anou kaçak gelmis..
naber gııı
iyidir yavlucum..bir fethiyeyi fethettik geldik işte..kaydirigubbakcemile3
siz neler yapıyojnuz bakem..
anam bir sıcak bir sıcak buralar sormayınn
oyy ne güsell..hey gidi karadeniz karadenizz.
esas yüzme bu hafta tatilde inşallahh..
tentocum inşallah verirsin bu müjdeyi yaa.
ben bu aralar gene sağdan soldan hamiş haberi alıyom..kendi eksikliğim aklıma geilyor üzülüyom
biz de anadolu kavaana gittik paza rgünü. balık ekmek filan yaptık..
n güzel yüzdün geldin..
haftaya köye gitçem bisi çıkmazsa.
kızlar hani en son bi falcıya gitmistim ya. söylediklerini not almıstım. pzar günü o kağıda bi bakiim dididm. anam ne göriim 16 temmuzda bi yol ver demis bana
12 siniden tayinlen baslıyor. tayin dilekçemi verip kaçem diyorum ve
memlekete gitme tarihlerim 14-15- 16 :))) duruma göre birinden birine uçak bileti ayırtçam :)
diceksiniz di nie açtın bu mevzuyu..
bu abla bana ağustos 24 te müjde vercen herkese demisti
inslh bebek müjdesidir :)
oyy ne güsell..hey gidi karadeniz karadenizz.
esas yüzme bu hafta tatilde inşallahh..
tentocum inşallah verirsin bu müjdeyi yaa.
ben bu aralar gene sağdan soldan hamiş haberi alıyom..kendi eksikliğim aklıma geilyor üzülüyom
ay hadii tentommmm inşallahh
canım çılgınım eksik değilsin tüp yapıcan meleğin gelcek inan buna
:çok üzgünüm: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10:1rolleyes:
bööle mii
bence tüpe bile gerek kalmıcak :)
bence de kalmayacak bir asker yumnurtayı fethedecek
HADİ İNŞALLAH. ne şahane bir müjde olur. o zaman bizde geliriz senin tarotçuya veririsn bana adersini banada sen rüyanda görürsün bebişi ancak der :)))
niye üzülüyormuşsun. marifet hemen hamile kalmakta değil spermlerin damlasını kaçırmadan sere serpe ilişkini yaşayıp hiiiç tedirgin olmadan rahat rahat gezebilmekte marifet.. hadi yapsınlar bakalım şunların tekini onlarda görelim sonlarını :)))) bak hiç çekiniyormuyuz biz aman hamile kalrım spiral taktırayım hap yutayım çekelim geriye.. heeyyy yaflum hey beee.... özgür kızlarız bizzz.... kaydirigubbakcemile2
ayynen öyle :)
kuzenmin eşi temmuzda doğum yapcak. kızı olcak inslh.
ona da bisileraldım
küçük fırfırlı kot etek, üstüne de pembiş body. çillek deseni var badynin üstünde
nasıl sekeerr
üzülmedim busefer bunu alırken
ama sonra mother&care girdim dolaniim die.. bi dene çinli abla ,krem hamile elbisesise giymis karnı burnunda bi eli de karnında bebek sepetlerine bakıodu,alıcı gibi..
onu görünce accık üzüldüm.
ama sonra geçti :kaydirigubbakcemile3
bende battaniye örmeye başladım
NASIL ÖRNEKLİMİ???? ne renk MAVİMİ??? şişlemi? tığlamı? ayyyyy yakınlarda olsan bir tane bende örsem sana ama becerirmiyim bilmem. bu kış bir tane hırka ördüm görümcemin bebişine int de gödüm örneğini açıklamalıydı. yoksa beceremem açıklama olmasa.
kıss zerdal tento çılgın aylin de dahil siz doğurun örecem size kargoyla yollarım .... artık ister giydirin ister giydirmeyin -tatlicadiarzu-
bende battaniye örmeye başladım
bence de kalmayacak bir asker yumnurtayı fethedecek
HADİ İNŞALLAH. ne şahane bir müjde olur. o zaman bizde geliriz senin tarotçuya veririsn bana adersini banada sen rüyanda görürsün bebişi ancak der :)))
niye üzülüyormuşsun. marifet hemen hamile kalmakta değil spermlerin damlasını kaçırmadan sere serpe ilişkini yaşayıp hiiiç tedirgin olmadan rahat rahat gezebilmekte marifet.. hadi yapsınlar bakalım şunların tekini onlarda görelim sonlarını :)))) bak hiç çekiniyormuyuz biz aman hamile kalrım spiral taktırayım hap yutayım çekelim geriye.. heeyyy yaflum hey beee.... özgür kızlarız bizzz.... kaydirigubbakcemile2
lovelim seni de çok özledimm..
bilmemm ki..gelir mi acep..gelir inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?