senini için yine eklerim tatlım
sağol fıstık, ya bu günlerde pek giremiyorum..canım. tekrar geçmiş olsun. görüşürüz. hadi çok özletme amaa..... opuyorumnanaktan
amin canımmkardelencim mercimegimin kan sonuçlarını aldım çok şükür herşey yolundaymış:lepi: bebegim çok iyiymiş teyzesi çarşamba kontrolüm var allah nasip ederse kalp atışlarını duyucam rabbim nasip ederse hiç ümidinizi yitirmeyin bak bana 10 sene dile kolay ne yaptıysam ölen çocugumdan sonra 7 sene olmadı ben çok şaşırdım hamile kaldım diye dilerim rabbimden bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine allah rızası için rabbim sizin yüzünüzüde güldürsün beni güldürdügü için canlarım Şeniz allah nasip ederse 31 yaşinda anne olcam şubatta allahım devamını getirir işşallah rabbime hayırlı kul peygamberimize hayırlı ümmet olur işşallah:CüvCüv:
canımm ya Allah bu bebişini size bağışlasınallah razı olsun arkadaşım 7 haftasının içinde bebegim düşük riskim var yatıyom çok şükür ilaçları kullanıyorum şimdilik bişey yok amanda olmasın rabbim bunu bagışlasın bana oglumu yanına aldı çok üzülüyorum halenmafoldumben
başarılar kumsalımmbende iyiyim canım yarın ehliyet sınavım varöyle bir göz gezditiyorum kitaba
zerdalı aylini bende özledim hiç karşılaşamyorum onlarla yoksa onalarda geceyemi transfr oldular
sağol sinoşumloveli+, GESHENK+, sevtun2, kardelen5233
slm kızlarrr
aylin geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda iyileşir yeğenin
doğru didin şekerevet sevtuncum 3 ay önemli hoş 9 ay da önemli ben Rabbime bin şükür 6 aydayım iş çok az yapıyorum bir yemek bi de temizlikçi alıyorum bebeğim iyi olsun varsın evimi ......götürsün sorun değil ben de sadece yemek yapıyorum
bildigimiz ısırgan otu bebem ya pazarda bile satılıyo ebegümecide çayırlarda var parklarda filan allahtan o ot bitiyo zaten annecine söyle toplasın sana büyüklerimiz bilirler zaten o otu eşimin arkadaşı hoca benim memleketinden biri geliyomuş rica etmiş getirdi allah razı olsun eşimin eline bakmış demiş senin çocugun olmuyo sorun eşimde iltaap var demiş ben çözücem bu işi demiş benim eşiminde 6 sene olmadı demiş gitmedigimiz doktor kalmadı demiş allah razı olsun bir ot var demiş sana toplattırıyım eşine içir demiş ot geldi temizledim yıkadım içtim o ay hamile kaldın allahtanda herşey eşim telefon açmış amca oluyosun diye adam hüngür hüngür aglamiş beni duyunca dile kolay 10 sene çok yalvardım her zaman rabbime en son eltimle kaynım benle dalga geçti çok agırıma gitti çok agladım dedim namazda rabbim sevtum kulununda sesini duy rabbim ne olur banada eli ayagı saglıklı evlatlar ver dedim çok agladım secdeye kapanıp bir allah bir rabbim biliyo allahım dedim artık kimsenin bana acıyarak bakmasını istemiyorum dedim kayınvalıdem demiş oglanın başını yaktık bende duydum bu lafı çok üzüldüm mafoldumbenmafoldumben rabbim sevtun kuluna acıdı llahıma şükürler olsun bana yeniden anneligi yaşattıgı için :Saruboceq:
canımm yaaasende düşük riski varmıydı tatlım ya bende kahverengi akıntı geldi bir kere çok hafifte kan odar degilde kendini hissettirdi ama kan allahım bunu bana bagışlasın işin garibi ben çok tititzim başkası bile yapsa içime sinmiyo yemegimi kendim yapıyorum malesef kimseye yaptırmıyorum yavaş yavaş eşime diyom nasip olursa dogum yapıyım evi temizlicam dedim adam demezmi sen evi kırklarsın dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sıkıcaz bir müddet ne yapalım bebem ya
ilaç jel verdi alttan bide folilk asit:1hug:
inşallah bebişin tutmuştur :)Buralardayım canım işler çok yogun yazamıyorum.Bekliyorum bende ne zor beklemek kendimi işe verdim zaman çabuk geçsin diye...
aminokurken gözlerim yaşardı yeminle tüylerim diken diken oldu
Rabbim duaları geri çevirmez binlerce şükür olsun meleğini vermiş Rabbim sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat olarak dünyaya gelmesini nasip etisn
dilerim Rabbimden arkadaşlarım da tez zamanda sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evlata sahip olurlar
aminişallah canım allah benimgibi olanlara yardım etsin ne deyim annaligi tatmak isteyenlerede tez zzamanda göstersin :CüvCüv: böyle oluruz işşallah
oy benim gazoz sever çılgınım, iyi eğlenceler, bol bol gazoz için heekızlar ben öıkıyorum..öğleden sonra yokum..göz doktoruna gidicem. aksam üzerine dogru da fethiyeye gidiyor olucaz Allah'ın izniyle..hafta sonu giremem heralde.
öpüyorum hepinizi ayrı ayrı..honey gelirse onu kokulu kokulu optugumu soylersiniz.
sağol sezoşumgeshenk cim afiyet olsun canım..
aylinim geçmiş olsun çocukları Allah koruyor gerçekten
çılgınım iyi tatillerr bolca yüz..
du be gülüm, hemen öyle morall bozulur mu, iğnedendirKızlar ya agrım var igneyi daha cumartesi yaptırdım adet olucam sankii bu kadar erken olurmu ya off çok moralim bozuk..
tentoşumm benimm seviyom seni,gazoz içelim senle bi araaklinialirimsmilekıyamam yaa.. çook geçmisler olsun aylinim:Saruboceq:
kızlar gelelim eyüp macerama..
sabah gittik 11 e doğru. tekrar tekrar dua ettim. teker teker isimlerinizi saydım. allahım isteyen herkese hayırlısıyla eevlatlar ver dedim, hamislerimizin isimlerini saydım..sağlık sıhhat ver sağlık ver, hayırlı eyle didim.. orada dua edenlerin yatanların yüzü suyu hürmetine allah kabul etsin..
çok huzurlu bi ortamdı..
sonrasında pier loti ye çıktık. teleferikle.. uzun zamandır gitmemistim, öyle ki teleferik yoktu ben gititğimde. ağaç altında tepeden denize karsı ,istanbula karşı , saraylara karşı çay içtik muhabbbet ettik saatlerce..
güzel geçti günüm..
ha unutmadan sabah kaçta kalktım bilin bakalım
6 da:1shok: te beyle oldum sabah sabah
çok güzel geçti
hehe ben gördüm fıstığımıhadi bak.. kaldırayım sonrada. olanları attım. gelinlikle kuaförde çekilmiş var tek bir tane attım onu da boydan da attım endamımı gör diye :)
ama ama bu kapriliyi görmedimmm :1no2:kaprili foton çok hoş deniz meniz. rüzgar dalgalandırmış saçları..
beendim :))
ben de 2007 de evlendimm :)ben de 2007 e evlendim dün 3 sene oldu
okul bitti ertesi gün evledndik eferim bize
ya kadın daha işi bitirmedi kocam gelecek bitireydi iyiydi
ulen seni de kaçırdım, bi tane görmüştüm amakızlar koydum resimler bakım kaldıracam
ben ingilis miymişim :))lovelim de çooook tatlıymış çoooook şekermiş. maşallah... accık bana benziyon gibi he birbirimize mi benziyoruz biraz :))))))))))))))))) şakaaaa sen daha boylusun gibi. endam var yani sende. Allah eşine bağışlasın. hoş hatunsun sende tu tu tu
tento sana ne demişti çılgın hollanda ben ispanya zerdal rus muydu aylin ingiliz. kendi ne acaba akşama görecez :)))))))))
zerdalım benimm kıs hatırlat senle de bi ara çamlıca patlatalım:jeyyar:hoşgeldin canım, hayatın etkiledi beni, allah sonunda sabrının selameti vermiş, hayırlarla bebişini kucağına alırsın.
Aylinciğim, yiğenine büyük geçmiş olsun kıyamam. Benimde yiğenim varda ay yiyorum şöyle, pek tatlı. ne kadar üzülmüşsünürdür. büyük geçmiş olsun.
coşturuk coşturuk gene maşallah :) çok şükür,yine gülücükler saçıyo kuzumm :)gamyoncuiremsuBEN GELDİM.
aylin de gelmiş. nasıl oldu yeğenin?
geshenkim gideyom ben, byee
beni ösleyin anacımopuyorumnanaktan
BEN GELDİM.
aylin de gelmiş. nasıl oldu yeğenin?
aylin gitmiş zerdalım gelmiş.. bide daimi misafirimiz var. :1ninca:
iyi bari yeğenimiz iyileşmiş sevindim. aylinim heyecanlı saatler yaşadı ama önemli hayati durum yok ya şükür.
zerdal naber? çılgınım gitti. tento da dışarıda gelecem demişti bekliyeces çünküm albüm yapacak bise.
evet allahtan iyi yiğeni insan kıyamıyor, canım iyiyim ben. geshen bişey soracam, burda birkaç kişi tüp bebek yaptırmış ama çoğunun 2 tane ikiz çocuğu var hatta 2-3 denemelerde tutmuş, ben araştırmıyorumda sağdan soldan geliyor kulağıma. sen 35 yaşın altındakilere tek empriyomu konuluyor demiştin. Bizim burdaki bayan 30 yaşında da.
canım kanunen 35 yaş altına tek üstüne iki veriliyor. ancak ben hani gitmiştim ya başka hastaneye orada da demişti bana 3-4 tane veririz diye ama yasal değil. yani yapıyorlardır belki orada da. 2010 başından beri bu böyleymiş... ilkte tutan yokmuymuş... ama bizim hastanede ilkte tutanda var. işte demek olacağı yokmuş napalım nasip.
Geshenkciğim eskiden böyle şeylerle ilgilenmediğimize bilmezdik, şimdi benimde bu konuda yaram var ya sağdan soldan duyuyorum, o bayan 3 sefer yapmış tüp bebek, en sonuncusunda 2 tane trasfer etmişler.şimdi karnı burnundaymış, allah güzelce nasip etsin kucağına almayı, benim çocukluk arkadaşım sayılır, uzaktan tanırım. evleneli 7-8 yıl oldu. yaş olarak 30, halamın bi akarabası yaptırmış, onlarınkinede 2 transfer olmuş, ilk seferde tutmuş o, kocaman kocaman 2 çocuğu var dediler.
Anneminde zamanında 5-6 ay çocuğu olmamış, sonra bi doktora gitmiş, o doktor anneme 5-6 iğne vermiş, ne olduğunu bilmiyor annem onun üstüne hamile kaldım dedi, sonra köyde çocuğu olmayan bütün kadınlar o doktora gitmiş hepsinin çocuğu olmuş, herkesinde 4-5 tane, anne o doktor nerdeki bende mi gitsem dedim:roflol: kızım dedi o doktor ölmüştür şimdiye kalırmı dedi, yani yaşlanıp emekli olmuş:roflol::roflol:
çok güldüm ya:roflol::roflol:
hay Allahım yaaa.... emekli olmuş.. neden gitmiş erkendi halbuki daha :roflol: :roflol: :roflol: eh bu trende kaçtı zerdal başka arayışa geç sen. arada karşılaşıyoruz evet yaa. özlüyorum senide. ben çıkıyorum çok uyku bastırdı canım artık gelmem.. öpüyorum seni kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
7 aylık bebeğim kartal umut hastanesinde bulunan kadın doğum doktoru olarak geçinen ümmü gülsüm kuyucu tarafından yapılan yanlış tetkikler ve yanlış müdahale soncu ölmüştür.kartal umut hastanesi gerekli cezayı alana kadar baska canların yanmaması içinde bunlarla ugrasmaya devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?