30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

sagolun hepiniz de,,,,,bilirsiniz boyle haberlerden sonra insan soylicek kelime bulamiyor,o sebebten hemen yazamadim,,,,,

kızlarrrrrrrrr ben yatıyommm
şimdi siz muhabbetin dibine vurursunuz offfff yatmıcam işte ama yatmalıyım

gitmeaaaa

hosgeldin çakıl kardeş. ::1hug:

gelmedi ama akintimin rengi koyulasti,,,,heran gelebilir

bi ara aldım ben de.. sonra bıraktım . malum batık mevzuu.. :))) tam çamasırın kenarında kocamaaan bir kıldönmesi olduydu :)))kaydirigubbakcemile3

evet bana da enteresan geldi. hani en nazlı test, en geç sonuç veren idrardır ya. ondan şettim ?

hoşgeldin canım. sende gececimisin? :)) bizleri okuyorsun epeydir dimi. varmı anlatmak paylaşmak istediğin bir şeyler...

kızlarrrrrrrrr ben yatıyommm
şimdi siz muhabbetin dibine vurursunuz offfff yatmıcam işte ama yatmalıyım

iyi geceler canım.. kaydirigubbakcemile3 bende çok dayanamayacam bu gece. eşimde çoktan sızdı giderim bende gözlerim yanıyor. bu sabah geç kaldım zaten. ama buradanda ayrılamıyorum mirmirmirmir

nasil yani boyle bisey nasil olmus,,,degeri kac cikmisti,,,

hoşgeldin canım
kendinden bahsetsene
kaç yaşındasın, ne zamandır bebek istiyosun sorun var mı gazoz sever misin aklinialirimsmile
yok ben dayanamam, sir ağda yapıyom ben

evet sizleri okuyorum uzun zamandır aslında daha 30 değilim ama aranıza gireyim dedim az kaldı 30 olmaya

al benden de o kadar kaydirigubbakcemile3 alık alık bakıom ekrana

benim adama gazoz içirmem lazım..cocuk olmaz di mi boyle bilgisayar basındaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yabadabaduu sana kısaca çakıl diyebilir miyim ? :)yerimseniben
burası çok tatlı bi topiktir övmek gibin olmasın..
çoğumuz gece vardiyasındayız gerçi..
gündüz vampir gibin enerci toplayıp gece coşarız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar iyi geceler herkese meraba yeni katıldımmmm,aşılama sonucu bekliyorum heyecan doruktaaaaaaa hepimize bu ay tontiş tontiş bebişler gelsiiiin:Saruboceq:

ama kizlar bu deger pregny nin etkisi olabilir iste,yanilgim ondan sanirim,,,neyse tecrube olsun;reglimizi bir hafta gecince yapalim su testleri

IIIIIIIIIHHHHH yook anacım olmaz. bende gazoz içmeyi düşünüyorum bu akşam nasipse. :kedi: ama çocuk umuduylan değil. tamamen normal. istek üzere olabülür mesela... :kedi: ohaoldumsmile

arkadaşlar iyi geceler herkese meraba yeni katıldımmmm,aşılama sonucu bekliyorum heyecan doruktaaaaaaa hepimize bu ay tontiş tontiş bebişler gelsiiiin:Saruboceq:

oyyyy. heyecaanın teee buralardan belli oluyor.. hoş gelmişsin.
:1hug:

inslh tutmustur asılaman.
ne zaman yaptırmısın?
ilk asılama mı?
accuk bilgi virsene gendünden

4 yıllık evliyim 29 yaşındayım 18 aydır bebek istiyorum eşim varikosel ameliyatı oldu daha hiç tedaviye başlamadık kısmetse yarın dr gideceğim ama 18 aydır sürekli dr gidiyorum bekle diyorlar

şunuda belirteyim ki daha önce başka bir topikte idim 2 kişi yüzünden artık oraya gitmiyorum gitmem hataymış zaten

yabadabaduuu hoşgeldin canım..sen çıtırsın iyice demek..
bes sen de hoşgeldinn..inşallah tutmuştur aşılaman..tutmasa da yılmak yok haa ona göree
lovelimm iyi geceler sana..
vampir kızlarız biz..
geshenk benimki de özlemden yoksa daha ne yımırta büyümüştür ne bişii

hayırlı olsun. hoşgeldin güle güle :=))))))...... amin..

yahu kızlar sizin uykunuzmu kaçıyo herkes bu saatte burda ne bu aktiflik. aşağısı bpek kalabalık gene maşallah. bak bi çıkamıyorum ama sizin yüzünüzden aaaaaa aklım kalıyooo -tatlicadiarzu-

enterasan bence de kimyasal ya da geç döllenme, yani belki vardır bebiş :) kimyasal bile olsa hamile kalabiliyosun demektir..
benimki de pihipilis marka. 8 yıl oldu alalı tık demedi

lovelim tatlı hamisim. düsündüm de ne güzel hamis kalınca muhabbetimiz bırakmadın :)
evet tentoş ben de az önce aynını düşündüm biliyon mu, lovelimmm benimmm
eh yaniii, sen onu da tornetle download et bari sempatiksalakcinni gazozzzzaklinialirimsmile
anlamazmiyim,,,ben o negatifi 2 senedir goruyorum,,,,bu ilk tedavimdi,umit olmustu,,,,
olcak inşallah kıs, bebeleri konuşcaz sonra
kurtulamazsınız benden
ama şimdi yatmalıyımmmmmm
byy banaaaaa
iyi gecelerr fıstık gaymak seniiiiiiiiiiii aklinialirimsmile

kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmm

gitmeaaaaa

ama kizlar bu deger pregny nin etkisi olabilir iste,yanilgim ondan sanirim,,,neyse tecrube olsun;reglimizi bir hafta gecince yapalim su testleri

alahala pregny yapar mıymış ki?. hayırlıs olsun canım

4 yıllık evliyim 29 yaşındayım 18 aydır bebek istiyorum eşim varikosel ameliyatı oldu daha hiç tedaviye başlamadık kısmetse yarın dr gideceğim ama 18 aydır sürekli dr gidiyorum bekle diyorlar

oyy çakılım.. bekle diyen doktordan koşa koşa kaçmalısın :))) geçen zamanın garantisini vircekler miymiş acep?

18 ay nie bekletiyolarmıs seni?? kime gidorsun nereye gidiorsun
benim esimin de var bi varikosel ameliyatı

yabaadabadu canım hayırlısı olsun..sen bir kontrollerini ol en azından sonra yasın da genç sorun yoksa biraz yoluna bırakırsınız tatlım

aylin ekran goruntusu nerde hanii..
boyle bir şarkı vardı..peşimden koşanlar nerde hanii..haniiiiiiiiiiii iii hanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…