30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------8
çılgınkız...............3
loveli...........
zerdal...................17
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............18
Toplam ..............234

Fetih Suresi
Geshenk........2
Kumsal...........5
Lalehan..........1
toplam............8
Kenzülarş Suresi
Geshenk........8
Zerdal............3
Kumsal...........1
toplam............12
Meryem Suresi
Geshenk.........3
Zerdal..............1
toplam.............4
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

kardelen hadi inslh güzel haberler alırız senden
zerdal nie yapmıyon testi ya
canım çarşamba yapmayı düşünüyom, benimki düzensiz ya ondan.
zerdal ne gittin hemen kısss... iki laf edemedük taaa emme. ne ediyüsün bakem???
dolma sardık canım, çarşıya gittik, amcamlar geldi, fazla giremedim.
arkadaşlar,netimde sorun var,ikide bir düşüyo,hepiznize cvp yazmıştım ama bi türlü göndermedi,tentoş zerdal,geshenk,inş.gönderebilirim bunu.görüşmek üzeere,:1hug:
görüşürüz canım, yarına hayırlı haberlerini bekliyoz.
temizlik yaptuım azcık ondan yoruldum

azcık mı yaptın:hulya:
loveli canım çarşamba günü yapacam inşallah, eğer regli olmazsam. Bu ay çok şehir gezdim, hava koşullarıda etkileyebilir. Bu gün çarşıya gittim, 2 tane test aldım bakalım.

Geshenk canım seninki alıntının içinde kalmış alamadım ordan ama karşılarına baktım, sayıların buydu, diğerisinde toplamlara bakmışım, şimdi sayılarla toplamları düzelttim, arada yasin okuyorum onları ekliyorum. geshenk kimse yok nerde bu millet. hadi gelde kıralım 2 lafın belini, hazır pc yi aşmışken.
çılgınım yoğunsun heralde.
aylin karşılaşamıyoz.
kumsal ehliyet sınavın nasıl geçti. nasılsın, neler yapıyorsun. Görüşemiyoz fazla.

SELAAMM.
ben geldim.. çılgınım gelmiş şükür. gezenti seni. çalışmışsındır ama bugün işin çokmuydu ne gelmedin kıss... masaj yapayımmı sana. aylin de olsa gazoz ikram ederdi. valla hemen kendine gelirdin sempatiksalakcinni

zerduş gittinmi gene ebe sobe buluşamadık bi türlü boshayallersmile

tento gittinmi anneciğin?

yaaaaaaaaa senağlama neden :gitme: haftasonu sensizmi geçecek ama mafoldumben çook değilmi bide bugün öğleden sonra 2,5 gün... senağlama özleyecem seniiiiii.....

ben de sizi çok özledim canım benim..

geshenk cim afiyet olsun canım..
aylinim geçmiş olsun çocukları Allah koruyor gerçekten
çılgınım iyi tatillerr bolca yüz..

sezenimm yüzdüm kıss, hatta step bilem yaptım..bacacıklarım ağrıyor merdiven inerkennkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi tatiller çılgınım gez de gellll

sizin için de gezdim geldimmm sizi de çok özledim..eren nasıl lovelim..bu hafta doktor var hı??
demek hepimizin ismini saydınn..Allah kabul etsin tentocum yaa, Allah razı olsun..
ondan kulaklarım çıınnçınn çınladııı :1hug:

ehehee
gördüm gördümm. masalah masalah
büyük britanya olmasa bile şöyle güzel bir ispanya havası var sende

karar verililmiştir. :)
yüce topik adına senin adın bundan sonra ispanya :))

hihi ispanya pek yakıştı geshenkimeee.. yalnız ben niye hollandaydımm..bişiden süpheleniyom ama

kaprili foton çok hoş deniz meniz. rüzgar dalgalandırmış saçları..
beendim :))

yaa ben de istiyom kaprili fotooo..ayrıcana lovelimin de detaylı fotolarını istiyom bana ne bana nee..
coşturuk coşturuk gene maşallah :) çok şükür,yine gülücükler saçıyo kuzumm :)gamyoncuiremsu

aylinim gazozcummm..gazozları ana tatile sakladım sayılır çünküm bu ay kesilmek bilmedi yaa 10. gün bugun hala lekelenmez geldi yuhh..

Birazdan gelecem arkadaşlar, çay içiyoz.

zerdalım bakıyom bakıyom, okuyom okuyom sayfları sen habire çay içiyonn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de istiyom o doktoruu ..çabuukkkk -tatlicadiarzu-
hoşgeldiniz bebişler özledik siziiiiii

ayy ben de ben dee..

geshenkim fıstıkım dogru der yaw. iğneler yapıyor valla..bak burada her türlü uygulamadan geçmiş bir ekibiz:) güvenilirizdir.

günaydın kıslar
vaktim yok, geçmişe de bakamıyorum, hepiniz iyisiniz di mi?
gelişmeler var mı??
kıslar benim ateşim hala yükselmedi, bugün 19.gün
keyfim kaçık...

aman yaw ne kaçırcan keyfini..ben diyim sana yarın yükselirr.

zerdalımın günü mü geçikk..ayy hayırlara vesile olsunb...sevinçten göbecikler atalım inşallahh..

kardelen kıs az az mı..umudu kesme o zaman..belli olmaz bu işlerrr a.s

geshenkim geldim bir tanemm ..
cok calıstım..bir ara girer gibi oldum hopp tepeme bindiler..halbusem cok ozledim siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…