- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
eren benim oğlumun adı
ege de sezenin oğlunun adı canım
kanaman nasıl kırmızı mı
kahverengi mi
dr ilaç verdi mi progestan hap iğne falan kalkma hiç
burda bir kız arkadaş vardı kkda 5 ayına kadar kanaması oldu şimdi ufaklık diş çıkarıyor
rahat ol RABBİME dua et sağlıkla tututnsun sana meleğin
kahverengi olduysa hiiiiiiiçççç endişe etme ben hamile kaldığımda kahverengi akıntım olmuştu
kırmızı sandım ben de
rahat ol o zaman kardelen progestanın etkisiyle azalıyor demek
çılgınım hallettim temam, süper bi programmış bu kıs, eyvallah alkisalkisalkis şıp diye de indiriyogünaydın kıslar
kardelen canım inşallah iyiye gidiyo durumun bence de, bol bol dinlen dr.unu dinle ve rahat olmaya çalış.. Allahım sana bağışlasın bebeğini..maşallah
çılgınnn bu torrentle indirdiğim parçaları flash disce nasıl kaydedicem? biraz kurcalayım bakem
günaydın sinoşum, patlattım en çamlıcasındannn aklinialirimsmile bu geceye de randevulaştık gazoz içmeye aklinialirimsmile izindeyimm sengözlerimebaksanabgünaydın aylin kuşum nasılsın canım
patlattın mı gazozları gecee
yeğenin nasıl oldu
hadi yaaKızlar test yaptım çıkmadı tek çizgi, sabahleyinde çok kötü sancı oldum, karnım belim çok ağrıdı, şimdide kırmızılar gelmeye başlamış, haber vereyim dedim sonra görüşürüz. hayırlısı artık.
sinoşum yazık sana kıs, yani gazoz patlatamamanı demiyom tabi :) kocandan ayrı kaldınız çok uzun zaman ama dediğin gibi Allahım sağlıkla kavuştursun da varsın biraz geciksin...geçmiş olsun zerdalım canım allahım hayırlısını versin
kardelen nasılsın
aylin kuşum canım patlat
patlatamayanlar var aramızda yani ben :kedi:
kocamın gelmesi uzadı sanırım biraz1,5 ay sonrada gelebilir
hayırlısı artık allahım kaza bela vermesin
günaydın kıslar
kardelen canım inşallah iyiye gidiyo durumun bence de, bol bol dinlen dr.unu dinle ve rahat olmaya çalış.. Allahım sana bağışlasın bebeğini..maşallah
çılgınnn bu torrentle indirdiğim parçaları flash disce nasıl kaydedicem? biraz kurcalayım bakem
Kızlar test yaptım çıkmadı tek çizgi, sabahleyinde çok kötü sancı oldum, karnım belim çok ağrıdı, şimdide kırmızılar gelmeye başlamış, haber vereyim dedim sonra görüşürüz. hayırlısı artık.
Kızlar test yaptım çıkmadı tek çizgi, sabahleyinde çok kötü sancı oldum, karnım belim çok ağrıdı, şimdide kırmızılar gelmeye başlamış, haber vereyim dedim sonra görüşürüz. hayırlısı artık.
çok sağol canım benim,kız muhtemel doğum tarihimde eklenmiş,gözlerim yaşardı inanki.:gitme:
aylincim,kız bi ben kaldım gazoz içirmediğin,napsak ki acaba?
ekledim tabe hemen :) inşallah rabbim o günlerde sağlıkla doğurmayı da nasip etsin..çok sağol canım benim,kız muhtemel doğum tarihimde eklenmiş,gözlerim yaşardı inanki.:gitme:
aylincim,kız bi ben kaldım gazoz içirmediğin,napsak ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?