30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yarın bir hafta olucak igneyi yaptıralı,cumartesi saat 12 de yaptırdım ,pazar,salı,perşembe çalışın dedi doktor yumurtam 19 mm di klomen kullandım yumurta 19 mm olunca igneyi yaptırdım 16.günümdü .

albüm yapem didim ama beceremedim
kızlar ben birazdan çıkcam. taksime gitçem.
aksama gelince burdaysanız yaparım bi albüm.
olar mı?

albüm yapem didim ama beceremedim
kızlar ben birazdan çıkcam. taksime gitçem.
aksama gelince burdaysanız yaparım bi albüm.
olar mı?

eh olsun barim napalım becerememişin madem :) git hadi akşama unutma ama.

yaaa loveli sende sarı saçlarım diye bişi var sadece ne kıss saçtan başka resmin yokmu delikafadulden

lovelim de çooook tatlıymış çoooook şekermiş. maşallah... accık bana benziyon gibi he birbirimize mi benziyoruz biraz :))))))))))))))))) şakaaaa sen daha boylusun gibi. endam var yani sende. Allah eşine bağışlasın. hoş hatunsun sende tu tu tu
tento sana ne demişti çılgın hollanda ben ispanya zerdal rus muydu aylin ingiliz. kendi ne acaba akşama görecez :)))))))))

bana bişey dememişti ben kendime duriyeli dedim araplık var ben de köken ora
kaldırıyorum o valkit
sağol bebişim evet o hamiş halim 4 aylıktık o zaman
benziyoz valla kız ikimizde güzeliz yaneeee

kızlar hepinize selam, çarşıya gittim ancak geldim, yemek şimdide çay faslı, gece gelmeye çalışacağım.

hoşgeldin canım, hayatın etkiledi beni, allah sonunda sabrının selameti vermiş, hayırlarla bebişini kucağına alırsın.

Aylinciğim, yiğenine büyük geçmiş olsun kıyamam. Benimde yiğenim varda ay yiyorum şöyle, pek tatlı. ne kadar üzülmüşsünürdür. büyük geçmiş olsun.

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
zerdal
bu saatde gelirsem olacağı bu, hadi görüşürüz bayanlar. Loveliciğimide sonra görürüm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…