30 yaşındayım özel hayatım da iş hayatım da berbat

Guilietta

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
62
100
23
38
Merhaba kızlar

30 yaşıma girdim, istikrarlı bir özel hayatım olmadı, aslında eli yüzü düzgün biriyim ama muhafazakar bir ailede yetiştiğim için erkeklerle aram çok iyi olmadı ya da kariyer hedefim ilişkilerimin önüne geçti, hırslı davranarak seven insanları arkamda bıraktım. Şu an işimle ilgili yaptığım tercihlerden dolayı çok mutsuzum. İğrenç, vasıfsız insanlarla dolu bir şirkette çalışıyorum. Arkama dönüp baktığımda ömrümün nerdeyse yarısı gitmiş ve elimde hiçbir şey yok. Bunalımdayım, ne yapmam lazım?

işte mutsuzluk eşte mutsuzluk hayatta mutsuzluk demektir, o yüzden yeterli eğitim ve deneyimin varsa iş değiştir derim..
eş için de 30 yaş geç değil bence hızla taliplerini değerlendir, tanıştırma usulüne olumsuz bakma, ne zaman ne olacağı nerden ne çıkacağı belli olmaz

Aynıyız:-( ben bi de ask acısı cekiyorum. Care bulursan bana da yaz

Tam olarak ama 32 yaşındayım 60 yaşında gibi hissediyorum arti bir de etrafimdakilerin hayatı herseyi yolunda gibi geliyor çok kiskaniyorum ve üzülüyorum bugün ailemin yanına geldim benimle yasit kuzenin çocuğu oluyormus bi de memlekete tayini çıkmış oturdum ağladım o kadar dua ediyorum boşa gitcek gibi

İş değiştir eğer terfi de alamıyorsan.
Hem yeni çevre, yeni kısmetleri de getirir. Bunalıma girecek bir şey yok. Bazen hayal kırıklıklarına uğrarız, her şey istediğimiz gibi gitmez. Yaşın genç.

Hayallerine yürümek için işi biraksan ailen yanında destek olur mu öncelikle?

Biz
ailem destek olacağını söyledi ama onları bu yükün altına sokmak istemiyorum. Başvuru yapıyorum ama çağrılmıyorum.çok bunaldım.
Bilmiyorum yanlismi dusunuyorum
Bizim yas grubundakilerde genelde boyle bir sorun var sanki..

Dert etme asktada istede nasip bir yerde saklanmis seni bekliyordur..
Arkadaslarinin dedigi gibi isini degistirmek ortam degistirmek sana cok iyi gelebilir.
Bizim yaslarda cokk bekar insan var dert etme

Aşk hayatim berbat ötesi, ayni anlattigin gibi kariyer odaklı oldum hep, aşkı meski ikinci plana attim ama su an istediğim, emeklerimin karşılığını alabildigim bir durumda değilim
Örneğin bu hafta ici iki odaya birden baktim, pestilim çıktı ben üniversite mezunuyum ama lise mezunlari benden hizmet bekliyor yapmam deme hakkin yok velhasil is hayatim istediğim gibi degil ama şükür deyip geciyorum
Ask konusunda da oluruna bıraktım inşallah dogru insan cikar karsima
Yas olarak da ayniyiz 30uma bir ay kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…