kardelen nerelerdesin sen???? ne oldu haberler varmı?
starsuzie canım nasıl gidiyor? uğramıyorsun.
canım,sağolasın,benim kanamam var,biraz az tabi genele göre ama bilemiyorum,test yapcam genede bugün inş.sonucu yarın söylerim artık.
kanamadan korkulmayacağını öğrendik burada. güzel haberler almaya sebep olabiliyor hatta kanamalar.. hadi yarın hemen haber ver ama bize.
nasıl yani,ben üç gündür üzüntüden öldüm kız,bide tatildi,test yaptıramadım,çok moralim bozuldu,hatta o kadar üzülmüşüm ki,kilitlendim dün,yataktan bile kalkamadım,belim tutuldu resmen üzüntüden.
canım çokmu kanaman var senin.. az az geliyorsa leke leke yani kesin tutunma kanamasıdır. yerleşme kanamsı şeklinde devam ediyor hatta bu durum. doğuma yakın bir zamana kadar kanama gören gebeler var. panik yapma.
çok değil aslında,az az ama adet gibi,öyle normal kan değil yani,bilemedim şimdi,heyecanlandırdın beni,keşke öyle olmuş olsa.sağol canım yaaa.
sende durumlar ne,tatil planı yapıyon galiba,kız sen kapattın ama sezonu,tüp tedavisinin ardından,kendiliğinden çok hamile duydum,inş.sende öyle olursun,hazır tatilede çıkmışken,bol bolda gazoz tüket bencekaydirigubbakcemile3
annen nereye gidiyor canısı?
aylin yoğun galiba. yeğeni onlarda kalıyor ya iki arada koşturuyor zavallım. işleride vardır. arada uğruyor genede afferin arkadaşımıza demi sempatiksalakcinni ösledik ama gazoz muhabbetini.
tentoo aradım ben alibabayı.. yaa çok güldüm canım bu adam normalde nasıl? konuşmaya hali yok valla zorla konuşuyor. ne konuştuğunu anlamadım ama fiyat verdi bari .. iki tip bungola ev varmış biri 70 biri 90 dedi. kahvaltı dahil diyede ekledi başka da lafı yok her sorduğuma böyle kesik otomatik bu kadar cevap alabildim :))))))))))))))
inşallah yaaaaa.. sanki öyle gibi ama he. hadi yarın sabırsızlıkla bekliyecem seni. dikkat et fazla hareket etme yorulma bide moralini bozup durma. sakin ol ne olursa olsun. hayırlısı olsun. bende heyecanlandım sana şimdi.
gazozlar serbest valla gün takip etmek yok, ateş yok, bitkisel tek şey yok her şeyi bıraktım. gelene ahada kapı gelmeyebe ahada sapı. yeni sloganım bu. bide zerdalcığımı bir ataöszü var biliyormusun onu sen :) ummadık sperm yumurta kırar...
sempatiksalakcinni
: GESHENK kullanıcısından alıntı Mesajı göster
inşallah yaaaaa.. sanki öyle gibi ama he. hadi yarın sabırsızlıkla bekliyecem seni. dikkat et fazla hareket etme yorulma bide moralini bozup durma. sakin ol ne olursa olsun. hayırlısı olsun. bende heyecanlandım sana şimdi.
gazozlar serbest valla gün takip etmek yok, ateş yok, bitkisel tek şey yok her şeyi bıraktım. gelene ahada kapı gelmeyebe ahada sapı. yeni sloganım bu. bide zerdalcığımı bir ataöszü var biliyormusun onu sen :) ummadık sperm yumurta kırar...
sıcaktan mayışmıştır :)))
öyleydi o zamanlar da
klima var mıyış. hangisi 70 acaba. yeni yapalanlar vardı sitesinde. onlara mı 90 istiyor ki? ne farkı varmıs?
bu kadarını öğrenebildim canım. iki tip var dedi ama içinde ne var anlamadım farkı ne. dedim ya tek tek net bu kadan cevap veriyor kendisi. başkada bilgi yok. sıcaktır oralar doğru ya ne yapsın adamcık ben klimanın altında ne anlayım halden :)))))) burada bulutlandı hava yağacak sanki gene bu hafta yağmurlu görünüyor zaten. acaba adamacağızı burayamı çağırsak acık serinler kendine gelir :=))
annem köye gitçek sormuşsun.
ben de 16 si gibi gitemiyi düsnüyorum..
yaylalalar yaylalalaarrr :))
sinci çıktım
pazar mazar dısarda islerim var
arkadaşlar,netimde sorun var,ikide bir düşüyo,hepiznize cvp yazmıştım ama bi türlü göndermedi,tentoş zerdal,geshenk,inş.gönderebilirim bunu.görüşmek üzeere,:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?