- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ay yazamadım bi türlü
honeyimden haber var, ciddi düşük riski varmış Allahım korusun, sürekli yatıyomuş. bugün keseyi görmüşler, 15 gün sonra kalp atışı için gideceklermiş... kıslar dua edelim bebişi sıkıca tutunsun annesine...
Allahım korur inş.
rahmi kalp şeklinde olduğu için düşük riski varmış...
bu arada kardelennnn honey seni çok tebrik etti canım,iletmemi istedi..
meraba , umarım hepiniz kuzularınıza kavuşursunuz.1temmuzda oldum ilk aşılamamı...sonuç bekliyorum,aranızda aşılamayla hamile kalan var mı (nooolur var , biiiiisssssüüüüüürüüüüü deyinnndaha önce girdiğim topikte pek umutlanma dediler karardım kaldımmm):gitme:
çılgınım,bende unuturdum hayıtı,hatırladığımda içerdim ama olmuştur gene faydası,sende öyle yaparsın tatlım.
meraba , umarım hepiniz kuzularınıza kavuşursunuz.1temmuzda oldum ilk aşılamamı...sonuç bekliyorum,aranızda aşılamayla hamile kalan var mı (nooolur var , biiiiisssssüüüüüürüüüüü deyinnndaha önce girdiğim topikte pek umutlanma dediler karardım kaldımmm):gitme:
selammm
çılgınım ben arabada dinlemek için flaşa yüklicem ondan indirmek gayretim..
tatlım o kadar normalmiş ki..hormonlar yapıyor..bosver tatlım kendini üzme de, alıngan oluver şimdilik ne olceek..çılgınım canım çok alınganda oldum öyle huyum yoktur
kendimi tanıyamaz oldum
sen nasılsın rahatın nasıl kuşum
sezen canım balın kıpırdanıyo muu
bes inş. tutar canım allahım hayırlısını versin
amanin bana cevap yazmıs bakamadım daha emi..ay yazamadım bi türlü
honeyimden haber var, ciddi düşük riski varmış Allahım korusun, sürekli yatıyomuş. bugün keseyi görmüşler, 15 gün sonra kalp atışı için gideceklermiş... kıslar dua edelim bebişi sıkıca tutunsun annesine...
aminn inşallahh..yapma yaaaa inşallah atlatırrrr
canım ben,çılgın (başka varmıydı kızlar aşılama yaptıran burada..) biz yaptırdık ama maalesef olmadı. ilkte tutan biraz daha az oluyor. ama tutan da var tabi. benim tüple bilem olmadı mesela :)
geçenlerde dediler bana da sana moral için söyleyim şunu benim aşılama yaptırdığım doktor geçen yapmış bir çifte ortak tanıdığımız arkadaşlar anlattılar.kadının yaşı da varmış uzun yıllar evli. 4 tane birden tutmuş ve doğurmuş şimdi dördüzleri var. aşılamayla hemde. şaşırdım kaldım bende. işte olacaksa oluyor demek.
yok çılgınım tam yaptıracağım ay hamile kaldım
yapma yaaaaa umarım atlatırrr hamile kalmak bir dert sürdürmesi bir dert
şeker çıktı ben de yaaa sınırın üstünde bakalım ctesi ne diycek dr
canım sıkıldı valla
üst sınır 140 ben de 176 çıktı
tatlı yemem çikolata yemem dedim ablama hormonlardan oluyor dedi
sanırım bi üst ölçüm yapılacak o da yüksek çıkarsa ilaç düşmezse insülin iğnesi olur
bebeğime zarar vermesin de sorun değil
şimdi acaba ne yesem ki şeker olmasa
karpuz yemeğe korkuyorum öyle buzdolabında bekliyor oysa her gün yiyordum onda da şeker varmış emilimi az olsun diye süt içiyordum üstüne
canım sıkıldı vesselam
İki hayat kadını yolda karşılaşmışlar ve konuşmaya başlamışlar:
-Gıız, dün akşam entellektüel biri ile çıktım biliyon mu?
-Entellektüel de ne dimekmiş?
-Bilgili ve gadınlara kibar davranan, romantik adamlara diniyo...
-Eeee napdınız?
-Heeç, beni evden aldı, yimeğe götürdü, böyle mum ışıkları falan,
müzik neyim çalariken çok gözel bir yirde yimek yidik...
-Eee sona?
-Soona!... beni eve götürdü. gine müzik, loş ışıklar, içki falan dirken
soyunmaya başladı.. Ben de soyundum. Sonra o iyice soyundu bana
penisini gosterdi
-Penis de ne ki?
-Entellektüellerin gullandığı bir şey!.. Aynı ..ike benziyor,
biraz daha güççççüğü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?