ay yoruldum yemek yiyim ben de
canım çarşamba yapmayı düşünüyom, benimki düzensiz ya ondan.kardelen hadi inslh güzel haberler alırız senden
zerdal nie yapmıyon testi ya
dolma sardık canım, çarşıya gittik, amcamlar geldi, fazla giremedim.zerdal ne gittin hemen kısss... iki laf edemedük taaa emme. ne ediyüsün bakem???
görüşürüz canım, yarına hayırlı haberlerini bekliyoz.arkadaşlar,netimde sorun var,ikide bir düşüyo,hepiznize cvp yazmıştım ama bi türlü göndermedi,tentoş zerdal,geshenk,inş.gönderebilirim bunu.görüşmek üzeere,:1hug:
temizlik yaptuım azcık ondan yoruldum
bekleyelim zerdalimn sen ne zaman hazırsan
valla evdeyim güzelim hava sıcak çıkmıyorum bu yüzden
kıslar ben geldim..sizi çook özledimm
yaaaaaaaaa senağlama neden :gitme: haftasonu sensizmi geçecek ama mafoldumben çook değilmi bide bugün öğleden sonra 2,5 gün... senağlama özleyecem seniiiiii.....
geshenk cim afiyet olsun canım..
aylinim geçmiş olsun çocukları Allah koruyor gerçekten
çılgınım iyi tatillerr bolca yüz..
iyi tatiller çılgınım gez de gellll
demek hepimizin ismini saydınn..Allah kabul etsin tentocum yaa, Allah razı olsun..acaba neden neden??kaydirigubbakcemile3
selam kumsal sen nasılsın?
oyy kolay gelsin. yorma kendini :)
pancar motoru :roflol::roflol::roflol::roflol:
depremde iki üç gün dısarlarda yatılan günlerde.. bizim evin arkasında kalan kısımda bahçeye , boş alanlara filan konu komşu çömmüşüz.. yatak yorgan konaklıyoruz..
amacalarım dedem babam çok fena horlarlar..
daha sonradan öğrendik ki boş alanın tee öteki ucunda konaklayan kardesimin arkadasının ailesi " yau arkadaş bi raat bırakmadılar. biri baslayıo öteki alıyo tüm gece bi raat uyuyamadık" diye serzenişte bulunmuşlar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kardelen bıraktığın gibi burdayız .kikır kikir geçiyoruz günlerimizi
kıyamam yaa.. çook geçmisler olsun aylinim:Saruboceq:
sevtun.. kelimeler tıkandı, yazamıyorum. ne kadar zor günler geçirmişsin..
ibretlik hikayen varmış..
allahım sağlıkal kucağına almak nasip etsin. güzel günlerini göstersin inslh..
sana laf söyleyenleri allaha havale et.. inan ki ilahi adalet öyle bir yerini bulur kii.... seyreder durursun uzaktan...
iyi tatiller çılgın. bizim için de gez toz
:1shok::1shok:
özlem çatlatma iğnesi yapar ağrı.. sıkma canını sen
kızlar gelelim eyüp macerama..
sabah gittik 11 e doğru. tekrar tekrar dua ettim. teker teker isimlerinizi saydım. allahım isteyen herkese hayırlısıyla eevlatlar ver dedim, hamislerimizin isimlerini saydım..sağlık sıhhat ver sağlık ver, hayırlı eyle didim.. orada dua edenlerin yatanların yüzü suyu hürmetine allah kabul etsin..
çok huzurlu bi ortamdı..
sonrasında pier loti ye çıktık. teleferikle.. uzun zamandır gitmemistim, öyle ki teleferik yoktu ben gititğimde. ağaç altında tepeden denize karsı ,istanbula karşı , saraylara karşı çay içtik muhabbbet ettik saatlerce..
güzel geçti günüm..
ha unutmadan sabah kaçta kalktım bilin bakalım
6 da:1shok: te beyle oldum sabah sabah
çok güzel geçti
ehehee
gördüm gördümm. masalah masalah
büyük britanya olmasa bile şöyle güzel bir ispanya havası var sende
karar verililmiştir. :)
yüce topik adına senin adın bundan sonra ispanya :))
kaprili foton çok hoş deniz meniz. rüzgar dalgalandırmış saçları..
beendim :))
coşturuk coşturuk gene maşallah :) çok şükür,yine gülücükler saçıyo kuzumm :)gamyoncuiremsu
Birazdan gelecem arkadaşlar, çay içiyoz.
Geshenkciğim eskiden böyle şeylerle ilgilenmediğimize bilmezdik, şimdi benimde bu konuda yaram var ya sağdan soldan duyuyorum, o bayan 3 sefer yapmış tüp bebek, en sonuncusunda 2 tane trasfer etmişler.şimdi karnı burnundaymış, allah güzelce nasip etsin kucağına almayı, benim çocukluk arkadaşım sayılır, uzaktan tanırım. evleneli 7-8 yıl oldu. yaş olarak 30, halamın bi akarabası yaptırmış, onlarınkinede 2 transfer olmuş, ilk seferde tutmuş o, kocaman kocaman 2 çocuğu var dediler.
Anneminde zamanında 5-6 ay çocuğu olmamış, sonra bi doktora gitmiş, o doktor anneme 5-6 iğne vermiş, ne olduğunu bilmiyor annem onun üstüne hamile kaldım dedi, sonra köyde çocuğu olmayan bütün kadınlar o doktora gitmiş hepsinin çocuğu olmuş, herkesinde 4-5 tane, anne o doktor nerdeki bende mi gitsem dedim:roflol: kızım dedi o doktor ölmüştür şimdiye kalırmı dedi, yani yaşlanıp emekli olmuş:roflol::roflol:
çok güldüm ya:roflol::roflol:
hoşgeldiniz bebişler özledik siziiiiii
özlemcim günaydın canım.
tento aşağıda görüyorum seni. bu hafta full dua ettin maşallah. bıraktın bu aralar kiliseleri, çaput bağlama ağaçlarını felann :)))) yatır ziyaretleri cami ziyaretleriyle devam ediyorsun. hadi bakalım Allah kabul etsin ağzına sağlık. nasıl geçti hafta sonu?
çılgınım dinleniyormu acep yoksam işleremi koyuldu yaaa insan yoruluyor illa denize gidip gelince.
kumsal ateş tablona yorum bekliyorsun sanırım. bizde bakarız yorumununa yapılınca :)
günaydın kıslar
vaktim yok, geçmişe de bakamıyorum, hepiniz iyisiniz di mi?
gelişmeler var mı??
kıslar benim ateşim hala yükselmedi, bugün 19.gün
keyfim kaçık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?