yapma yaw..su hastalık yüzünden mi..ne kadar kullanıyon..neye tikkat ediyon.
dizilerden de kusur kalma sakın.. iyi git hadi. :dilcikar:
hee bi sor bakem bi daha.. 42 pek erken.. ama 35 de olanlar var yaa.. Allah korusun bizden uzak olsun ... aklına sokma bunu çılgın annende bir hata olmuş olabilir bu tip şeyler :))))) şu ilacı yakın birine danışsan haniş akrabalık bağı olan ve bu işte aslında uzman olan vardır sizde öyle bir tanıdık acık araştır bak bulursun. bir yardım etsin bari fikir versin yahu. kortizonun varmıymış böyle bir etkisi antikorları gebertmesi gibi.
tento gitmeee..
iyi geceler madem..bak yarın gündüz olmucem özlersin beni
benim ki de o civarlarda... hesaplıyom, 4 çocuğu yapacak vakit yok
heee yaaa...
tatlı uykularrr...
içinizi karartmayın. biz hayata geç basaldık. menopoz zımbırtısı da geç gelcek..aaaaaaa bencamını uyandırmayın sinciikaydirigubbakcemile3
çılgınım, sen kortizon kullanıyon diye mi üzülüyon.. ben yıllardır kullanıyom canım.. takma kafana..
kuruntu yapıyor olabilirim olabilirim olabilirim kaydirigubbakcemile3
ama uzun süre kullanmak istemiyorum..ilaçları sevmem ben pek de. her ilacın bir yan etkisi var..
kaçtım ben :)
öptüm sizi
geshenkkk nerdesinn
4 mg prednol kullanıyom
az doz didi bak senin 2,5 imiş:)
geshenk baskılıyormus güyaa..nerden anlıyoruz meselam bu sene bahar alerjimi kesiverdi..:))
yaw lokum ilaç bitince iki gün almıyom ben meselam;:)
nasıl yani..
4 mg prednol kullanıyom
az doz didi bak senin 2,5 imiş:)
geshenk baskılıyormus güyaa..nerden anlıyoruz meselam bu sene bahar alerjimi kesiverdi..:))
yaw lokum ilaç bitince iki gün almıyom ben meselam;:)
peki lokum hamiş kalsam tehlikeli diğil mi? doktor 3 ay daha kullancan dedi..bu antikor olayı düşüğe de neden oluyor diye heralde ama..bebiş için zararlı değil mi?;
zararlı olsa ben verir miyim diyor.
ne bilemm bu doktorlara %100 güvenemiyom ki ben
mesela geçen gün bitti ..e bulamadım iki gece içmemişim. sonra gene başladım.
ne bilim bu kadar ciddi oldugunu..
peki lokumum sözünü dinlicem..zaten bu kortizon aslında vücudun da ürettiği bişi sonucta değil mi?
millet boşuna dağılmamış kıslar saat 1 e geliyor. sabah kalkmak pek zor oluyo bana. buraya takılalı gözlerim kan çanağı oldu. her gece geç saatelere kadar tık tık tık yaz dur.. tento boşuna kaçmamış saat olmuş gene gecenin yarısı. bide tavır yaptım kıza o kadar. bende kaçsam yavaştan. yaa çılgın niye yarın yoksun. sen yoksun diye geceleri derbeder oldum :))) işler çok demi. olsun yarın gece konuşuruz canım benim sen kafanı rahat tut yeterki. aylinde gelir belkim yarın akşam. lokum sende bu kadar uzak kalma bi daha bak kızıyorum.
haklısın geshenk kaçalım yavastan..lokumum hadi..ilacımı içeyim yatayım ben..
seviyom sizi kızlar..iyi ki varsınız.
gozlerim kan çanağı oluyor ama olsun
geshenkim giremiyorum gittiğim firmadan..off valla..
iyi geceler tatlı rüyalarrr..
fotoları da siliyomm mucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?