Acı eşiğiyle alakası yok, zaten adam uyuşturuyor acı hissi olmuyor. Yoksa jinekologum biyopsi için içimden parça alırken adamla sohbet ediyorduk, burnumun çatladığını üç gün sonra anladım, antrenmanda parmağım çatladı devam ettim bir saat, bittikten sonra hastaneye gittim falan, acı eşiğim arkadaşlar arasında bilinir

Buna rağmen diş hekiminin kapısından girdiğimde tansiyonum çıkıyor korkudan. Ya kazık kadarım, doktorun odasından çıktık sandalyeye oturdum anneme sarıldım ağlıyorum. Yanımızdaki teyzeler çok mu ağrısı var, iğne mi yaptı falan diyor. Annem en sonunda yok korkuyor dedi. Korkma yavrum korkma evladım bak biz de geliyoruz diye insanlar beni sakinleştirmeye çalışıyor. Rezillik aslında. Bu arada 10 tane dövmem var, öyle korkusu olan bir insan da değilim.
Ya şu kadar diyeyim size. Bu tanışma uygulamaları falan var ya, adam mesleğine diş hekimi yazmışsa direkt eleyip geçiyorum adamı

Ki doktor zaafım vardır ama başka branşlarda
Bazen diyorum gerçekten doktoru uğraştıracak ciddi bir durum olsa ben ne yaparım diye. Herhalde sakinleştiriciyle falan bakarlar.
Senelerce tel tedavisi gördüm ve çok yıldım diş hekiminden, sanırım onun ilerleyen yaşlardaki etkisi çıkıyor. Uzun zamandır gitmem gerekmiyordu, hep derdim korkarım diye ama gerçekten geçen hafta gidene kadar bu boyutta olduğunu ben de bilmiyordum.