yarin sabah gorcez bakalim,hayal mi gercek mi,,,,ben en iyisi koyu rengi bekliyim,,,bu saatte kafalar baygin,bide simdi siz hamilessin dedikce benim gogusler sizlamaya basladi valla
benimde öyle görünüyor. :roflol: yıllaaaaar sürer daha...
doktorum 15 gun sonra adet olmazsan gel demisti,yarin 15.gunum ,sabah randovu aldim 9;15,,,,gitcem ,test yaptirir buyuk ihtimal,,,,ultrasonda gorunmez simdi varsa da....tatlım soyle bir durum var ki idrar testi güvenilirdir.
ucuk da cıksa pozitiftir..onemli olan dediği dakkalar arasında pembe çıksın.
bence kan testi yaptır..hamilelik varsa hemen doktora gidersin..dikkat edeceklerini soyler
doktorum 15 gun sonra adet olmazsan gel demisti,yarin 15.gunum ,sabah randovu aldim 9;15,,,,gitcem ,test yaptirir buyuk ihtimal,,,,ultrasonda gorunmez simdi varsa da....
benim anam 42 sinde menopoza girmiş..yıllarım kalmadı kıs benim((
ne bilem geshenkim erken hakkatten..bir daha sorayım bir yanlıslık olmasın anne kıss diye.
kıslar ben bu kortizondan uyuz oldum..en az dozu kullanıyom ama yan etkileri yüzünden pek kullanılmaz diyor.
3 ay oldu benim..doktora da didim kullanmak istemiyom diye. bu kadar az dozla bişi olmaz didi..
pat diye de kesilmiyormus..arayacam bu doktoru bu hafta..napem ben yaw
benim anam 42 sinde menopoza girmiş..yıllarım kalmadı kıs benim((
LOKUM geridemi kalıyon gene. nerde kaldın huh huuuuuuu...
kızlar ben kaçanzi..
uykum geldi, bi bölüm dizi izilim uyiim
benim ki de o civarlarda... hesaplıyom, 4 çocuğu yapacak vakit yok
heee yaaa...
tatlı uykularrr...
doktorunu dinle bence. kortizonun gördüğüm kadarıyla sana bi yan etkisi olmamıs.. accık kuruntu yapıo olmayasın?
kuruntu yapıyor olabilirim olabilirim olabilirim kaydirigubbakcemile3
ama uzun süre kullanmak istemiyorum..ilaçları sevmem ben pek de. her ilacın bir yan etkisi var..
çılgınım, sen kortizon kullanıyon diye mi üzülüyon.. ben yıllardır kullanıyom canım.. takma kafana..
kızlar ben kaçanzi..
uykum geldi, bi bölüm dizi izilim uyiim
ne bilem geshenkim erken hakkatten..bir daha sorayım bir yanlıslık olmasın anne kıss diye.
kıslar ben bu kortizondan uyuz oldum..en az dozu kullanıyom ama yan etkileri yüzünden pek kullanılmaz diyor.
3 ay oldu benim..doktora da didim kullanmak istemiyom diye. bu kadar az dozla bişi olmaz didi..
pat diye de kesilmiyormus..arayacam bu doktoru bu hafta..napem ben yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?