30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

aa özlemcim geldiler mii...
sıkma tatlım canını..boşver..gelmesi de umudu sürdürüyor biliyorsun.
hepimiz bu aşamalardan geçtiğimiz için çok iyi anlıyorum.
doktora ve tedaviye gidince sanki daha hızlı olacakmıs gibi geliyor ama alakası yok malesef.

lokumummm evet yaa yarın çıkıyos yola kısmetse..
heyecan doruktaa

ajda haa..oo.. uykusuz her gecee..dırınımmmm
iyi eğlenceler canım

kumsalım ateşin yükselmiş bugün muhakkak çalışma olsun ,
ben bugün kayınvalideme gidiyrum hafta sonu yokum yani
eğer yarın ateşin yüksek çıkarsa muhakkak o gün de olsun
düşük çıkarsa sana kalmış
sanırım yine 18. gün olacak gibi
ama bu ay 30.güne kadar çalışma yapacaksın çünkü sen de de zerdalda da yumurtlama olmasına rağmen gecikme oluyor bunun için biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayacağız ve çalışmaya devam edeceğiz gün aşırı şeklinde tamam mı

vayyyy çılgınım tatile gidiyorrrrr iyi eğlenceler bol bol dinlen
benim için yüz olur mu bu loveli için de iki kulaç attt olumunekankayizsmile

canım Allah dualarını kabul etsin.İzinmi ne güzel .

iyiyim canım
bal ve polen yedin mi sen yumurtaları geliştiriyor ben de kürtajdan sonra 8.gün yumurtlama oluyordu ve hiç işe yaramıyordu kalitesizdi yani bi de soldan oluyordu sol tüpüm tıkalı ben de burda alternatif tıpta okudum bal ve poleni yemeğe başladım ilk ay düzenli yedim 29.gün oldu adetim 2.ay düzenli yiyemedim adet günüm 26.gün olacaktı meleğim gelmişti
ben bunu uyguladım adetimle braber başladım yumurtlama bitene kadar yedim çay kaşığı aç karna
kumsal sen de denesene
geçen ay zerdal yedi yumurtlamadan sonra 14.gün adeti geldi yani iyi geldi ona bu ay yemedi ve malesef yumurtlamayı tespit etmemeize rağmen geç adet oldu bu ay yine yiyecek
sende bu ay adet olursan onu ye olur mu

Haklısın doktora gidince hemen olucak diye düşündüm çok adapte ettim kendimi olucak diye(( Ama pes etmiycem.Sana ii tatiller bol bol tatil yap tadını çıkara çıkara bizim içinde eglen tatilde...

Allah kabul etsin çılgınım Rabbim dualarını tez zamanda duysun sağlıklı hayırlı eli ayağuı düzgün evlatlara sahip olursunuz
biz hamilellerde hayırlısıyla sağlıkla eli ayağı düzgün bir şekilde vakti ve zamanı geldiğinde kucağımıza alırız bebeklerimizi

Canım ilaç kullanırken de uygulayabilirmiyiz bu bal ve poleni?Benim yumurtlama sorunum yok ama ..

amiin lovelicimm..
söz kulac atarken aklıma geleceksin..
her kulaçta birinizi düşüneyim mesela:)
tatile oyle ihtiyacım var ki..
artık tatilde bol calısıcam..sana tablomu yollayim mi..ben geç yumurtluyorum nasılsa diye bu hafta boş geçtik..biraz da yorgunluktan tabi..
özlemcim sağol canım..evet yılmak yok güzelim napalım bizde böyle bu işler..

loveli ben polene normalde allerjikim diye korkuyom yemeye..ama bu ay sabahları bal çörekotu tarçın yiyom..o da iyi olabilir mi?

iyi olur olmaz mı benim mideme iyi gelmedi o valla yiyemedim poleni sevmişim
bi de fayda göreceğine inanıyorum
bol çalış
ateşini yolla bana bakalım nasıl bir düzen var ihtimalleri konuşalım
ben , mama yiyim geliyommm

kullanırsın
şöyle yaparsın ben bir çay kaşığı yiyordum sen yarım kaşık yersin aşılama yapıldıktan sonra kesersin
ya da bir gün yersin bir gün yemezsin sen karar ver
yumurtaları besliyor
araştır bunu istersen öyle kullan

çılgınım bizi birgün düşün sonra unut tatilde tamamen kafanı boşalt kimse olmasın etrafında kocandan başka :kedi:

kumsalım sana merhaba dememişim..
nasılsın güzelim.
ben de iyiyim işte..tatile gidicem yaa..inşallahh güzel bir tatil geçiririz..
lovelim beyni boşaltmak için elimden geleni yapıcam..:)

ateşimin arasında boşluklar var bu hafta ama düzenli ölçücem bundan sonra.
1 ilk leke
2 36.4
3 36.3
4
5
6
7 36.4
8
9 36.4
10 36.3
11 36.4
12 36.2
13 36.3

loveli ben de sevmedim ama 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kasığı çörek otu ve 1 cay kasığından biraz az tarcın koyuyorum. o zaman bal daha baskın oluyor. yiyom bakalım:)
yumurtamın kabugu soyle yumusacık olsun.bir tane kaçak spermi alıversin içine sonra da tutunuversin ne olurr sanki..

ateşimin arasında boşluklar var bu hafta ama düzenli ölçücem bundan sonra.
1 ilk leke
2 36.4
3 36.3
4
5
6
7 36.4
8
9 36.4
10 36.3
11 36.4
12 36.2
13 36.3

iyiiiii daha yumurtlama olmamışş
tatilde ölç veeee yumurtlama gününe göre çalışşş ama illa olacak diye şartlandırma kendini deniz kum güneş mehtapta şarkılar ve gazozzzzzzzz:lepi:

ayy zaten galiba bu sefer tatil yumurtlama zamanıma gelecek..ilk defa basıma gelior cok heyecanlıyım
yok be gülüm bende nerde o şans..ama deniz kum güneşin üstüne gazoz iyi gidebilir :kedi:

GÜNAYDIN...
dualar nerde kaldı arkadaşlar artık zerdal gelince halleder olmazsa 1 yasin, 4 kenzülarş, 1 meryem, 1 feth ilave edebilirsiniz benden.. tek tek isminizle niyetlendim Allah kabul etsin..

son sayfayı okudum sadece geçmişi bir okuyayım.. alt kat dolu epeyce. çoğumuz burda gibi.. nasılız bugün kızlar???

ateşini yolla bana (dın dın dın dın dın dın)
kor ateşşler içindeyim bilmesende
daha sıkı sarıl bana (dın dın dın dın dın dın)
benim san geldiğim gibi bana gelmesendeeee
gel benim ol
sözlerim ol
gecelerim kalsın gündüzlerim ol
düşlerim ol
gülüşlerim ol
gurbetlerden geriye dönüşlerim ol

sositososito :dance: sositososito alkisalkisalkis
hakan peker in böle bir parçası vardı... bu sözün direk aklıma bu şarkıyı getirdi.. dın dın ları da yaptım müziğiylen hatırlatmak için.. -tatlicadiarzu- sırnaşık şey

hehehhehhee :roflol:
Allah kabul etsin canım benim..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…