• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaşından sonra sizce bir insan değiştirilebilir mi?

Bir çok konuya yazdım,yine yazacağım.
15 yaş üstü çocuklarımız,evet kendi evlatlarımız dahil olmak üzere kimseyi değiştirip istediğimiz insana dönüştürümeyiz,bu bilimsel bir gerçek.
Kişi ancak kendisi isterse değişim mümkündür.
30 yaş üzeri içinse köklü değişikliklerden ziyade kısmi değişiklik ve törpülenme beklentisi daha gerçekçi bir beklenti olur.
O da yine kişisel farkındalık ve istek olması durumunda...

Evliliklerde ya da ilişkilerde her iki taraf da birbirine uyum sağlamak için bir takım fedakarlıklar ama az ama çok yapar.
Yani özetle hiç kimse değişmez, sadece bulunduğu kabın şeklini alır.

Peki siz mesela onun için bir değişim yaşar mısınız?
Sonuçta bir ilişki içindesiniz elbette törpülenmeniz/törpülemeniz gereken yerler olmayacak mı?
Fiziksel şeyleri ben asla sorun etmem. Ama karşımdakinde beğenmediğim bir şey varsa kibarca söylerim.
şimdi aklıma geldi; nişanlımla aynı boydayız mesela . Nişan ayakkabısı alırken dolgulu alır mısın? dedim. Neden ? dedi.
Fotoğrafta daha güzel çıkar bence dedim. Kendisi almıştı mesela. Sonrasında da bana teşekkür etti. Gerçekten daha iyi oldu diye.
sizin ve nisanlinizin boyu kac? Önceki konularda da görmüştüm merak ettim :D

Valla diş dediniz en hassas yerimden yakaladınız adam haklı bence :D Fobi düzeyinde korkusu varsa o adam ölse o dişleri yaptırmaz.

kendi isterse degisir, baskasi istedi diye degismez.

seven insan degisir diyeceksek eger,
seven insan tahammul eder de dememeiz gerekir.
o yuzden seven insani karistirmayalim denkleme :confused:

Valla diş dediniz en hassas yerimden yakaladınız adam haklı bence :KK70: Fobi düzeyinde korkusu varsa o adam ölse o dişleri yaptırmaz.
Kesinlikle,ben 2 20lik dişimi ameliyatla aldırdım ve ölüm gibiydi,diş hekimi denince bile ayaklarım titriyor,biri bana diş derse yallah derim :D

Kesinlikle,ben 2 20lik dişimi ameliyatla aldırdım ve ölüm gibiydi,diş hekimi denince bile ayaklarım titriyor,biri bana diş derse yallah derim :KK70:
20lik diş ağrısı olduğunu düşündüğüm için doktora gitmeyip 1.5 ay geceleri ağrı kesicilerle durdum. En son bir gecede 4 ağrı kesici işe yaramayınca pes edip gittim, kapıdan girdiğimde bayılıyordum zor oturttular. Doktora merhaba demeden ağlamaya başladım, tansiyonum çıktı, gözüm karardı, titremeler vs. Ben cidden korkuyorum ve sadece dişle ilgili bu korkum. Diğer branşlarda çok rahatım :D

Yani dişçi korkusu gerçekten öyle "ay ben korkarım"dan öte olabiliyor.

20lik diş ağrısı olduğunu düşündüğüm için doktora gitmeyip 1.5 ay geceleri ağrı kesicilerle durdum. En son bir gecede 4 ağrı kesici işe yaramayınca pes edip gittim, kapıdan girdiğimde bayılıyordum zor oturttular. Doktora merhaba demeden ağlamaya başladım, tansiyonum çıktı, gözüm karardı, titremeler vs. Ben cidden korkuyorum ve sadece dişle ilgili bu korkum. Diğer branşlarda çok rahatım :KK70:

Yani dişçi korkusu gerçekten öyle "ay ben korkarım"dan öte olabiliyor.
20likmiymiș peki?
Ben de korku yoktu aslinda ama 20likler gömülüydü ve ikisinin de ameliyati da cok kötüydü,ikisinde de korkudan bayıldım ameliyat esnasinda,yine ameliyatın ortasında ağladım kalkmaya çalıştım falan :D dişlerimi fırçalarken bile seve okşaya fircaliyorum konuşuyorum kendinize iyi bakın rahat durun diye ahahahaahahahahha :D

20likmiymiș peki?
Ben de korku yoktu aslinda ama 20likler gömülüydü ve ikisinin de ameliyati da cok kötüydü,ikisinde de korkudan bayıldım ameliyat esnasinda,yine ameliyatın ortasında ağladım kalkmaya çalıştım falan :KK70: dişlerimi fırçalarken bile seve okşaya fircaliyorum konuşuyorum kendinize iyi bakın rahat durun diye ahahahaahahahahha :KK70:
Dolgu düşmüş :D :D
20liklerim yokmuş oluşmamış yani. Hayatım boyunca yirmiliklerim olmayacakmış.
Oradan talih güldü bari yüzüme :D

Back
X