30 yasındaki bayanlar cilt bakımınız nasıl ?Neler yapıyorsunuz??

makyaj yapmıyorum, kırk yılda bir yüzüme allık sürmüşsem akşam bebe şampuanıyla yıkarım. onun dışında ortalama bir nemlendirici kremim var bi tek onun sürerim sabah çıkmadan. bir de gece yatmadan önce göz kremimi sürerim. cildimi de sadece suyla yıkarım.

28 yasım bitirdim.Yüzümde güneş lekeleri ve sivilce izleri var. Cildim çok hassas değişik bir şey sürdüğümde hemen tepki veriyo. Ya inanılmaz büyük ve ağrılı uç vermeyen sivilceler, ya da içi beyaz yağ dokusu olan minik minik kabartılar.
geçen haftamı cilt temizliği için araştırmayla geçirdim resmen bunun sonucunda da gittim La Roche Posay ın cildim için gerekli bütün ürünlerini aldım.
*yatmadan önce misel su ile makyajımı çıkarıyorum
*yüz yıkama jeli ile iyice yıkıyorum
*üzerine gözenekler sıkılaşsın diye tonik
*en son da akne karşıtı nemlendirici
1 hafta oldu sanki biraz toparlanma var. Haa böyle ne kadar yaparım sıkılmadan işte onu bilmiyorum

Peki maden suyu beklediği için bozulmuyor mu ? Yani püskürtmeli şişede ne kadar bekliyor ?

cilt güzelliğinde en önemli nokta bence cilt temizliğidir
günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere cildi temizlemek ve uygun nemlendirici ile cildi nemlendirmek olmazsa olmazım
haftada iki ya da 3 kere banyodayken hazır cilt gözenekleri açılmışken peeling yapmak bunun için clean and clear siyah nokta önleyici peelingini kullanıyorum ben
benim cilt türüm karma ve nemlendiricimi buna göre seçiyorum genelde matlaştırıcı ürünleri tercih ederim gündüz yüz kremim salatalık özlü e vitaminli jel türünde bir krem
akşamları ise yaklaşık 2 aydır bepanthen cilt bakım kremi kullanıyorum etkisini de görüyorum uzun vadede cilt lekelerini açma vaadi var nemlendirmesi de bana göre gayet iyii
bunlar dıştan yapılanlar bir de içten koruma var o en mühimi zaten
günde 2 litreye yakın su içiyorum hergün mevsim meyvesinden 2-3 adet tüketiyorum
gerekli olan vitamin minarel ve yağları çiğ olarak tükettiğim kuruyemişlerden sağlıyorum
dengeli ev düzenli beslenmeye dikkat ediyorum ve yine çok çok faydasını gördüğüm ter atıcı bir spor türünü hayatıma dahil ediyorum ip atlamak koşmak hoplayıp zıplamak gibi tabi olduğum yerde
çünkü ter atarak vücudumuz toksinlerden arınıyor fazla yağ kirler filan dışarı atılıyor
son olarak diyeceğim hergün en az 7 saat düzenli uykuuuu olmazsa olmazzzz
bunlar aklıma gelenler haftada ya da 10 günde yaptığım maskeleri filan hiç söylemiyorum
cildin ihtiyacına göre maske yaparım kurumuşsa nem maskesi sivilce çıkmışsa ona yönelik bal+aspirin maskesi

İki gun sonra 27 yasinda olarak soyliyim
Garnier le maske yapiyrm haftada bir. Ssbahlari ds kopukle yikiyorum. Geceleri makyajimi siler nemlendirici tonik surup oyle uyurum. İki haftada bir kil maskesi yaparim. Her dus sonrasi da tuzlu kaya sabunu kullanirim.

2yıl öncesi hakiki gülsuyu ve kremini kullanıyordum pamuk gibi olmuştum:))
Şuan biobelinda diye nemlendirici aldım doğal olduğu için bakalım nasıl bişeymiş :))

İlk kırışıklıkların oluşumunu engellemek için SVR marka günlük nemlendirici krem ve göz altı kremi kullanıyorum. Her gün Vivatineil Enjoy Güneş kremimi sürüyorum. Akşam Bioderma makyaj temizleme suyu ve toniği ile yüzümü temizliyorum. Banyo sonrası bile pamuk kirleniyor :) Bir de akşam yatmadan önce yüzüme Vichy termal su püskürtüyorum. Neutrogena'nın yüz temizleme peelingini haftada 2 kez banyo sonrası kullanıyorum.

29 yaşındayım sizi okudum utandım valla..

makyajımı temizlemeden uyuyakalıp ertesi gün zombi gibi uyandığım doğrudur.

göz makyajı temizleyicim ile makyajımı temizliyorum..peeling yapıyorum kendimi ikna edebildikçe.. dengeleyici nemlendiricim var.

haftada bir mutlaka bepanten,hametan krem sürüyorum gece yatarken yüzüme..

bunu ünlülerin güzellik sırlarından duymuştum.. pişik kremleride cildi yeniliyormuş.

Aslında cilt için en önemli iki şey bence temiz tutmak ve nemlendirmek. Mümkün olduğunca makyajdan da kaçınmak gerekiyor. Bol su içmek lazımmış ama sanırım ben günde 1 lt den fazla içmiyorum

Ben sadece akşamları makyaj temizleme suyuyla makyajımı siliyorum haftada birde yves roche den aldığım peelingi yapıyorum Yazları solante akne güneş koruyucu kullanıyorum Cildim özellikle T bölgem çok yağlı Yanaklarım normal Yağlı ciltlerin nemlendirici kullanması gerekir mi aşırı nem sivilce yapıyo çünkü? Bilen biri varsa aydınlatırsa çok sevinirim Birde göz çevrem için krem tavsiyesi istiyorum kızlar

Yağlı cilt nemli cilt demek değildir bildiğim kadarıyla. Yağlı ciltlerin de nemlendirilmesi gerekiyor. Eşimin cildi yağlı ve dermatolog La Roche un yağlı ciltler için nemlendiricisini vermişti. Çok memnun kaldı, parlama yok oldu. Dudak çevresinde kuruma bitti. Tavsiye ederim.

Olay ın nemlendrıcı canlandrcı 15 faktör koruma Losyonu var gunluk onu kullanıyorum. Çalışmadıgım için evde bebişlerle ılgılendıgım için sadece bu yetıyor bence. Ayrıca bb krem bıldıgın fondotön gıbı bişi gerek yok evde.

Peki maden suyu beklediği için bozulmuyor mu ? Yani püskürtmeli şişede ne kadar bekliyor ?
Buz dolabında 10 gün durur.. Sadece asiti kaçıyor ki, zaten normalde maden suyu ile yüz yıkayanlar bilir, şişenin kapağı açılınca 5-10 dk beklenip öyle yıkanır. Bu yöntemdede içindeki mineraller kalıyor sonuçta.. Bunu gün içerisinde sık sık yapabiliyorsunuz yani dışarıdan mineralli su takviyesi gibi düşünün..

Sanırım deneyeceğim

Hepsi surekli ve sık olmamakla birlikde(üsengec bir hatunum ben)

Garnier 3in1 peeling
Kahve peelingi
Gulsuyuyla tonik.
Solenta pigmenta gunes kremi
(Binde bir salatalik rendeliyip yuzume suruyorum)
Baskada bisi yaptigim yok
Kaslarima ve kirpiklerime vazalin bazende bademyagi suruyorum.

Ellerime arganagli krem kullaniyorum
Yasim 31 bu arada

Ben 28 yaşındayımherkes yaşını yazma gereği duymuşta bende yazam bari dedim
Ben sadece suyla yıkayıp bazen tonikle siliyorum. Yazında güneş kremi dışında hiçbirşey yapmıyorum
Saf suyla bile yıkamak daha iyi kimyasal malzemelerden
Ve bol su içmek iyi geliyormuş cilt için

Bende yazayım bari yaşım 26. Her akşam mutlaka avene yüz temizleyicı ile yüzümü yıkar toniklerim. Sonra c vitamini serumu sürerim 15 dk bekletip gece kremimi ve göz altı kremimi sürerim.
Her sabah yıkar toniklerim ardından da nemlendirirım. Haftada bir ya da iki kez toniklerim. Gün içinde de ferahlatıcı diye cildimé lavanta suyu sıkarım.

32 yaşındayım ve ergenliğimden beri yağlı cildimden dolayı oluşan sivilcelerle mücadeleyle geçti ömrüm.hamile kalmadan önce demirime baktırmıştım(demir eksikiği sivilcelenme yapıyormuş)az çıkınca demir hapına başladım,1 ay sonrası hamilelikle birlikte aldığım vitaminlerden artık sivilcem çıkmıyor.gerçi son zamanlarda oluyor ama vitamin kullanamadığım için
neyse konuya gelirsek bu yağlı cilt tabi ben de aşırı bir yüz sarkmasına sebep oldu.burun kenarını geçtim dudak kenarından çeneye doğru inen sarkıklık artık sinirimi bozmaya başladı.bende geçen hafta artık buna dur demeliyim dedim ve bakımıma başladım
temizleyici olarak garnier 3&1 kullanıyorum
haftanın 3 günü yumurta akı ve bal maskesi yapıp
haftanın 2 günü yaş maya ve yoğurt maskesi yapıyorum
tonik olarak bir sprey şişesine elma suyu salatalık suyu ve maden suyundan oluşan karışımımı kullanıyorum.maskeden sonra bununla ıslatıyorum yüzümü
nemlendirici olarakata hindistan cevizi sütü yapıp buzluğa kaldırmıştım zamanında.iyi bir nemlendirici ve toparlayıcı olduğu için.onuda sürüp günlük rutinimi tamamlıyorum.
daha 5 gün oldu ama bu sefer yarıda bırakmayacağım.he bir de eskiden internette araştırdığım bir yüz masajı vardı onu da tekrardan yapmaya başlıcam ama bunun için nemlendirici almalıyım.onu da eczanede satılan excipial hydro ile tamamlıcam.ay inşallah şu cildim biraz toparlanır da bu kadar çabam boşa gitmez.

Ben 32 yasindayim, makyaj kullanmam. Fakat yine de her aksam yuzumu Garnier'in hafif tanecikli temizleyicisi ile yikiyorum. Yagli bir cildim var, yikamazsam rahat edemiyorum zaten makyaj yapmayan insan bile cildini temiz tutmali. Gun boyu toz kir gozenekleri kapatiyor.

Kis sebeboyle cildim yagli olsa da yer yer kuruluklar olusuyor. Yuzumu yikadiktan sonra ve her banyodan sonra goz altlarim ve cildimdeki kuru bolgelere Argan yagi ile masaj yaparak yagi yediriyorum. Argan yagini mutlaka oneririm. Ozel bir goz kremi veya cilt kremi kullanmam. Haftada bir kil maskesi kullanirim. Bu kadar. Yagli cilt cok zahmetli oluyor, cok ceremesini cektim ama en gec yaslanan ciltler yagli ciltler o yuzden cildimi sevmeyi ogrendim. Sukur kirisikliklarim yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…