- 20 Haziran 2019
- 117
- 141
- 53
- 36
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Eğer tek çocuk düşünüyorsanız ha 30 ha 32
Allah isteyen herkese nasip etsin..
Allah isteyen herkese nasip etsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acele etmenize gerek yok bence de önce bir yaşayın hayati. Ama mutlaka öncesinde hormon testlerinizi olun amh iniza baktirin yumurtalarınizi saydirin. Sonra çocuk isteği oluştuğunda aksilik ile karsilasmayin herhangi bir sorun olmadığını öğrenin ve rahatça evliliğin tadini çıkarın. Sonra hayirlisiyla anne baba olursunuz simdiden mutluluklar dilerim.Ben kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
38 imde doğurdum 40 üstü sağlıklı doğum yapan da biliyorumBen kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
İlk çocuk muydu ?37 imde doğurdum.
Evet canım ilk çocuk. Tüp bebek.İlk çocuk muydu ?
Yok cnm ne gec olmasi benim annem 40dan sonra dogurdu en sonunkiniBen kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Ben kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Ben kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Off ben de ya :)31 yasindayim. 28 yasinda dogurdum ama simdi bakinca hala erken dogurmusum diyorum.
Bence doğru dusunuyorsunuz. Ben 35 yasinda da evlensem hemen cocuk yapmazdim. Zaten evliligimin 8.yilinda cocuk yapmaya karar verdim.
Eşinizle birlikte karar vermeniz lazım. Ben de öğretmenim. 5 yıl bebek istemedim, hiçbir sağlık sorunumuz yok ama sonra olmadı. Sebepsiz kısırlık yüzünden 37 ay tedavi gördük. Hemen olmayacağı ihtimalini de atlamayın bu konuyu konuşurkenBen kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Ben 32 yaşındayım, eşim 35 yaşında. 1 yıllık evliyiz, henüz çocuk yapmayı beceremedik fakat geç olduğunu düşünmüyorum.Ben kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?