30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

nıhahaha fadıl takipte kızlar
nesenin haberi olmadan adet gecikmesi telasları

nesemese
11-02-2010, 15:50
Çılgınım terapistim beim adetim neden gelmiyor olabilür kü?
cilginkiz
11-02-2010, 15:51
ben atıştırmıyorum da ne oluyor? valla buzdolabının üstüne ekli resmimi koydum. o halime donmek istiyorum diyee..
zararsız abur cuburlar yesen? daha kolay bir diyet listesi bulsak bir de CADIARZU
cilginkiz
11-02-2010, 15:53
2 gün mü gecikti şimdi. benim bir kere 4 gün gecikmişti de yapmadığım test kalmamıştı.
bekleyelim bakalım bu aralar yogun da çalışıyorsun sanıyorum. hamilelik olasılığını hala düşünüyorum ama..:)
nesemese
11-02-2010, 16:02
salı gelmeliydi 3 gün geciktim ama tahminim hayıttandır. Yine de adeti görene kadar umutlanacağım, hayırlısı...Eski resmimi koymam ya ben hep tombiştim:)) diyet sıkı dimi? Ama iyi verdiriyor..

ayşa arman olayı güzel anlatmış ama ne mümkün kafadan bu fikri çıkarmak etrafta herkesin çocuğu varkan bir sen kalmışsan ne mümkün

bu arada çıtırmıyım ben pek bir sevindirik oldum şimdi bu lafın üzerine getirin gazozu içerimmm...........
heheheeee yok uymadı nıhahaaa :jeyyar: tabi yavrım, hemen getireyimm aklinialirimsmile:içelim:
şaka kaldırırım ve gece oturmayı severim ama diğer topikte okadar üzüldüm ki 1 aydır kimseye laf atmadım
kimler üzdü seni bu kadarrr bakem
ayliiin dur. ahada gazozu kendi istedi :))))) yaaa kimse yok bu aylinin ağına takılmamış. görülmedi yane bugüne kadar...

loveli de çıkamadı yalnız he hala online görünüyor....
ayh karizmam yiter şekerim, mikemmel karizmatik bi gazozcuyum ben şakkıdı
yabadabadu bu aylin gazozlara folik katıyor yalnız uyarayım.
ben bağımlılardanım..kötü emellerine alet etti beni..
gazozun mu geldi senin bakem, ge bakimm :jeyyar:

ahan da buldum

yi geceler kızlaaaaaarrrrrrrrrrr
Önce size iyi haberi vereyim. Hamileim sanmayın. Bugün test yaptırdım BetaHcG 1den düşük çıktı yani hamiş değilim. Bunun yanısıra bir de prolaktinime baktırdım, 64,5 çıktııııııı çok şükür öyle sevindim ki diğeri için üzüleceğimi sandı laboratuvardakiler ama ben en çok buna sevindim. Önceki ay 165,5 idi. Normali 25 civarı, inşallah en kısa zamanda daha da dücek ve herşey yoluna girecek. Kızlar sanırım Allah'ın izniyle hayıt işe yarıyor. 26 ocakta başladım, günde 2 kez içiyorum yani 2,5 hafta anca oldu maşallah şimdiden işe yaramaya başladı. Eğer yüksek çıksaydı doğru dr gidip ilacımı yazdıracaktım ve ona da baalyacaktım ama şimdi doğal yolla olacağına dair güçlü bir inancım var inşallah. ınşallah düzenimi yeniden yakalayabilirim.

çılgınnnnn sana ekranı gösterim dedim ama düzelmiş kıs, tıklanıyo şimdii :)
göstertim miiiii kaydirigubbakcemile2

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr herkesin sevgililer günü kutlu olsuuuuuuuuuuuuunnnn...
Her ne kadar biz sevgililer gününü kutlamasak da, ben kendi çapımda kutluyorum işte böyle:))

Kızlar size adetim geldi diye yezıp duruyorum ya o lekelerin sonu hiç gelmiyor. Şiştim resmen hala gelen giden yok. 1 gece az leke geliyor başka da bişi yok. Şimdi kahvaltıdan önce soğan suyu yaptım içeyim belki iyi gelir. Cuma günü kan tahlili yaptırmasam acaba diyeceğim ama hayıt mı geciktirdi ki? Topiklere baktım hayıt, adet olmayanların bile adetini getirmiş. Ben ters hatunum ya adetim de ters :)) napayım kızlar ya???

tecrübe edilmis faideli bilgilire devam kızlar

nesemese
Ben ovulasyon testlerini yaparken hçbir zaman o kontrol çizgisi kadar koyu renk yakalayamadım. Seninki de öyle demekki. Kibele bana şöyle öğretmişti. Saolsun bildiklerimin çoğunu O öğretti bana. Ovulasyon testi yapmaya başlayınca atmıyordum beyaz bir kağıda yapıştırıyordum. Altına da tarihi ve adetimin kaçıncı günü old. yazıyordum. Testleri yanyana yapıştırıyordum. Bazı aylar 10-15 test yaptığım oluyordu. Bir kağıda 2-3 ay sığıyor. Yanyana olduklarında biri dieğrlerine göre daha koyu çıkıyor. Sonarki gün gene silikleşiyor. ışteo yumurtlamadan önceki 24-48 saat öncesi yükselen bir hormonun varlığını gösteriyor. Ama en az 4 saat hiçbişi içmiyordum. Bende yumurtlama hep belli bir gün çıkmıyordu, her ya farklı günlerde. O yüzden diyorum bunlara afzla akfayı takmayın. Ben takip ettim ettim elde var sıfır.
Akıntı işini hiç anlamıyorum. yalnız aşılamamın yapılacağı bir seferinde dr'a gittim alttan tam aşılama için o katateri takacaktı. Dedim ki "bi ultrosonda baksaydınız yumurtlamış mıyım? Çatlatma iğnesi de olmadım" Dr o zaman gerek yok yumurtan çatladıktan sonra gelen yumurta akı kıvamındaki akıntın gelmiş, hem de öyle belli ki yumurtladığın dedi. Aşılamayı yaptı. Tutmadı ama o zaman öğrenmiştim yumurtlama olduktan sonra geliyormuş yapışkan renksiz akıntı.
ınşallah faydalı olabilmişimdir.

bak nesenin 1 den de azmıs:)))
aylinim yollama o zaman gerek yok..
benim öyle bir etkim vardır makinalar düzeliverir..korkarlar benden :)):1closedeyes:

ben gidiyorum artık. çok yazmayın ama yarın okuyacam çünküm.
çılgınım anacım vampir gözlerle etkilersin belkim milleti amma velakin uykusuzluktan toplantının en möhüm yerinde kalkıp ateş, hayıt, folic, gazoz gibi laflar etmeyesin hımmm sempatiksalakcinni yatalımmı aşklarımızın yanına gidelimmi canım bak geç oldu benimki uyku diyarında şu an. sabahta kalkamıyorum zaten sohbet güsel ama benim çok uykum vaaarrr...
tento kısss ne buluyosun milletin eskilerini uykun gelmiyomu senin.. tabi okullar tatil bunlar öğleye kadar uyuyordur Allah bilir...

geshenkim gitti mi?? hala altta gozukuyor..:a015: bu sitede cıkınca hemen cıkartmıyor boyle şaşırtıyor adamı..
geshenkimm öpüyom..rüyanda bizi gör:)))))))

aaa dogru ya bu hain tentonun okulu tatil..
gariban bislerr..

valla geshenkim dogru dersin..beyin durup saçmalamasın..gazoozz gazooz diye bağırırmışım:))))))))

kıslar kaçtım
böhlül de sıyırdı zaten bencaminle kanka oldular
kocacımın maçtan hali kaldıysa gazoz patlatcam yinee
bebe için diil benim de gensenkimmm aklinialirimsmile
ay kafayı yedik iyiceesempatiksalakcinni
iyi geceleeeeeeeeeeer

nesenin sonuçlarını arıodum ya.
onun gebeliği öğrenmesi çok şaşırtıcı süprüz olmustu çünkülüm . kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nesenin epey bi tecrübesi var kızlar. öyle atmasyon filan da değil ha.. akıl mıntık çircevesinde kayıt alınası tecrübeler.. söyliimm , dimedi dimen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…