30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------8
çılgınkız...............3
loveli...........
zerdal...................15
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............18
Toplam ..............232

Fetih Suresi
Geshenk........2
Kumsal...........5
Lalehan..........1
toplam............8
Kenzülarş Suresi
Geshenk........4
Zerdal............3
Kumsal...........1
toplam............8
Meryem Suresi
Geshenk.........3
Zerdal..............1
toplam.............4
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

selam kıslar bi cö yapem dedimdi
canım. tekrar geçmiş olsun. görüşürüz. hadi çok özletme amaa..... opuyorumnanaktan
sağol fıstık, ya bu günlerde pek giremiyorum..
amin canımm
canımm ya Allah bu bebişini size bağışlasın
bende iyiyim canım yarın ehliyet sınavım varöyle bir göz gezditiyorum kitaba
zerdalı aylini bende özledim hiç karşılaşamyorum onlarla yoksa onalarda geceyemi transfr oldular
başarılar kumsalımm
uzun ince bir yoldayım
gidiyorum gündüz gece
bilmiyorum ne haldayım
gidiyorum gündüz gece vayyyyyyyy
loveli+, GESHENK+, sevtun2, kardelen5233
slm kızlarrr
aylin geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda iyileşir yeğenin
sağol sinoşum
karşılaşamıyos hiç, nasılsın fıstıkım

doğru didin şeker

canımm yaaa boşver evi mevi, sen kendine bebene dikkat et
Buralardayım canım işler çok yogun yazamıyorum.Bekliyorum bende ne zor beklemek kendimi işe verdim zaman çabuk geçsin diye...
inşallah bebişin tutmuştur :)
amin
işallah canım allah benimgibi olanlara yardım etsin ne deyim annaligi tatmak isteyenlerede tez zzamanda göstersin :CüvCüv: böyle oluruz işşallah
amin
oy benim gazoz sever çılgınım, iyi eğlenceler, bol bol gazoz için hee
geshenk cim afiyet olsun canım..
aylinim geçmiş olsun çocukları Allah koruyor gerçekten
çılgınım iyi tatillerr bolca yüz..
sağol sezoşum

Kızlar ya agrım var igneyi daha cumartesi yaptırdım adet olucam sankii bu kadar erken olurmu ya off çok moralim bozuk..
du be gülüm, hemen öyle morall bozulur mu, iğnedendir
tentoşumm benimm seviyom seni,gazoz içelim senle bi araaklinialirimsmile
hadi bak.. kaldırayım sonrada. olanları attım. gelinlikle kuaförde çekilmiş var tek bir tane attım onu da boydan da attım endamımı gör diye :)
hehe ben gördüm fıstığımı
kaprili foton çok hoş deniz meniz. rüzgar dalgalandırmış saçları..
beendim :))
ama ama bu kapriliyi görmedimmm :1no2:
ben de 2007 e evlendim dün 3 sene oldu
okul bitti ertesi gün evledndik eferim bize
ya kadın daha işi bitirmedi kocam gelecek bitireydi iyiydi
ben de 2007 de evlendimm :)
kızlar koydum resimler bakım kaldıracam
ulen seni de kaçırdım, bi tane görmüştüm ama
ben ingilis miymişim :))
zerdalım benimm kıs hatırlat senle de bi ara çamlıca patlatalım:jeyyar:

aylin gitmiş zerdalım gelmiş.. bide daimi misafirimiz var. :1ninca:
iyi bari yeğenimiz iyileşmiş sevindim. aylinim heyecanlı saatler yaşadı ama önemli hayati durum yok ya şükür.

zerdal naber? çılgınım gitti. tento da dışarıda gelecem demişti bekliyeces çünküm albüm yapacak bise.

evet allahtan iyi yiğeni insan kıyamıyor, canım iyiyim ben. geshen bişey soracam, burda birkaç kişi tüp bebek yaptırmış ama çoğunun 2 tane ikiz çocuğu var hatta 2-3 denemelerde tutmuş, ben araştırmıyorumda sağdan soldan geliyor kulağıma. sen 35 yaşın altındakilere tek empriyomu konuluyor demiştin. Bizim burdaki bayan 30 yaşında da.

canım kanunen 35 yaş altına tek üstüne iki veriliyor. ancak ben hani gitmiştim ya başka hastaneye orada da demişti bana 3-4 tane veririz diye ama yasal değil. yani yapıyorlardır belki orada da. 2010 başından beri bu böyleymiş... ilkte tutan yokmuymuş... ama bizim hastanede ilkte tutanda var. işte demek olacağı yokmuş napalım nasip.

Geshenkciğim eskiden böyle şeylerle ilgilenmediğimize bilmezdik, şimdi benimde bu konuda yaram var ya sağdan soldan duyuyorum, o bayan 3 sefer yapmış tüp bebek, en sonuncusunda 2 tane trasfer etmişler.şimdi karnı burnundaymış, allah güzelce nasip etsin kucağına almayı, benim çocukluk arkadaşım sayılır, uzaktan tanırım. evleneli 7-8 yıl oldu. yaş olarak 30, halamın bi akarabası yaptırmış, onlarınkinede 2 transfer olmuş, ilk seferde tutmuş o, kocaman kocaman 2 çocuğu var dediler.
Anneminde zamanında 5-6 ay çocuğu olmamış, sonra bi doktora gitmiş, o doktor anneme 5-6 iğne vermiş, ne olduğunu bilmiyor annem onun üstüne hamile kaldım dedi, sonra köyde çocuğu olmayan bütün kadınlar o doktora gitmiş hepsinin çocuğu olmuş, herkesinde 4-5 tane, anne o doktor nerdeki bende mi gitsem dedim:roflol: kızım dedi o doktor ölmüştür şimdiye kalırmı dedi, yani yaşlanıp emekli olmuş:roflol::roflol:
çok güldüm ya:roflol::roflol:

Aylinciğim anasınıngözü karşılaşamıyoz artık, çılgın oh eğlen bakalım sıra sende, ben sıramı savdım, eyüp yolcusu tento allah kabul etsin dualarını, geshenkle ara ara karşılaşıyoz. lovelimde dinleniyordur.

hay Allahım yaaa.... emekli olmuş.. neden gitmiş erkendi halbuki daha :roflol: :roflol: :roflol: eh bu trende kaçtı zerdal başka arayışa geç sen. arada karşılaşıyoruz evet yaa. özlüyorum senide. ben çıkıyorum çok uyku bastırdı canım artık gelmem.. öpüyorum seni kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım. öptüm.

Canım çok üzüldüm((

1.gün........36.2
2.gün........ölçmedim
3.gün........ölçmedim
4.gün.........ölçmedim.
5.gün..........36.1
6.gün..........36.3
7.gün..........36.2
8.gün..........36.1 Çalışma
9.gün..........36.2
10.gün........36.0
11.gün........36.2 (1,5 saat geç öçltüm.) çalışma
12.gün........36.1 çalışma (Yakı)
13.gün........36.0 çalışma
14.gün........36.2 çalışma
15.gün........36.2
16.gün........36.0 çalışma
17.gün........36.0 çalışma
18.gün........36.2 çalışma
19.gün........35.9
20.gün........36.1 çalışma
21.gün........36.1
22.gün........36.2 çalışma
23.gün........36.2 çalışma
24.gün........36.4
25.gün........36.3
26.gün........36.5
27.gün........36.5
28.gün........36.4
29.gün........36.7 (Dün biraz üşütmüşün sabah ateşliydim ondan yüksek olabilir.)
30.gün........36.4
31.gün........36.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…