aha zerdall..çay bitti mi kıss
ağrıların geçti mi??
Teşekkür ederim canım benim, alırım ödülü valla, hızlı hızlı yazıyom, biri gelcek diye.5 olmuş onlarda kaçmışş... :roflol:
zerdalım gelmiş.. canımm al anam ödül senin... :hooray: geçici misafirlere verince böle oldu...
nasıl sabah biraz regli sonra kesildi..ne kadarlık bişidi o?
canım özleşmişsinizdirr de
canlarım ben az çıkam olur mu???
gözlerim ağrıyor..belkim gene girerim..
muck..
Teşekkür ederim canım benim, alırım ödülü valla, hızlı hızlı yazıyom, biri gelcek diye.
ay eşimi çok özlemişim, nasıl sarıldım ona, sabahda hastaydım, biraz duygusal oldu, ped koydum ona değmedi çılgın, sonrada sarı kıvamda gelip kayboldu, ilk çamaşırıma kırmızı gelmişti, pede gelmedi. gelip gidip bakıyom yok bişey, yarını bekliyelim, yine ateşimide ölçerim sabah, ay kızlar yakalanmadan çıkayım ben.
meraba , umarım hepiniz kuzularınıza kavuşursunuz.1temmuzda oldum ilk aşılamamı...sonuç bekliyorum,aranızda aşılamayla hamile kalan var mı (nooolur var , biiiiisssssüüüüüürüüüüü deyinnndaha önce girdiğim topikte pek umutlanma dediler karardım kaldımmm):gitme:
:roflol::roflol::roflol::roflol:İki hayat kadını yolda karşılaşmışlar ve konuşmaya başlamışlar:
-Gıız, dün akşam entellektüel biri ile çıktım biliyon mu?
-Entellektüel de ne dimekmiş?
-Bilgili ve gadınlara kibar davranan, romantik adamlara diniyo...
-Eeee napdınız?
-Heeç, beni evden aldı, yimeğe götürdü, böyle mum ışıkları falan,
müzik neyim çalariken çok gözel bir yirde yimek yidik...
-Eee sona?
-Soona!... beni eve götürdü. gine müzik, loş ışıklar, içki falan dirken
soyunmaya başladı.. Ben de soyundum. Sonra o iyice soyundu bana
penisini gosterdi
-Penis de ne ki?
-Entellektüellerin gullandığı bir şey!.. Aynı ..ike benziyor,
biraz daha güççççüğü...
hihihoooo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
doktor da bize entellektüel çiftlerde ilişki sıklığı az olur sizde nasıl demişti yaa
o aklıma geldii :roflol::roflol:
nazlis hosgeldinn..gel tanısak:)
geshenk kokoslardan cok sıkıldım ben bu aralar..galiba cogu seyden sıkıldım..kabıma sığamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?