3000 liralık kız bedavaya mi gitsin?

Bizim de maddi durumumuz iyi değildi o zamanlar.ama babam yinede nişan için yer bakıyordu.kurban olurum bn onaa.ama bn kaçtım snra masraf yapmalarını istemedim.benim icin ne nisan onemliydi ne dugun.sevdigim adam yanimda olsun yeterdi.baştan kızdı konuşmadı bnmle.sonra.nikahıma annemin zoruyla geldi(babam bana çok düşkündür.arkadaş gbiyiz.çok gücüne gitmişti ole bisey yapmam).taaki gelinligimin kırmızı kuşağını bağlayınca duygulandı gözleri doldu.sarıldı snra bana kokumu içine çekti.anlimdan öpmustu." orası yine senin evin bisey olursa atla gel " demişti." BABAMMM" dedim sarildm bnde. torunu oldu 4 yasnda smdi."iyiki kacmissin iyiki evlenmissin"diyo smdi.yanı papucumuz dama atıldı kızlar :) arkadaşın konusunu okudum böyle babamı olur allah askina.resmen kızına 3000bn lira edersin sen demis. Yuhh yanii.bnm babam sanayide usta 55 yaşından KoA hastasi. Evlendm ama yine bnm için kardeşim için çalışır.evime daha yeni eşyalar aldi .bide geçen gun bana diyoki daha torununa sünnet düğünü yapicam diyo.ben babamın hakkını asla odeyemem.allahım ne babalar var yaa ıslah etsinn

demek ki baba bile olsa maaşı söylemicen, yoksa etiketin oluveriyor.

hoş tabirler değil elbette ama yine de kulak vermekte fayda var, en nihayetinde sizin babanız.

belki borcu almış başını gitmiştir de sizden medet umuyordur.
belki sizin düğününüz için hayalleri vardır da yapamayacağı için üzülüyordur.
sakinleşince yine konuşun derim. şimdi çok restleşmeyin, gerek yok.

Back
X