30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bence de ..nesemesenin izinden gidiyos..
cınlattık kızın kulakları..insallahh iyidir canım benim
ben cıkem kızlar artık..sizi bırakasım gelmiyor valla ama sabah erken kalkılacak iş bağlanmaya çalışılacak.
kocişe bir gazoz patlatmaya da calısayım diyom ama adam sızmak üzere..

İyi geceler hepinize...
Yıllık i,zni bitirdim... döndüm geldim kürkç
dükkanına :)))

hosgeldin elfida.. ooh ne güzel dinlenmisindir :)

aaa dogru ya bu hain tentonun okulu tatil..
gariban bislerr..

valla geshenkim dogru dersin..beyin durup saçmalamasın..gazoozz gazooz diye bağırırmışım:))))))))

ya ay hayınlar sizi. yarın aksama yokum ararsınız benii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hahah seanslar da toplu oldu :))

yaa evet yaa hatırlıyom o günü..acaip sevinmiştim..sanki ben yapmışım gibi bebişii

aynen ya..
ben ara ara nesenin hikayesine bakıorum. tecrübe edip paylaştığı bilgiler kocakarı hikayeleri değil, gayet makul bilgiler..

anlat gezilerini emi..ben cıkıyorum gözler bööle :1shok: oldu..yarın gene görüşelim olur mu?
iyi geceler hepinizee..öperim koskocaman..

Sızmadan yetiş bence :))
İyi uykular, tatlı rüyalarrr

İyi geceler hepinize...
Yıllık i,zni bitirdim... döndüm geldim kürkç
dükkanına :)))

kıss tam çıkacam birinişz geliyor... acıyın bana mirmirmirmir nerelerdeydin sen izne çıktığından bile haberimiz yok. nasıl geçtiğini ayrın anlat ama ben çıkacam çünkü. hoşgeldin...

kaydirigubbakcemile3

yumurta takibi kaçıncı gün yapılır ?

adetin 9 ila 20. gününe kadar yumutlaman mümkün yani 9. gününden başlanabilir herhalde. ben özellikle takip yaptırmadım fakat bir aşılamam ve bir tüp ten bildiğim ilaçla gerçi benimki 2 günde bir takip ediliyor olgun hale gelene kadar sonra çatlatılıoyor.. diyorum ve gidiyorum... herkese hayırlı güzel geceler. kendinize iyi bakın. zerdalımdanda yarın müjde umuyorum.. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

kimse beni duymadı ben yarın dr gideceğim çok heyecan yaptım ilk defa takip yapılacak 3. günü gel dedi doktor yarın yapılaz daha değil mi ?

sagol canim baktim o sayfalara,,,,gekmemis adetten umit kesilmez,,,,,,diyorum,hepinizi opuyorum iyi geceler

aynen öyle güzelim.
iyi geceler
Hoşbuldummm...
İyiyim cok şükür
Gezdim dolaştım geldiimmmm.....zemuszemus
Sizler nasılsınız var mı 10 gündür önemli bir değişiklik??

bıraktığın gibi burdayız dicem ama
kardelen hamis :)

evet nslh iyidir..
ben de çıkem bari

geshenkim ispanyol meyhanem.. :) millet dediğin önderimiz mirimiz nesedir .. ve de ona laf yetistiren çılgındır
:))kaydirigubbakcemile3

kimse beni duymadı ben yarın dr gideceğim çok heyecan yaptım ilk defa takip yapılacak 3. günü gel dedi doktor yarın yapılaz daha değil mi ?

ben bilemicem yumurta takibi yapılmadı bana çakılım :)

anlat gezilerini emi..ben cıkıyorum gözler bööle :1shok: oldu..yarın gene görüşelim olur mu?
iyi geceler hepinizee..öperim koskocaman..
ii geceler
Bende yatıcam....
Foruma bi bakayım dedim ne var ne yok diye...
Sabah iş başı...
Uyumak gerekkk boshayallersmile
ii geceler

gesnek açtım kapıyı koş gıı koş .. yoksa sabaa kadar burdayız sennen ben :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım demiştim hayırlı olsun diye..
merak etme..3 gün duruma bakacak once..
ben cok yaptırdım bu takibi..biliyom..her türlü yardımcı olurum.
ilaç verecektir yarın once..klomen büyük ihtimalel

Hoşbuldum GESHENK cim....
Valla yazdım yıllık izne cıkıyorum diye ...
Yani ben öyle sanıyorum...
Pek bi telaşeli cıktım zaten izne, yazmamışsda olabilerem, bilmiyorum, yarım akıllıyım su sıralar...
Hadi cık sen de uykusuz kalma....
Bende cıkıyorum hoşcakalınnn hepinizz...
Görüşürüz sonra,

çıktımm artık bu son..
yabadabadu yarın yaz doktordan sonra emi..güzel haberler inşallahh.
zerdalıma dua edelim.
bye byeee..

Kardelen mi hamileee.... :)))
Bak işte iyiki girmişim topiğe, güzel bi haber aldım...
ona hayırlı olsun hamileliği, bizlerede umut olsun inşALLAHHH....

canım neyi sordun anlamadımki ben. ne yapılmaz. 2. yada 3. günü zaten muayene biliyorsun hemen ilaç tedavisine başlanıyor o günlerde. yanlışmı anladım konuşuyorum acaba. yarın gündüz görüşelimmi canım çıkmam gerek kusura bakmazsın dimi. arkadaşlar yanıtlar gerçi sorularını hepsi tecrübeli valla :)))))

kız de get yatsana sen.... uykun yok tabi öğleye kadar horul horul gel keyfim gel. oooh. arşiv yaparsın tabe bu satte... ispanyol meyhanesiymiş bide Allahım yaaa :roflol: :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…