sagolun hepiniz de,,,,,bilirsiniz boyle haberlerden sonra insan soylicek kelime bulamiyor,o sebebten hemen yazamadim,,,,,
kızlarrrrrrrrr ben yatıyommm
şimdi siz muhabbetin dibine vurursunuz offfff yatmıcam işte ama yatmalıyım
merhaba
gelmedi ama akintimin rengi koyulasti,,,,heran gelebilir
hımmm.. evet öyle alıyorum. acıyor.. ama ben acıya dayanıklı hatunum naberrr...
eyiyim yaflum senden naber... gecelerin kadını zombişşş olarak hayatımı sürdürmekteyim.ne kadar dayanırım daha böle bilemiyorum. gözler haşat. adam yalnız uyuyup duruyor. sizden ayrılmak canım istemiyor. nasıl olcek bakalım...
loveli her dus olmasa da sık sık denicem valla iyi fikir..hele şimdi yaz..bacaklar foraa..
enteresan merak ettik seni girmeyincee..
bu iş elimizde değil malesef..silik çıkan çizgi yanlış olmaz ama çok şaşırdım..belki de kimyasal gebelik olabilir..bence bişi vardır gene de..
ayrıca nesemese var ya bu topiği açan tatlımız bizim, onun kan testinde cıkmamıstı..adeti gelmedi snradan cıktı
merhaba
kızlarrrrrrrrr ben yatıyommm
şimdi siz muhabbetin dibine vurursunuz offfff yatmıcam işte ama yatmalıyım
loveli her dus olmasa da sık sık denicem valla iyi fikir..hele şimdi yaz..bacaklar foraa..
bu iş elimizde değil malesef..silik çıkan çizgi yanlış olmaz ama çok şaşırdım..belki de kimyasal gebelik olabilir..bence bişi vardır gene de..
ayrıca nesemese var ya bu topiği açan tatlımız bizim, onun kan testinde cıkmamıstı..adeti gelmedi snradan cıktı
hoşgeldin canımmerhaba
yok ben dayanamam, sir ağda yapıyom benhımmm.. evet öyle alıyorum. acıyor.. ama ben acıya dayanıklı hatunum naberrr...
eyiyim yaflum senden naber... gecelerin kadını zombişşş olarak hayatımı sürdürmekteyim.ne kadar dayanırım daha böle bilemiyorum. gözler haşat. adam yalnız uyuyup duruyor. sizden ayrılmak canım istemiyor. nasıl olcek bakalım...
hoşgeldin canım. sende gececimisin? :)) bizleri okuyorsun epeydir dimi. varmı anlatmak paylaşmak istediğin bir şeyler...
iyi geceler canım.. kaydirigubbakcemile3 bende çok dayanamayacam bu gece. eşimde çoktan sızdı giderim bende gözlerim yanıyor. bu sabah geç kaldım zaten. ama buradanda ayrılamıyorum mirmirmirmir
al benden de o kadar kaydirigubbakcemile3 alık alık bakıom ekranahoşgeldin canım. sende gececimisin? :)) bizleri okuyorsun epeydir dimi. varmı anlatmak paylaşmak istediğin bir şeyler...
iyi geceler canım.. kaydirigubbakcemile3 bende çok dayanamayacam bu gece. eşimde çoktan sızdı giderim bende gözlerim yanıyor. bu sabah geç kaldım zaten. ama buradanda ayrılamıyorum mirmirmirmir
benim adama gazoz içirmem lazım..cocuk olmaz di mi boyle bilgisayar basındaa
benim adama gazoz içirmem lazım..cocuk olmaz di mi boyle bilgisayar basındaa
arkadaşlar iyi geceler herkese meraba yeni katıldımmmm,aşılama sonucu bekliyorum heyecan doruktaaaaaaa hepimize bu ay tontiş tontiş bebişler gelsiiiin:Saruboceq:
arkadaşlar iyi geceler herkese meraba yeni katıldımmmm,aşılama sonucu bekliyorum heyecan doruktaaaaaaa hepimize bu ay tontiş tontiş bebişler gelsiiiin:Saruboceq:
enterasan bence de kimyasal ya da geç döllenme, yani belki vardır bebiş :) kimyasal bile olsa hamile kalabiliyosun demektir..loveli her dus olmasa da sık sık denicem valla iyi fikir..hele şimdi yaz..bacaklar foraa..
evet tentoş ben de az önce aynını düşündüm biliyon mu, lovelimmm benimmmbenimki de pihipilis marka. 8 yıl oldu alalı tık demedi
lovelim tatlı hamisim. düsündüm de ne güzel hamis kalınca muhabbetimiz bırakmadın :)
eh yaniii, sen onu da tornetle download et bari sempatiksalakcinni gazozzzzaklinialirimsmilebenim adama gazoz içirmem lazım..cocuk olmaz di mi boyle bilgisayar basındaa
olcak inşallah kıs, bebeleri konuşcaz sonraanlamazmiyim,,,ben o negatifi 2 senedir goruyorum,,,,bu ilk tedavimdi,umit olmustu,,,,
iyi gecelerr fıstık gaymak seniiiiiiiiiiii aklinialirimsmilekurtulamazsınız benden
ama şimdi yatmalıyımmmmmm
byy banaaaaa
kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmm
ama kizlar bu deger pregny nin etkisi olabilir iste,yanilgim ondan sanirim,,,neyse tecrube olsun;reglimizi bir hafta gecince yapalim su testleri
4 yıllık evliyim 29 yaşındayım 18 aydır bebek istiyorum eşim varikosel ameliyatı oldu daha hiç tedaviye başlamadık kısmetse yarın dr gideceğim ama 18 aydır sürekli dr gidiyorum bekle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?