test kurumus ama yinede gorunuyo golge,,,,:uhm: ama fotoda cikmaz galiba bu silik cizgi
lokum sesin kesildi cnaım.
duygu naber kıss??
çıkar kıss koy bakem..bizim gözler bilir çizgiyi bulmasınısempatiksalakcinni
evet ya kırk yıl düşünsem böyle bi forumda foto paylaşçaam aklıma gelmezdi :))
geshenk kaprili foto istiyom ona göree..
siz daha tatlısınız valla..foto paylaşır mıyım sizler olmasanız.
yan komşum accık meraklıdır. tüm mahallenin naptıını nettini bilir. kaı üstünde de anlatır iki dk da hrseyi..
geçenlerde epey bi zaman önce camdan soruodu bana. yok mu bisi die :)))
yaw bizim topiğe bak saat 23:55 konuyu toplam 7 kullanıcı okuyorr..
ben o silik ikinci çizgiyi sinema karanlığında bile görebiliyorum..
ben o silik ikinci çizgiyi sinema karanlığında bile görebiliyorum..
lokumum f5 ile güncelliyon di mi? entera basarak değil
aynen.
canım bu bilg. yok o iş yerindekinde var. bunda resim yok zaten. yarın atarım ben sana. görmüşsündür aslında sen onu..
heee gel yakından gösterecem de sen ona. töbe yaa.. cumartesi gezmeye gittik bir yere orada çıktı biri soruyor bana neden bebek yapmıyosun sen neyi bekliyorsunki yap bi tane büyür arada..... tabi yüzüm gayet gülücğklü hiç bozuntuya vermedim yok zor çalışırken dedim düşünmüyorum o yüzden dedim. iki saat anlatacakmıyım ona neler yapmadınkiiiii arkadaş olduda benmi yapmadım Allahım yaaa... ayaklarımı havaya dikmekten gecelerce ağzımdan çıkacaktı spermler nerdeyse çatal çatal gezdim açtım her tarafa bacaklarımı dürtüklemeyen kalmadı :)))) aaaahhh ah dışarıdan ne kolay dimi.
aynen.
canım bu bilg. yok o iş yerindekinde var. bunda resim yok zaten. yarın atarım ben sana. görmüşsündür aslında sen onu..
heee gel yakından gösterecem de sen ona. töbe yaa.. cumartesi gezmeye gittik bir yere orada çıktı biri soruyor bana neden bebek yapmıyosun sen neyi bekliyorsunki yap bi tane büyür arada..... tabi yüzüm gayet gülücğklü hiç bozuntuya vermedim yok zor çalışırken dedim düşünmüyorum o yüzden dedim. iki saat anlatacakmıyım ona neler yapmadınkiiiii arkadaş olduda benmi yapmadım Allahım yaaa... ayaklarımı havaya dikmekten gecelerce ağzımdan çıkacaktı spermler nerdeyse çatal çatal gezdim açtım her tarafa bacaklarımı dürtüklemeyen kalmadı :)))) aaaahhh ah dışarıdan ne kolay dimi.
enter la
hah gördün mü çakk kıs kaydirigubbakcemile5
koy kıs enterasan da gözümüz çizgi görsün
aylinim tentoyu gorunce gazozları ardı ardına patlatırdı..
gel gel sarışınım gell diye diye:)))))
ağzından mı çıkçaktı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah seni davul etsin e mi :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de direk karıyer yapıorum diyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geshenk o çatalı yanıma alıcam..biri böyle yapmıyon mu derse alıp onu dürtüklücem görcekk kaydirigubbakcemile3
hee canım vallahi neler yapardı. keşke bu gece olsaydı.
tabe canım kariyer sırnaşık şey
:roflol: hay aklınla bin ya kız iyi fikir vallahi :roflol: hakediyorlar. :roflol:
hah gördün mü çakk kıs kaydirigubbakcemile5
koy kıs enterasan da gözümüz çizgi görsün
ya cekiyom cekiyom ,yakin cekim bulanik cikiyo,,,,beceremedim zaten heycan basti beni,,,beceremiyom,,,ama hala sis gibi bi cizgi onumde
uzak çek..en net nasıl olursa..stres yapma bakem..bebişe zarar..
ben de kariyet yapıyom..daha uzun süre de yapcek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?