30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

CANIM BENİM TAMAM MUTLAKA ÇALIŞRIIZ LOVELİCİM BEN 4 AYDIR 35 GÜNDE BİR REGL OLUYORUM BU DURUMA GÖE YUMURTLAMANIN OLACAĞI GÜNLER NORMAL DİMİ DÜN BAYA İNCALEDİM ADET TARİHLERİMİ SON 4 AYDIR 35 GÜNDE BİR DÜZENLİ OLUYOR BU ÇOK GÜZEL BİRŞEY BENİM İÇİN GÜNLERİM HİÇ BELLİ DEĞİLDİ BİR AY OLUP DİĞER AY OLMADIĞIM ZAMANLAR OLDU ÇOK ŞÜKÜR YAVAŞ YAVAŞ YOLUNA GİRİYOR GALİBA BUNA SEVİNDİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM LOVELİCİM SAĞOLL
BEN DAHA ÖNCE BAL TARÇIN ÇÖREK OTUNU DENEMİŞTİM İŞE YARAMADI BENDE
GALİBA BİRDE BUNUN DENEYİM BAKALIM NASIL YAPICAM PEKİ CANIM
kumsalım sana merhaba dememişim..
nasılsın güzelim.
ben de iyiyim işte..tatile gidicem yaa..inşallahh güzel bir tatil geçiririz..
lovelim beyni boşaltmak için elimden geleni yapıcam..:)
CANIM BENİM İYYİYİM CANIM SAĞOL İYİYİ ÇOK ŞÜKÜR
CANIM BOL BOL DİNLEN TATİLİNİN KEYFİNİ ÇIKART HİÇ BİRŞEY DÜŞÜNME
İYİ TATİLLER CANIMM BOL EĞLENCELER opuyorumnanaktan

CANIM ODA OLUCAK BAKARSIN TATİLDE 3 KİŞİ DÖNERSİNİZ ALLAH BÜYÜKŞeniz

Geshenk gÜnaydın canım nasılsın allah kabul etsın ne gÜzel hepsınden okumuŞsun badna 10 yasın 5 fetıh eklermısınız canım

çılgınım bolca dinlen ve harika bri tatil geçir inşallah..onca yorgun günlerin ardından hakkındır sonuna kadar tadını çıkar..e accık benim için de yüz
ben de bugün öğlen hafta sonu için yazlığa gidiyorum..pazartesi görüşürüz inşallahh

Allah kabul etsin bitanem..kırmışsın şeytanın bacağını :)))
iyi tatiller hayatım.. sonuna kadar dolu dolu yaşa tatilde hayatını.. kafanı bomboş yap sadece eşin ve sen. dünyada başka bişi yookkkk.... sırf siz varsınız ve en önemli şey hayatınızda buu.. sakın unutmaa...

özlemcim günaydın..nasılsınn??
naptın ?

lokumum gene gelmiş..hihoyyyt

lokum hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile3

vayyyy... bak bakalım ekranlarda 20 lik duruyor ya ajda teyzemiz yakından da ölemiymiş.. CADIARZU istek de verecekmisin.. oylama beni adlı bir parçası vardı onun onu iste sırnaşık şey hadi iyi eğlenceler. hihoyyyt :sm_cool:

çıstak çıstak oooo geshenk hanımlarda burdaymıııışşşş sositososito

efem burdayım.. eşim için üç hürelden bir sevmek bin defa ölmek demekmiş adlı parçayı rece ediyorum.. mümkünse...
ne çok istek vaerdim bu sabah he... sazlı szölü başladık güne :roflol:
ama bu parçayla ilk dansımızı yapmıştık bis düğünümüzde çok severim yanim... :1rolleyes:

dimi ama olsun tabi öle alıversin hemen içeri... bunca etti artık bi yumuşama gerekli yane..

ayy zaten galiba bu sefer tatil yumurtlama zamanıma gelecek..ilk defa basıma gelior cok heyecanlıyım
yok be gülüm bende nerde o şans..ama deniz kum güneşin üstüne gazoz iyi gidebilir :kedi:

lokum sesin kesildi gene.
geshenkim gece girmemişsinn..

ivet giremedim. çoook okudum üfledim :))) akşam işten çıkınca program vardı. kandil için oraya gittim önce geç oldu eve gidene kadar . eve gittim yemek hazırla ye kaldır saat 10 oldu. sonra da okumaya devam. namazlar kıldım ekstradan saat baktım gece 01:30 olmuş bide terledim çok yağmur sıkıntısı vardı gece duşta aldım yatmadan.. saat ben yatana kadar oldu 2.. hemende uyuyamadım.. sabahda zooor kalktım...kıslar o gittiğim programda tesbihler çekildi kişi sayısınca dağıtıldı selati tefriciye falan çektik valla isminizle niyetlendim orada da. sizlere niyetle çektim. hatta zaman kaldı fazladan çektim ben o sayı haricinde. valla sizleri hiç eksik etmedim. arkadaşınız çok çalıştı yane dün gece yerimseniben :))) sabah kayınvalidem diyorki ben seni dün gece uçtu sandım sırnaşık şey

herkeslere günaydıınnnnnn..a.s.a.s. bu sabah yağmur var istanbuldaaa.. yaz gelemedi bi türlü.. nefret ediom ben suuuktan yauuu

QUOTE=cilginkiz;14161372]kızlar günaydın,

lokummumm kimse yoktu diye çıkmıştım..
nabıyorsun?? gene az ugrar oldun..

kızlar dun gece kandilde hepimiz için dua ettim..naçizane 1 yasin, 1 meryem 1 kenzül-arş okudum.hepinizin isimlerini saydım..kulaklarınız çınladı mı bakem??
öpeyim mi hepinizi ..
ben bugun izne çıkıyorum bu arada yuffii..hihoyyythihoyyyt[/QUOTE]

:dance:::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hadi güzel güzel dinlen de gel

:sm_cool::sm_cool: vayya acda konseri he.. ii eğlenceler kaydirigubbakcemile3
ii olmaya çalışıyorum canım.Dün test yapim diyodu bi baktım akşam üstü gelmiş kırmızılar((mafoldumbenmafoldumben

:bbo: olsun sıkma canını
Evet loveli canım öle teselli bulmaya çalışıyorum bende.Doktora gidicem bügün aşılama ya geçilecek bu ay.Sen nasılsın?

asılama için itinayla akıl verilir burdakaydirigubbakcemile3

bal pölene ben de mi baslasım?? evde duruo valla. esime yidirem die yaptım. yimoo, keçi boynuzu pekmezi amıstım onu da yimioooo. ay deli olcam yaaa.. -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
çok kızıyorum çookk.. sanki kendi kendime yapcam bebeee

çılgınım bizi birgün düşün sonra unut tatilde tamamen kafanı boşalt kimse olmasın etrafında kocandan başka :kedi:

lovelie hak veriom. bizi düsünme bi tek kocanı düsün denizi düsün kumları düsün.. ohhh misssshihoyyythihoyyythihoyyyt
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito dınıdınıdınıdınıdnıdnı

canıımmmm. allah kabul etsin dualarını.. ben senin kadar uçumadım ama dua ettim hepimize.. yasin filan okudum iste o kada.

allah hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin.. hamisler sağlık sıhhat kolaylık versin

Geshenk gÜnaydın canım nasılsın allah kabul etsİn ne gÜzel hepsİnden okumuŞsun badna 10 yasİn 5 fetİh eklermİsİnİz canım

sağol canım.. iyiyim acık uykusuzluk var gebe her zamanki gibi :) sen nasılsın? sende okumuşsun dün gece. Allahım kabul etsin AĞZINA SAĞLIK. aslında başka dularda okudum ama burada listede yok diye söylemedim onları.. dün akşam miraçdı ya isra suresini okudum mesela çoook uzunmuş gece yolculuğu demekmiş yani miraç olayını anlatan ayetlerle dolu bir sure bu. işte ölmüşleride unutmadım.. yani bayağı okudum.. coştum :)) Allah kabul etsin hepimizinkinide inşallah...

kıs geshenk sen benlen dalga mı geçiyon
ayrıca şeytanın bacağını daha önce kırmıştım..hihih.
aslında dedim ben de geshenk ucuyor olabilirr.. kaydirigubbakcemile3

sağolun kıslar hepiniz..tamamdır tatilde hepinizi unutuyorum aklıma bile gelmiceniz :dilcikar:

bu arada pek severim o şarkıyı..

bir sevmek bin defaaaaaaaa ölmek demekmiş..
Bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş...

kızlar benim kasıklarım ağrımaya basladı.. adet olcam ben biliyom.. bi hafta öncesinden baslar sızıntısı ..hihoyyythihoyyythihoyyyt

ne zaman gidiyosun sen şimdi? ne kadar kalacan?? ama ama ben seni çok özlerim şimdi :a015: bizi unut tamam ama :gitme: dönünce hemen hatırla taaammmııı senağlama
o zaman bu şarkı bizimde şarkımız olsun kıvırcıkım yerimseniben

kızlar benim kasıklarım ağrımaya basladı.. adet olcam ben biliyom.. bi hafta öncesinden baslar sızıntısı ..hihoyyythihoyyythihoyyyt

hay hay buyursun gelsin.
hay hay geç kaldı gelsinnn

salla salla gül memeler çağlasın
salla salla yer yerinden oynasınnn...

bu sabah pek şarkılı nağmeli cevaplar geliyor içimden nedense aaaaaaaaaaaa... fisfisfis

yaw açmıyor bu hain bilgisayar iş yerinden.. zaten engelli her bir taraf çoğu yeri açamıyorum. evden açarım ancak.. ne vardı bunda. çok merak ettim ben şimdik fisfisfis

adet gelirse içelim tentocumm :içelim:

güzel sarkı beeyle usulusuul :))

aman neydi sloganımız. gelene kapı gelmezse sapı mı ne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yapcak bir sürü işim var. kardesim fetiyedeydi yamaç parasütü yapmıs , üstüne bi de havada foto çekmiss..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bana ne yaaa ben de yapcam

oyyyyy oyyyy nağmeler dizilmişş severdim o şarkıyı gençkene sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Aşkın şarabından bilmeden içtim
Sevda yolundan bilmeden geçtim
Aşkın bir alevmiş yar yar
Bir ateş parçası
Bilmeden gönlümü ateşe verdim

Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş
Bin defa ölüp de ölememekmiş

Şarabı zehirmiş içtikçe öldüm
Yolu hep uçurum düştükçe öldüm
Askın bir alevmiş yar yar
Bir ateş parçası
Ateşe gönlümü yaktıkça öldüm

Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş
Bin defa ölüp de ölememekmiş

bu parçamız geshenk hanımlan kocasına gidiyor çıstak çıstakkkk :dance:

hoppppaaaaa oturmaya mı geldikkk eller havaya çıstak çıstakkkk
hani eller alkış alkışşş alkisalkisalkis

tentoom sen ye besle yımırtaları
ben de almıştım hala da durur yemedi bir kaşık ne yiyecekmiş hiç sevmezmiş
sanki ben balı çörek otunu tarçını çok severdim de yedim azcık 3 gün ıııyykkkkkkkk
polen rahatsız etmemişti beni balı yemek işkence gibiydi

kumsalım sabah açkarna kahvaltıdan önce bir çay kaşığı polen bir bardak su içiyordum
sonra bir çay kaşığı bal yine su içiyodum ancak yutuyordum

kumsalım yumurtlaman düzenli ise düzenli yeme adetini geciktirebilir ben bunu yumurtalarım gelişsin diye yaptım kürtajdan sonra yumurtalarım gelişmiyordu o yüzden yaptım

aa bal polen yumurtlama düzenliyse geciktirio mu??

evet yani büyütüyor ya yumurtayı ondan
o yüzdendüzeli yumurtlama varsa düzenli yenmemeli ama düzensizse düzenliyor
etkisi bir ay yani düzenli yesen ve gecikse bıraktığın zaman eski haline dönüyor

geshenk ben sizi özlerim kısım..belkim girerim tatilden bilem..cöee derim..belli olmasss..
ben de senlen karsılasırız diye heyecanlanmıstım..
gelmiceniz mi simdi sizz..
ayy şarkılar şarkılar..müziği pek severim..şarkıcı olsaymısım şöylee sahnelerden inmeseymişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…