heheheeee yok uymadı nıhahaaa :jeyyar: tabi yavrım, hemen getireyimm aklinialirimsmile:içelim:bu arada çıtırmıyım ben pek bir sevindirik oldum şimdi bu lafın üzerine getirin gazozu içerimmm...........
kimler üzdü seni bu kadarrr bakemşaka kaldırırım ve gece oturmayı severim ama diğer topikte okadar üzüldüm ki 1 aydır kimseye laf atmadım
ayh karizmam yiter şekerim, mikemmel karizmatik bi gazozcuyum ben şakkıdıayliiin dur. ahada gazozu kendi istedi :))))) yaaa kimse yok bu aylinin ağına takılmamış. görülmedi yane bugüne kadar...
loveli de çıkamadı yalnız he hala online görünüyor....
gazozun mu geldi senin bakem, ge bakimm :jeyyar:yabadabadu bu aylin gazozlara folik katıyor yalnız uyarayım.
ben bağımlılardanım..kötü emellerine alet etti beni..
ben gidiyorum artık. çok yazmayın ama yarın okuyacam çünküm.
çılgınım anacım vampir gözlerle etkilersin belkim milleti amma velakin uykusuzluktan toplantının en möhüm yerinde kalkıp ateş, hayıt, folic, gazoz gibi laflar etmeyesin hımmm sempatiksalakcinni yatalımmı aşklarımızın yanına gidelimmi canım bak geç oldu benimki uyku diyarında şu an. sabahta kalkamıyorum zaten sohbet güsel ama benim çok uykum vaaarrr...
tento kısss ne buluyosun milletin eskilerini uykun gelmiyomu senin.. tabi okullar tatil bunlar öğleye kadar uyuyordur Allah bilir...
bak nesenin 1 den de azmıs:)))
aylinim yollama o zaman gerek yok..
benim öyle bir etkim vardır makinalar düzeliverir..korkarlar benden :)):1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?