30 yasındaki bayanlar cilt bakımınız nasıl ?Neler yapıyorsunuz??

Çok güzel..

Bir de bir arkadaş alfa lipoik asit önermişti GNC' de satılıyor ona başladım ben, cildim parladı gibi sanki. İyi bir antioksidanmış.

iki sayfa yorum okudum yetti.
ben kaçıyorum siz beni döversiniz.
hayatımda aldığım tek bakım ürünü siyah noktalarım içindi.

Ben garnıerın 3&1 temizleme ve peelingini kullanıyorum bir de goji kremi sipariş ettim gelince ona da başlarım .

konu sahibesi;
cildin yağ-kuruluk durumuna göre temizleyiciler,
kremler (yüz ve göz çevresi için ayrı) gece-gündüz tarzında,
her gün güneş kremi kullanmalısın,
haftada 1 yada iki haftada 1 mutlaka peeling kullanmaslısın mümkünse az granüllü veya granülsüz olanları tercih etmelisin (cildine göre),
maddiyatın yerindeyse güzellik merkezlerinde vitaminlerle vs desteklerler bakımını
marka ismi istiyorsanda daviness (çok tuzludur hatta bu forumda sayfası bile var arasan çıkar bir hatun setini satın almıştı),kiehl's,benefit,tekin acarlarda bulabileceğin envai çeşit ürün, yves rocher kendi markaları bitki özlüdür paraben içermez vs ..

herşeyden önce iyi bir cilt analizi sonra ürünlerle desteklersin

Güzel ve faydalı bir konu. 32 yaşındayım.
Cildimi mümkün olduğunca temiz tutmaya özen gösteriyorum.
Clean and clear 3 lü temizleme jeli ile akşamları yıkayıp gece kremi kullanıyorum.
Nivea çocukluğumdan beri değişmediğim tek marka alışkanlık belkide. Arada gülsuyu ile de temizliyorum.
MissCherryBlossom a katılıyorum. Ne kadar doğal ve özenli beslenirsen bu mutlaka cildine yansır..

ben yemediğim hiç bir şeyi cildime sürmem mesela türk kahvesi içer telve ile tonik yaparım yatarken karbonatı ıslatıp yuzumu ovarım o karbonat cildi çok güzel temizliyor ve uzerine aleo vera ve balla cila çekerim mis gibi
genetiğim bozuk ondan uğraşıyorum bu kadar :) çunki annem den ve babamdan en kötü özellikleri almışım güzellik dışında

Bence cilt bakımı o kadar hafife alınacak bir konu değil. Cilt üzerinde etkili olan bi çok faktör var. Evet genetik, beslenme büyük oranda etkili ama çevrenin etkisi de göz ardı edilemez. İstediğiniz kadar iyi bir genetiğiniz olsun nihayetinde herkes de zamanla belli yaşlanma belirtileri ortaya çıkacak, cilt bakımını düzenli yapmak da o günlere yatırım yapmak bi nevi. sonuçta genetiğimizi değiştirme şansımız yok ama çevresel etmenleri kontrol altına almaya çalışabiliriz.
Eklediğim resimdeki adam 28 yıl tır şöforlüğü yapmış. Yani yüzünün sol tarafı sürekli güneşe maruz kalmış. İki taraf arasındaki fark bu kadar barizken cildimiz için yapacak bi şeyimiz yok demek yanlış olur. Adamın yüzünün iki tarafı farklı genlere sahip olmadığına göre güneşten korunmadığımız taktirde ne olacağı apaçık ortada.

Ben 28 yaşındayım kendi cilt bakımım için yaz kış 30 faktör güneş kremi kullanıyorum. Her akşam sabah cildimi temizleyip tonikleyip nemlendiryorum. Akşamları ilaveten nemlendiricinin altına serum sürüyorum. Haftada bir gün de peeling artı maske yapıyorum. Seçtiğim ürünlerin hepsini de organik sertifikalı, temiz içerikli ürünlerden seçiyorum.

Eklentiler

• fft5_mf994193.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 122
ben 27 yaşındayım hiçbirşey yapmıyorum
ve korkuyorum

takip edeyim

aman allahım güneşin yaptıgına bak

lavantalı buhar banyosu ne kız :)

kil maskesinden once gozenekleri acmak icin, eskilerin hamamda saunada yaptiklari seyler simdi kim nerde buluyorda saunaya hamama gidiyor valla, ben cok severim ohh sicak sicak olsada gitsek, buralar kar kis buz donuyorum resmen

la roshe iyi bir ürünüdr tamamen dermatolojik

Türk kahvesi ve karbonat gerçekten etkili mi ?

Herşeyden önemlisi bol su içilmesi gerekiyor ve mümkünse günde 1 tane de doğal maden suyu içmek mineral bakımından faydalıdır.. Birde püskürtmeli kaba 1 şişe maden suyu, istenirse 1 tatlı kaşığı gülsuyu ve 7-8 damla limon suyunu karıştırıp, her gün sabah akşam, özellikle gece yatarken püskürtebilirsin yüzüne.. Ben sadece maden suyunu püskürtüyorum, gayet faydalı..

bırde en onemlısı nefes alma canım buhar ıcındeyken cıgere zararlı sureklı hava al gır cık havlu altına

mrb bende 25 yasımdayım..gunluk bb krem allık rımel kesın kullanıyorum...dıadermıne dengeleyıcı yeşil yüz yıkama jelını kullanıyorum...neredeyse denemedıgım kalmadı sımdılık bu ıyı. kil maskesı duzenlı yaparım...kahve ıse peelıng yaparım genelde kısın banyo sonrası haftada on gunde bır...gül suyu kullanıyorum..vazgecılmezım bepantol cilt kremı nemlendırıcımde bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…