamadığım durumlar mevcut . 4 ayda kazanabilirmiyim..

2-başvuru için lise diplomasına gerek YOk değil mi? Merkezlerden internetten başvuruluyor mu? Lise diplomamı bulamıyorum ama ünü diplomam var.

Biyoloji öğretmeniyim o cepte matematik hatırlamam Laz'ım .geo tekrara bakar. Fizik kimya yok. Türkçe orta.
(

lise diplomasını okulu kazandığınızda kayıtta isterler.eğer noter onaylı sureti yoksa diplomanızı bulmanız lazım.önce bunu halledin derim.kazanma kısmına gelince altyapınız varsa olur.ama sıfırdan başlarsanız zor diyebiliriz.

Sınav sistemi habire değişiyor malum. Altyapı olsa bile baya yoğun bir çalışma gerekir. Dershane sınavlarına girseniz diyecektim ki onları da kapattılar. Sürekli soru çözün çabalayın olmazsa da seneye için alt yapınız olmuş olur.
Lise diplomasına gerek yok sistemde çıkıyor zaten. Kayıt için gittiğinizde otomatik alıcaklar bilgilerinizi sistemden. Kazanırsanız götürmeniz gerekiyordu sanırım onun içinde üniden dosyanızdan alabilirsiniz

soru çözme hızınız nasıldır?
sınav süresi ne kadar soru sayısı ne kadar hiç bilmiyorum..
bana pek mümkün görünmedi ama..
gece gündüz çalışırım derseniz olabilir..
Hızım da orta gece gündüz çalışacak motivasyona sahip değilim pek

Diplomayı bulayım o vakit .Sıfır da değilim ya orta düzey aslında

Aa evet çok teşekkür ederim üniden alırım.aynen bi alt yapı oluşmuş olur en azından

Bu yıl olmaz gibi ama seneye olur.bende bilgisayar müh okurken girdim sınava tmden iyi bir puan geldi şimdi hukuk okuyorum ama diş hekimliği-tıp çok zor kazanmak.yerinizde olsam seneye girerim bu yıl çalışmaya başlarım dershaneye gidin mümkünse ama ben gitmeden 50bine girmiştim mf3de.40bin barajına takıldımiyi bir anadolu lisesinden mezunum temelim vardı sıfır değildi tabi.

Diploma sorun değil çıkarırsın bir örneğini ama bu sene zor gözüküyor. Önümüzdeki yıl için hazırlanın bence. Bende 30 yaşımdayım ben de öyle yapıyorum.

Diploma sorun değil çıkarırsın bir örneğini ama bu sene zor gözüküyor. Önümüzdeki yıl için hazırlanın bence. Bende 30 yaşımdayım ben de öyle yapıyorum.
Siz ne için hazırlanıyorsunuz.daha önce ki neydi okuduğunuz bölüm

Coğrafya felsefe tarih de mi çözdün hukuk kazanmak da zor tebrik ederim gönülden

Ben kimyagerim. Psikoloji için çalışıyorum

17-18 yaşındaki gençler taze bilgilerle gece gündüz çalışıp hazırlanıyor sınava.
Yapamazsınız demiyorum ama zor bu sene. Ya hedefinizi düşürün ya da bu seneden başlayıp seneye hedef koyun. Dershane de iyi olur.

Biyoloji öğretmeniyim o cepte matematik hatırlamam Laz'ım .geo tekrara bakar. Fizik kimya yok. Türkçe orta.
(
Bu sekilde pek mümkün görünmüyor. Seneye icin umut var ama su an 4 ay kalmis acikcasi cok zor.

30 yaşınıza kadar sadece öğretmenlik için kpssye mi girdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…