- 29 Ocak 2018
- 644
- 852
- 18
- 33
- Konu Sahibi Nevbahar30
-
Evet tıp için 40bin barajı gelince tm içinde sınava girdim.yani tmeye son birkaç ay çalıştım.ygsde türkçem çok iyidi ordan puan gelmişti bence. tarih,coğrafya,felsefe,din hepsini çözdüm.hedefim tıptı ama olmadı.tmde psikoloji yazacaktım aslında ama iyi puan gelince hukuk yazdım.psikolojide aklım kalmadı değil ama artık başka bölüm okursam annem isyan eder.hukuk güzel tek sorun tam olarak hangi alanda ilerleyeceğimi bilmiyorum henüz.teşekkür ederim darısı başınıza.buarada bizim sınıfta yaş ortalaması yüksek herkes şansını denemiş sankiCoğrafya felsefe tarih de mi çözdün hukuk kazanmak da zor tebrik ederim gönülden
Onlardan biri ben olabilirdimEvet tıp için 40bin barajı gelince tm içinde sınava girdim.yani tmeye son birkaç ay çalıştım.ygsde türkçem çok iyidi ordan puan gelmişti bence. tarih,coğrafya,felsefe,din hepsini çözdüm.hedefim tıptı ama olmadı.tmde psikoloji yazacaktım aslında ama iyi puan gelince hukuk yazdım.psikolojide aklım kalmadı değil ama artık başka bölüm okursam annem isyan eder.hukuk güzel tek sorun tam olarak hangi alanda ilerleyeceğimi bilmiyorum henüz.teşekkür ederim darısı başınıza.buarada bizim sınıfta yaş ortalaması yüksek herkes şansını denemiş sanki
Yok KPSS düşünmüyorum
Öğretmenlik yaptım yüksek lisans yaptımben düşünüyo musunuz demedim yani 30 yaşına kadar naptınız?
Psikolojide önü kapandı diye caydım ben birde hukukun havasına mı kandım ne bileyim ama dersler aşırı zor geliyor bazenOnlardan biri ben olabilirdimBen de psikolojiden önce hukuk düşünüyordum ama yaş itibariyle vazgeçtim. Avukat ve hakim arkadaşlarım var 22-23 yaşında mezun olup benim mezun olacağın yaşta (35) en az on yıllık avukat olacaklar. Bu beni korkuttu ve hukuk hayalimi bir kenara bıraktım.
Öğretmenlik yaptım yüksek lisans yaptım
Evet klinik psikolog olmadan özel zor. Ben sağlık bakanlığında kimyagerim. Psikolojiye direk devlette başlayacağım. Bendeki onun rahatlığı. Artık her meslek zor sanırım.Psikolojide önü kapandı diye caydım ben birde hukukun havasına mı kandım ne bileyim ama dersler aşırı zor geliyor bazenbende 26-27de olacağım inşallah.hayırlısı artık hakim-savcı yada kamuda avukat olurum özelde avukatlık zor ilk yıllarda,çevre lazım psikoloji kuzenim bitirdi ama çok az maaşı.ailesi yardım etmese geçinemez,memnun değil
Avukatlık da öyle özelde cok maaşlar calılıyordu arkadaşlarım en iyisi hakim olmak herhalde.tüm meslekler değer kaybti ne yazık ki..psikoloji bitirnde işsiz öğretmen olanda ..ya torpil ya torpilPsikolojide önü kapandı diye caydım ben birde hukukun havasına mı kandım ne bileyim ama dersler aşırı zor geliyor bazenbende 26-27de olacağım inşallah.hayırlısı artık hakim-savcı yada kamuda avukat olurum özelde avukatlık zor ilk yıllarda,çevre lazım psikoloji kuzenim bitirdi ama çok az maaşı.ailesi yardım etmese geçinemez,memnun değil
Özelde 9 ay kurum anlaşır tatilde parasızsın iş bulmakta Zoryani işsiz vs demişsiniz de onun için sordum.
4 ayda zor bence. ama deneyin, en azından temel olur.
Özelde artık nerdeyse herkesi köle gibi çalıştırılıyor az bir maaşla birkaç yıl bunu göze almak şart.ben aile bürosuna girecekleri kıskanıyorum.işleri,çevreleri hazırAvukatlık da öyle özelde cok maaşlar calılıyordu arkadaşlarım en iyisi hakim olmak herhalde.tüm meslekler değer kaybti ne yazık ki..psikoloji bitirnde işsiz öğretmen olanda ..ya torpil ya torpil
Devlet şansı varsa süper tabi.kolay meslek kalmadı her bölümde yığılma var sanırım.Evet klinik psikolog olmadan özel zor. Ben sağlık bakanlığında kimyagerim. Psikolojiye direk devlette başlayacağım. Bendeki onun rahatlığı. Artık her meslek zor sanırım.
Diş hekimliğide zor mu dersin buaradaDevlet şansı varsa süper tabi.kolay meslek kalmadı her bölümde yığılma var sanırım.
lisans mezunları önlisans başvurusu yapamıyor.önlisans sağlık bölümlerini daha kolay kazanır ve daha kolay okursunuz bence. onları da düşünün.
zor bence ilk sınava girdiğimde tutmasına rağmen yazmadım bana göre bir iş değil.tıp tutarsa onu yaz hatta bence tıp hedefle hayalin diş hekimliği falan değilse.tıpda kolay branşlarda var.ailemin çoğu doktor.zor uzmanlık seçmezsen hem iş hem iyi para garantili meslek kim nederse desin tabi işini severek yapmanda önemli.ben bile heveslendim şuan sanki ben gireceğim sınavaDiş hekimliğide zor mu dersin buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?