30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yarin sabah gorcez bakalim,hayal mi gercek mi,,,,ben en iyisi koyu rengi bekliyim,,,bu saatte kafalar baygin,bide simdi siz hamilessin dedikce benim gogusler sizlamaya basladi valla

tatlım soyle bir durum var ki idrar testi güvenilirdir.
ucuk da cıksa pozitiftir..onemli olan dediği dakkalar arasında pembe çıksın.
bence kan testi yaptır..hamilelik varsa hemen doktora gidersin..dikkat edeceklerini soyler

doktorum 15 gun sonra adet olmazsan gel demisti,yarin 15.gunum ,sabah randovu aldim 9;15,,,,gitcem ,test yaptirir buyuk ihtimal,,,,ultrasonda gorunmez simdi varsa da....

benim anam 42 sinde menopoza girmiş..yıllarım kalmadı kıs benim((

nerden baksan senin daha en az 8 senen var o zaman. 33,5 dun dimi. :=) eee o zamana kadar kariyer yaparsın anacım daha ... annende pek erken girmiş yaw... niye öyle kötü örnek olmuş acaba...

ne bilem geshenkim erken hakkatten..bir daha sorayım bir yanlıslık olmasın anne kıss diye.
kıslar ben bu kortizondan uyuz oldum..en az dozu kullanıyom ama yan etkileri yüzünden pek kullanılmaz diyor.
3 ay oldu benim..doktora da didim kullanmak istemiyom diye. bu kadar az dozla bişi olmaz didi..
pat diye de kesilmiyormus..arayacam bu doktoru bu hafta..napem ben yaw

doktorunu dinle bence. kortizonun gördüğüm kadarıyla sana bi yan etkisi olmamıs.. accık kuruntu yapıo olmayasın?

doktorunu dinle bence. kortizonun gördüğüm kadarıyla sana bi yan etkisi olmamıs.. accık kuruntu yapıo olmayasın?

kuruntu yapıyor olabilirim olabilirim olabilirim kaydirigubbakcemile3
ama uzun süre kullanmak istemiyorum..ilaçları sevmem ben pek de. her ilacın bir yan etkisi var..

kızlar ben kaçanzi..
uykum geldi, bi bölüm dizi izilim uyiim

dizilerden de kusur kalma sakın.. iyi git hadi. :dilcikar:

hee bi sor bakem bi daha.. 42 pek erken.. ama 35 de olanlar var yaa.. Allah korusun bizden uzak olsun ... aklına sokma bunu çılgın annende bir hata olmuş olabilir bu tip şeyler :))))) şu ilacı yakın birine danışsan haniş akrabalık bağı olan ve bu işte aslında uzman olan vardır sizde öyle bir tanıdık acık araştır bak bulursun. bir yardım etsin bari fikir versin yahu. kortizonun varmıymış böyle bir etkisi antikorları gebertmesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…