nasıl cumartesi yani haftası geldi doğrumu anladım. sen çalışma falan yaptın bu arada demi. peki saat kaçta yaptın bu iğneyi 36 saat sonra çatlama gerçekleşiyor biliyorsun değilmi. yaniii pazar pazartesi gibi işlem bitmiştir. bu durumda inşallah döllenme gerçekleşmiştir bölünme kısmına geçmiştir. ilaçların yani daha öncekilerin etkisi olabilir. adet oomak için bile erken değilmi. kaçıncı gününde yaptın iğneyi.. klomenle mi yaptın sen bu işi ben hep iğneyle olduğum için gonal-f tarzı iğneler yani ve kont. yapıldı dimi yumurta takibi sonrası oldun bu iğneyi..
albüm yapem didim ama beceremedim
kızlar ben birazdan çıkcam. taksime gitçem.
aksama gelince burdaysanız yaparım bi albüm.
olar mı?
özlem seni konuşacağız canım resimler girdi araya. sende atsana görelim senide
rabbimin bir mucizesi zaten benin benden büyük bir ablam vardı ben ondan erken evlendim 7 sene sonra o evlendi hamile kaldı ablam bebgimiz ikizdi biri erkek biri kız 23 haftalıkken kaybetti bebeklerini şimdi oglu oldu o bana çok dua etmiş sancı çekerken bir olay başima geldi paylaşmak isterim sizlerlebenim bir tane büyük ablam var memlekette o dediki bak sevtun sen hiç üzülme seninde olucak rüyasını gördüm dedi rüyasında onun bir tane oglu var adını mubarek bir zat gelmiş üç kere oglunun ismini koymuş oda geçen yattım o zat girdi rüyama dedi kızın neden üzülüyosun üzülme bak fisünun oglu sevtunun kızı olucak demiş 1 senbe içinde yeminle memleketteki burdaki ablamı aradı dedi karnındaki erkek oda dalgamı geçiyon abla dedi kaç doktor baktı kız dedi bak gör dedi memleketteki senin oglun sevtunun kızı olcak dedi bizde doktora inanicazya 7 doktor dedi kız dile kolay doguma gittim ablamın sezeryanle aldılar bebesini dedim merakla kızmı erkekmi demezmi erkekbende bir şok olma varmış yemin ediyorum yaşadım bu olayı annem kız diye herseyini pembe yaptı bebegin herneyse annemle konustuk geçen dediki ablan diyoki yani memleketteki haziranda anne sevtunun hamileligini duyucaz haberin olsun demiş çok aglıyodu anacıgım benim için anneme deyince kadın şok oldu kız ablamın 6 hissi kuvvetli be şasırdım kaldım doktor tes te hamilesin deyince şoklardayım halen anlıcagınızohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?