Aynıyız:-( ben bi de ask acısı cekiyorum. Care bulursan bana da yazMerhaba kızlar
30 yaşıma girdim, istikrarlı bir özel hayatım olmadı, aslında eli yüzü düzgün biriyim ama muhafazakar bir ailede yetiştiğim için erkeklerle aram çok iyi olmadı ya da kariyer hedefim ilişkilerimin önüne geçti, hırslı davranarak seven insanları arkamda bıraktım. Şu an işimle ilgili yaptığım tercihlerden dolayı çok mutsuzum. İğrenç, vasıfsız insanlarla dolu bir şirkette çalışıyorum. Arkama dönüp baktığımda ömrümün nerdeyse yarısı gitmiş ve elimde hiçbir şey yok. Bunalımdayım, ne yapmam lazım?
doğrusunu söylemek gerekirse, ben de aşk acısı çekiyprumAynıyız:-( ben bi de ask acısı cekiyorum. Care bulursan bana da yaz
Offf beni en iyi sen anlarsındoğrusunu söylemek gerekirse, ben de aşk acısı çekiyprum
anlıyorum: ( Allah yardımcımız olsunOfff beni en iyi sen anlarsın
Aminanlıyorum: ( Allah yardımcımız olsun
İş değiştir eğer terfi de alamıyorsan.Merhaba kızlar
30 yaşıma girdim, istikrarlı bir özel hayatım olmadı, aslında eli yüzü düzgün biriyim ama muhafazakar bir ailede yetiştiğim için erkeklerle aram çok iyi olmadı ya da kariyer hedefim ilişkilerimin önüne geçti, hırslı davranarak seven insanları arkamda bıraktım. Şu an işimle ilgili yaptığım tercihlerden dolayı çok mutsuzum. İğrenç, vasıfsız insanlarla dolu bir şirkette çalışıyorum. Arkama dönüp baktığımda ömrümün nerdeyse yarısı gitmiş ve elimde hiçbir şey yok. Bunalımdayım, ne yapmam lazım?
Merhaba kızlar
ailem destek olacağını söyledi ama onları bu yükün altına sokmak istemiyorum. Başvuru yapıyorum ama çağrılmıyorum.çok bunaldım.Hayallerine yürümek için işi biraksan ailen yanında destek olur mu öncelikle?
Bilmiyorum yanlismi dusunuyorumailem destek olacağını söyledi ama onları bu yükün altına sokmak istemiyorum. Başvuru yapıyorum ama çağrılmıyorum.çok bunaldım.
30 yasindayim is hayatim .oktan beter
Kariyer yapayim dedim her sey kicimda patladi
Ask mi o ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?