30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

7 kişi olmuşuz birden :))) ödülü duyan geliyor... gelin kızlaaaarrrr... hoşgeldiniz.... nasılsınız??

kızlar iyi akşamlar bi ce deyim dedim, eşim geldi, sabah biraz regli görmüştüm öğleden sonra kesildi, yarın ne olacak bakalım, valla iyice ortada kaldım. şimdi çıkıyorum, ben ara ara kendimden haberdar ederim sizleri, çılgınım, geshenkim öpüyorum sizi.

5 olmuş onlarda kaçmışş... :roflol:

zerdalım gelmiş.. canımm al anam ödül senin... :hooray: geçici misafirlere verince böle oldu...

5 olmuş onlarda kaçmışş... :roflol:

zerdalım gelmiş.. canımm al anam ödül senin... :hooray: geçici misafirlere verince böle oldu...
Teşekkür ederim canım benim, alırım ödülü valla, hızlı hızlı yazıyom, biri gelcek diye.
nasıl sabah biraz regli sonra kesildi..ne kadarlık bişidi o?
canım özleşmişsinizdirr de

ay eşimi çok özlemişim, nasıl sarıldım ona, sabahda hastaydım, biraz duygusal oldu, ped koydum ona değmedi çılgın, sonrada sarı kıvamda gelip kayboldu, ilk çamaşırıma kırmızı gelmişti, pede gelmedi. gelip gidip bakıyom yok bişey, yarını bekliyelim, yine ateşimide ölçerim sabah, ay kızlar yakalanmadan çıkayım ben.

nasıl yaaaa.. yani tam olarak hastalanmadınmı?? lekelenme mi var??? ayyyy test negatif çıkmış ama yoksa varmı ümit hala hımmm... inşallah yaaa... gecikti de o kadar. bu defa sancıda çok.. olabilirmi kızlar.... zerdalım yarın kanda da baktır gelmezse.. ayy inşallah vardır. çok mutlu olurum.. bayram ederiz valla..

lovelicim bu akşam kimseler yok.. çılgınla zerdal da gitti. bende çıkayım yatarım bir gece bari erkenden. sende erken yatıyorsun zaten çıkma saatin gelmiş gibi. görüşürüz canım.. iyi geceler.

inslh tutmustur amakızların deidği gibi. biz bu yönden biraz şanssızız.. ama tutanlar var
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hihihoooo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
doktor da bize entellektüel çiftlerde ilişki sıklığı az olur sizde nasıl demişti yaa
o aklıma geldii :roflol::roflol:

ahaha ay evet di mi öyle bisiler vardı. siz miydiniz onlar:roflol::roflol::roflol: çok gülmüstüm hatta kocama da söylemistim beyle beyle oluyomus diye:roflol::roflol:
nazlis hosgeldinn..gel tanısak:)
geshenk kokoslardan cok sıkıldım ben bu aralar..galiba cogu seyden sıkıldım..kabıma sığamıyom

kokos bi düünden geldik. urza deyü bi yerrde kır düğünü. meraklısına
URZA

nasıl kokos nasıl kokos gelenler.. :) ama çok güzel kızlar vardı ya. çok beğendim. hani düğünlerde genelde kuaföre girersin ve birer küçük ebru gündes olup çıkarsın ya. illet olurum ben öyle makyaja saça.. bu gelen kızların teyzelerin hepsi direk holivud makyajıyla gelmisler.. sade ama şıklık akıyodu her biyerlerinden kaydirigubbakcemile3

o diiil de iki foto ya 30 lira para verdik.. nasıl içime oturdu :roflol::roflol::roflol: lem ben onlan beyoğlu pasacından üç tane tisort alırdım yaaa:roflol::roflol:

güzel geçti ama.. oturduğumuz masada muhabbet güzeldi yidik içtik keyiflendik geldik.
ondan yoğidim geshenkim kaydirigubbakcemile3 ama bensiz çok da muhabbet olmamıs kaydirigubbakcemile3
zerdalımdan ümitlenmisiz he mi.. hadi inslh zerdal :Saruboceq:

honeycik de insh iyidir ya. tutunsun annesine melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…