30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Canlarım bugün abimlere gittim, yiğenleri sevdim, ancak geldim. Ay kızlar reglim yaklaşıyor, bugün ara ara adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı, moralim bozuldu, çok zormuş ya, regli görecem diye bugün çok üzüldüm, hani bebek yoksa olayımda, bi tuhafım ya bugün. Allah hepimize versin biran önce yüreğimden kan gidiyor. Ama mecburuz, dayanacağız.

zerdalcım yarın adet günün umarım olmazsın bebeğin gelmiştir
ayyyy çok heyecanlıyım zerdalcım umarıııııııımmmmmmmmmmmm hayırlısıyla gelmiştir olumunekankayizsmile

zerdalcım yarın adet günün umarım olmazsın bebeğin gelmiştir
ayyyy çok heyecanlıyım zerdalcım umarıııııııımmmmmmmmmmmm hayırlısıyla gelmiştir olumunekankayizsmile

geçen ay tam adet göreceğim gün düştü, sanki biraz bugün sancı oldu, göğüslerim falan acıyormu diye dokunuyorum, hiç bir ağrı yok, gerçi çok erken. Ah canım loveli hayırlısı ile dua et bana, kısmet artık, buraya girmek iyi geldi, şimdi biraz daha iyiyim.

herkes düğünde, gezmede demek ki, bizim burdada düğün var, balkondan izliyoz.

tatlım yarını bekleyeceğiz
belirti arama bende hiç olmadı mesela göğüslerim hiç ağırmadı hala da fazla ağırmıyor olumunekankayizsmile

tatlım yarını bekleyeceğiz
belirti arama bende hiç olmadı mesela göğüslerim hiç ağırmadı hala da fazla ağırmıyor olumunekankayizsmile

Haklısın canım ya aslında öyle yapmak lazımda, insan işte duramıyor, reglim yaklaştıkça aklıma düşüyor, diğer günlerimde rahatım aslında, hayırlısı artık, bebişte yoksa biran önce olmak lazım.
Sen nasılsın eren nasıl, bakalım dopinkin ilk bebeği kim olacak nesemi senmi önce doğuracaksın. ne güzel olur, bizde sizden haber gelmesini bekleriz.

Aylin nerde acaba biyereye gidecem diye yazmışmıydı, ara ara giriyomda kaçırmayım.
Aylinim gazozcum yoksun.

vajinal kontrol yapsana parmağını değidiriyorsun eğer rahim ağzına hemen ulaşıyorsan sertlik varsa adet geliyor ama vajina yumuşak ve rahim ağzına hemen ulaşamıyorsan ümitlenebiliriz zerdal ben de tuttu bu bir kaç arkadaşa tavsiye ettim uyguladılar hamileydiler
rahim ağzı adette aşağı iniyor vajina sertleşiyor umarım seninki yumuşaktırrr
aylin uğradı yeğenden bahsetti ya sonra gelmedi
bakalım önce hangimiz ben sezeryan olacağım çatım dar çünkü

1.gün........36.2
2.gün........ölçmedim
3.gün........ölçmedim
4.gün.........ölçmedim.
5.gün..........36.1
6.gün..........36.3
7.gün..........36.2
8.gün..........36.1 Çalışma
9.gün..........36.2
10.gün........36.0
11.gün........36.2 (1,5 saat geç öçltüm.) çalışma
12.gün........36.1 çalışma (Yakı)
13.gün........36.0 çalışma
14.gün........36.2 çalışma
15.gün........36.2
16.gün........36.0 çalışma
17.gün........36.0 çalışma
18.gün........36.2 çalışma
19.gün........35.9
20.gün........36.1 çalışma
21.gün........36.1
22.gün........36.2 çalışma
23.gün........36.2 çalışma
24.gün........36.4
25.gün........36.3
26.gün........36.5
27.gün........36.5
28.gün........36.4
29.gün........36.7 (Dün biraz üşütmüşün sabah ateşliydim ondan yüksek olabilir.)
30.gün........36.4
31.gün........36.4
32.gün........36.4

bakalım daha gelen gden yok.

normalde saat kaç gibi adet olursun mesela ben gece olurdum
umarım olmazsın hayırlsıyla bebeğin gelmiştir

ama yumurtlaman belli tatlımmmm

canım yumurtlamaya göre 14. gün sonra hastalanmam lazım dimi, buraya geldiğimden beri 1 haftadır hayıtımıda içemedim. O yüzden geçikmede olabilir diye düşünüyorum, ama nedense şu kırmızıları bu ay görmek istemedim, yine allahıma diyorum, eğer bebiş yoksa hemen olayım diye, çünkü bu ay adetin 3.günü hormon testi yaptıracağım. burda bi kadın doğum uzmanına gideceğim. O yüzden bebek yoksa regli olmam lazım biranönce.
geçen ay 31. günde olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…