- 5 Şubat 2016
- 13
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi hayaticinumut
Yanlış anlamayın ama babanız sizi gelir kaynağı olarak görüyor anladığım kadarıyla, erkek arkadaşınızdan eminseniz ailenizi alın karşınıza konuşun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık 3000 liralık maaşım var evet ve 4 yıldır çalışıyorum çalıştığım surece hep aileme maddi manevi destek verdim. Bir de beni geçen sene evlendirmek istiyordu kendi istediği biriyle. O zaman da paramız yoktu baba dedim. Yok diyor onlar benim tanıdığım, onlar zengin. Baba diyorum bu çocuğun da durumu iyi hem küçük yerdeyiz ister istemez beraber görülüyoruz hoş olmaz diyorum , takmıyor.Ne yapacağım ben daha ?
Yaklaşık 3000 liralık maaşım var evet ve 4 yıldır çalışıyorum çalıştığım surece hep aileme maddi manevi destek verdim. Bir de beni geçen sene evlendirmek istiyordu kendi istediği biriyle. O zaman da paramız yoktu baba dedim. Yok diyor onlar benim tanıdığım, onlar zengin. Baba diyorum bu çocuğun da durumu iyi hem küçük yerdeyiz ister istemez beraber görülüyoruz hoş olmaz diyorum , takmıyor.Ne yapacağım ben daha ?
Zaten kendisi dedi yanlış söyledim diye ama aklımdan çıkmıyorDuyduğum en çirkin sözlerden biri olmuş . Umarım kendini yanlış ifade etmiştir baban .
Durumumuz yok falan hepsi tamam da ... 3000 liralık gelir kaynağım elden gidecek , giderken bedavaya mı gidecek düşüncesi , gerçekten iğrenç .
bence babanız evden maaşınız gidicek diye düşünüyor.onun seçtiği adayla evlenseydiniz zenginmişya evlendikten sonrada ona yardım edebilirsiniz düşüncesiyle o damat adayını onaylamıştır.yazık ne diyim bilemedim.Yaklaşık 3000 liralık maaşım var evet ve 4 yıldır çalışıyorum çalıştığım surece hep aileme maddi manevi destek verdim. Bir de beni geçen sene evlendirmek istiyordu kendi istediği biriyle. O zaman da paramız yoktu baba dedim. Yok diyor onlar benim tanıdığım, onlar zengin. Baba diyorum bu çocuğun da durumu iyi hem küçük yerdeyiz ister istemez beraber görülüyoruz hoş olmaz diyorum , takmıyor.Ne yapacağım ben daha ?
Yasin kac? Kendi ayaklarinin uzerinde duruyorsan babana rest cekebilirsin. Once acik acik konusmayi dene ve seni mal gibi gormesinin seni ne kadar kirdigini ve ne kadar sacma oldugunu anlat. Olmazsa yapacagin bir sey yok. Hayatina bakacaksin.
bence babanız evden maaşınız gidicek diye düşünüyor.onun seçtiği adayla evlenseydiniz zenginmişya evlendikten sonrada ona yardım edebilirsiniz düşüncesiyle o damat adayını onaylamıştır.yazık ne diyim bilemedim.
Dana bile 7500 lira
Babaniz ayip etmis![]()
Kızlar merhaba.
Canım çok sıkkın. Dün erkek arkadaşım babamla ve ailemle tanışmaya geldi. Herşey iyi güzel geçti şükür. Sonrasında babam misafirimiz gidince söylenmeye başladı.
Biz erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz, doğunun küçük bir ilcesindeyiz. Bu yüzden ben bu ilişkinin adının konmasını , bir söz ve ya nişan yapılmasını çok istiyorum.
Ama babam bir başladı söylenmeye kızlar anlatamam, yok paramız mi var yok borcumuz var , yok 3000 liralık kızı bedavaya mı vereceğiz diye, o kadar moralim bozuldu o kadar kötü oldum ki anlatamam.
Baba dedim , senden bir şey istemiyorum. Zaten nişanı evde yaparız,masrafları ben karşılarım . ama yok nuh diyor peygamber demiyor. Moralim çok bozuk kızlar , böyle sorunlar yaşayanlar ve ya yaşamış olanlar bu süreçte neler yaptınız ? Yorumlarınızı bekliyorum.
cnm yanlış anlamada sen para yardımı yaptıkça senin baban kudurucak.he normal şartlarda tabiki herkes annesine babasına yani ailesine yardım etsin tabikide ama senin baban haddini aşmış.Yaşım 26 kendi ayaklarımın üstündeyim çok şükür . Kardeşimi okutuyorum bir de bizimkilerin kredisi var onu ödüyorum. Erkek arkadaşımla bu konuyu konuştuk zaten , evlenirsem de para göndermeye devam edeceğim.1250 liralık koltuk borcumuz var (yarısını ben ödemiştim) sürekli onu gündeme getiriyor. Ona kalsa haziranda ancak bir söz gelecek sene de ancak düğün. Bu zaman içerisinde de ben para biriktireceğim