tento demek kokoş düğündeydin sen de.
ben baymıs durumdayım valla bu araa..eşşek gibi çalışıyom ediniyorum..sonra etrafımdaki bu kokoşlar kuafor bakım rejim spor takılıp, kocanın paralarını götürüp, süslü süslü geziniyorlar.
bir de insana artizlik yapıyorlar..de get diyesim geliyor..bir gün boyle konusurlarken o boyalı saçlarını koparıcam, edeleli kollarımla incecik bacacıklarını kırıcam..
nasıl sabah asabiyeti kaydirigubbakcemile3
iyiyim tatlım sen nasılsın
zerdaldan haber bekliyorum valla
günaydın kızlar..Nasılsınız ?
yok göstermedim c.tesi gidicem zaten o zaman gösteririmm
kumsalım ateş ölçmede nurder diye bir arkadaş vardı 26.günde yumurtladı ateşini ölçtüğü için buldu ve çalıştı şimdi bebişi var
evet çılgın ama ben ondan hiç anlamıyorum
ferliity midir nedir öyle senin ingilizcen varsa çok iyi
değerlerini giriyorsun belirtilerini çalışma günlerini giriyorsun sana yumurtlama gününü belirliyorr ben hiç bilmiyorum dur bir arkadaşa sorim adresi versün bir bak
ahsen_81+, ozlem64, cilginkiz loveli
günaydın canlar
nasılsınız
zerdaldan haber yok sanırım
ahsen nasılsın canım
bebiş büyüyomu
tento demek kokoş düğündeydin sen de.
ben baymıs durumdayım valla bu araa..eşşek gibi çalışıyom ediniyorum..sonra etrafımdaki bu kokoşlar kuafor bakım rejim spor takılıp, kocanın paralarını götürüp, süslü süslü geziniyorlar.
bir de insana artizlik yapıyorlar..de get diyesim geliyor..bir gün boyle konusurlarken o boyalı saçlarını koparıcam, edeleli kollarımla incecik bacacıklarını kırıcam..
nasıl sabah asabiyeti kaydirigubbakcemile3
yok çılgınım tam yaptıracağım ay hamile kaldım
yapma yaaaaa umarım atlatırrr hamile kalmak bir dert sürdürmesi bir dert
şeker çıktı ben de yaaa sınırın üstünde bakalım ctesi ne diycek dr
canım sıkıldı valla
yapcen mi hakkattenn..bayılırım masaja..
kızlar iyi akşamlar bi ce deyim dedim, eşim geldi, sabah biraz regli görmüştüm öğleden sonra kesildi, yarın ne olacak bakalım, valla iyice ortada kaldım. şimdi çıkıyorum, ben ara ara kendimden haberdar ederim sizleri, çılgınım, geshenkim öpüyorum sizi.
iyiyim canım sen nasılsın.büyüyor teyzesi uslu maşallah.cinsiyetini merak ediyoruz birdahaki kontrolde öğrenebiliriz inşallah.
1.gün........36.2
2.gün........ölçmedim
3.gün........ölçmedim
4.gün.........ölçmedim.
5.gün..........36.1
6.gün..........36.3
7.gün..........36.2
8.gün..........36.1 Çalışma
9.gün..........36.2
10.gün........36.0
11.gün........36.2 (1,5 saat geç öçltüm.) çalışma
12.gün........36.1 çalışma (Yakı)
13.gün........36.0 çalışma
14.gün........36.2 çalışma
15.gün........36.2
16.gün........36.0 çalışma
17.gün........36.0 çalışma
18.gün........36.2 çalışma
19.gün........35.9
20.gün........36.1 çalışma
21.gün........36.1
22.gün........36.2 çalışma
23.gün........36.2 çalışma
24.gün........36.4
25.gün........36.3
26.gün........36.5
27.gün........36.5
28.gün........36.4
29.gün........36.7 (Dün biraz üşütmüşün sabah ateşliydim ondan yüksek olabilir.)
30.gün........36.4
31.gün........36.4
32.gün........36.4
33.gün........36.4
34.gün........36.3
35.gün........36.4
36.gün........36.3
günaydın kızlar ben geldim. gece ve sabah sökülmedi daha çok nadir, açık renkte bişeyler gelirse geliyor, bugünde geçsin yarın kan testi yaptırayım diyorum.
Kızlar kan testi tok karnınamı aç karnınamı yapılıyor.
Kızlar adam çağırıyor, çıkmam lazım, bakalım hayırlısı, gelmeyen adetden ümidimizi kesmedik bakalım, bide kan testi yolu görünüyor, bari bebek yoksa, doğru düzgün olacaksan ol, niye beni uğraştırıyon, tok karnınada olabiliyorsa, belki öğleden sonra yaptırabilirim, burada biraz tıp merkezler var. gidemezsem yarına kalır.
Kızlar adam çağırıyor, çıkmam lazım, bakalım hayırlısı, gelmeyen adetden ümidimizi kesmedik bakalım, bide kan testi yolu görünüyor, bari bebek yoksa, doğru düzgün olacaksan ol, niye beni uğraştırıyon, tok karnınada olabiliyorsa, belki öğleden sonra yaptırabilirim, burada biraz tıp merkezler var. gidemezsem yarına kalır.
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tentation, cilginkiz+, ozlem64, kardelen5233, GESHENK+
huuu günaydın hatunlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?