30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yukarıdayım ben aşağı ineyim oradan devam edeyim burası çok sıcak yaf. kapatıyorum o yüzden alt kattan laptoptan tekrar açacam.gitti sanmayın yani. bir yerede kaybolmayın..

iyidir yavlucum..bir fethiyeyi fethettik geldik işte..kaydirigubbakcemile3
siz neler yapıyojnuz bakem..
anam bir sıcak bir sıcak buralar sormayınn

biz de anadolu kavaana gittik paza rgünü. balık ekmek filan yaptık..
n güzel yüzdün geldin..

haftaya köye gitçem bisi çıkmazsa.

kızlar hani en son bi falcıya gitmistim ya. söylediklerini not almıstım. pzar günü o kağıda bi bakiim dididm. anam ne göriim 16 temmuzda bi yol ver demis bana

12 siniden tayinlen baslıyor. tayin dilekçemi verip kaçem diyorum ve
memlekete gitme tarihlerim 14-15- 16 :))) duruma göre birinden birine uçak bileti ayırtçam :)

diceksiniz di nie açtın bu mevzuyu..
bu abla bana ağustos 24 te müjde vercen herkese demisti
inslh bebek müjdesidir :)

oyy ne güsell..hey gidi karadeniz karadenizz.
esas yüzme bu hafta tatilde inşallahh..

tentocum inşallah verirsin bu müjdeyi yaa.
ben bu aralar gene sağdan soldan hamiş haberi alıyom..kendi eksikliğim aklıma geilyor üzülüyom

sinci derrriiiin bir nefes alıyoruz ve evrene pozitif mesac gönderiyoruz.. naapmıyoruuzz enerjimizi düşürmüyoruzz :))

üzülme desem de üzülcen fekat diceem odur ki içinden yavas yavas 10 a kadar say gülümse :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay hadii tentommmm inşallahh
canım çılgınım eksik değilsin tüp yapıcan meleğin gelcek inan buna

HADİ İNŞALLAH. ne şahane bir müjde olur. o zaman bizde geliriz senin tarotçuya veririsn bana adersini banada sen rüyanda görürsün bebişi ancak der :)))

niye üzülüyormuşsun. marifet hemen hamile kalmakta değil spermlerin damlasını kaçırmadan sere serpe ilişkini yaşayıp hiiiç tedirgin olmadan rahat rahat gezebilmekte marifet.. hadi yapsınlar bakalım şunların tekini onlarda görelim sonlarını :)))) bak hiç çekiniyormuyuz biz aman hamile kalrım spiral taktırayım hap yutayım çekelim geriye.. heeyyy yaflum hey beee.... özgür kızlarız bizzz.... kaydirigubbakcemile2

:çok üzgünüm: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10:1rolleyes:
bööle mii

ayynen öyle :)

kuzenmin eşi temmuzda doğum yapcak. kızı olcak inslh.
ona da bisileraldım
küçük fırfırlı kot etek, üstüne de pembiş body. çillek deseni var badynin üstünde
nasıl sekeerr

üzülmedim busefer bunu alırken

ama sonra mother&care girdim dolaniim die.. bi dene çinli abla ,krem hamile elbisesise giymis karnı burnunda bi eli de karnında bebek sepetlerine bakıodu,alıcı gibi..

onu görünce accık üzüldüm.
ama sonra geçti :kaydirigubbakcemile3

bence tüpe bile gerek kalmıcak :)

yok kıss..tüpe dalış yapıcam benn..

bence de kalmayacak bir asker yumnurtayı fethedecek

bizim askerlerin kafasına kafasın indiriyorum ben alsanaalsanasmile

tarotçunun kapısında geshenk çılgın aylin vs vs sıralanırmışız..tarotçu köşeyi dönermiş..hihi

evet meselam ben de doğuştan bir doğum kontrol varmışş..ne kadar güsel değil mi?:lepi:

eskiden gençkene etrafımızdakilerin cogu hamiş değildi, çocukları yoktu. evli bile değillerdi..
ama yaş o kadar oldu ki artık çocugu olmayan yok olmayanlar da hamiş zaten.
yaşlılık psikolojisi sardı beni..valla psikolocim bir öyle bir bööle gidip geliyor.. bak aynen su şekilde laelaelaelaelae

bende battaniye örmeye başladım

NASIL ÖRNEKLİMİ???? ne renk MAVİMİ??? şişlemi? tığlamı? ayyyyy yakınlarda olsan bir tane bende örsem sana ama becerirmiyim bilmem. bu kış bir tane hırka ördüm görümcemin bebişine int de gödüm örneğini açıklamalıydı. yoksa beceremem açıklama olmasa.

kıss zerdal tento çılgın aylin de dahil siz doğurun örecem size kargoyla yollarım .... artık ister giydirin ister giydirmeyin -tatlicadiarzu-

kıss öresin mi geldi seninn..
ben doğuramayabilirim ama bana gene de örer misin?

bende battaniye örmeye başladım

ay ne güzel :)):hulya::hulya:
bence de kalmayacak bir asker yumnurtayı fethedecek

bingoovereliniortak

haha tabi.. korunma sıkıntısı olmadan sereserpe çalışıyozz. pardon aylinimin deidğii gibin çalışmıyoz, sevişiyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

lovelim seni de çok özledimm..

bilmemm ki..gelir mi acep..gelir inşallahh

gelir gelir

en yakın arkadaşımın kardeşinin hikayesini anlatayım

çocukları olmuyordu. yıllar yıllar geçti 10 yıl gene olmuyordu. kızda sorun yoktu. ama meğersem çocuk küçüken ya lösemi ya lenfoma her olneyse tedavi görmüştü.. fekat kızınsa bunlardan başta haberi yoktu.. sonradan çıktı ortaya..
çocuk , tedavisini yapan doktoruna gitti. eski dosyaları çıkarttırtı ve doktoru evet senin çocuğun olmaz, çünkü kurşun palakalarla seni muhafaza etmemişiz dedi..
kaç doktora gittilerse aynı yanıtı aldılar.
en sonunda bi doktor bir şanslarının olduğunu söyledi.. dünyada çok az uygulanan bir yöntem..
çocuk ameliyat olacaktı, canlı sprem var mı yok mu araştırılacaktı.. fakat tedavi masraflıydı. çocuğun ailesinin durumu iyi olmasına rağmen onlar bile nasılsa olmaz diye maddi olarak yardım etmeye yanaşmamışlardı..

sağolsun bankalar.. kredi çekildi
ve ameliyat olundu 5 tanecit sperm bulundu.. 2 tanesi tüple transfer yapıldı kalan 3 ü donduruldu..

allahın mucizesi işte. arkadaşımın kardeşi hamile kaldı.
şu an dünya tatlısı bid oğulları var.

dünyada 6 kişide uygulanan bir yöntem. tutanlardan 3. arkadaşın kardeşi..

velhasılı kelam tentaoğlu derki;
ümidi kesmek yok kızlarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…