CANIM BENİM TAMAM MUTLAKA ÇALIŞRIIZ LOVELİCİM BEN 4 AYDIR 35 GÜNDE BİR REGL OLUYORUM BU DURUMA GÖE YUMURTLAMANIN OLACAĞI GÜNLER NORMAL DİMİ DÜN BAYA İNCALEDİM ADET TARİHLERİMİ SON 4 AYDIR 35 GÜNDE BİR DÜZENLİ OLUYOR BU ÇOK GÜZEL BİRŞEY BENİM İÇİN GÜNLERİM HİÇ BELLİ DEĞİLDİ BİR AY OLUP DİĞER AY OLMADIĞIM ZAMANLAR OLDU ÇOK ŞÜKÜR YAVAŞ YAVAŞ YOLUNA GİRİYOR GALİBA BUNA SEVİNDİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM LOVELİCİM SAĞOLLkumsalım ateşin yükselmiş bugün muhakkak çalışma olsun ,
ben bugün kayınvalideme gidiyrum hafta sonu yokum yani
eğer yarın ateşin yüksek çıkarsa muhakkak o gün de olsun
düşük çıkarsa sana kalmış
sanırım yine 18. gün olacak gibi
ama bu ay 30.güne kadar çalışma yapacaksın çünkü sen de de zerdalda da yumurtlama olmasına rağmen gecikme oluyor bunun için biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayacağız ve çalışmaya devam edeceğiz gün aşırı şeklinde tamam mı
vayyyy çılgınım tatile gidiyorrrrr iyi eğlenceler bol bol dinlen
benim için yüz olur mu bu loveli için de iki kulaç attt olumunekankayizsmile
BEN DAHA ÖNCE BAL TARÇIN ÇÖREK OTUNU DENEMİŞTİM İŞE YARAMADI BENDEiyiyim canım
bal ve polen yedin mi sen yumurtaları geliştiriyor ben de kürtajdan sonra 8.gün yumurtlama oluyordu ve hiç işe yaramıyordu kalitesizdi yani bi de soldan oluyordu sol tüpüm tıkalı ben de burda alternatif tıpta okudum bal ve poleni yemeğe başladım ilk ay düzenli yedim 29.gün oldu adetim 2.ay düzenli yiyemedim adet günüm 26.gün olacaktı meleğim gelmişti
ben bunu uyguladım adetimle braber başladım yumurtlama bitene kadar yedim çay kaşığı aç karna
kumsal sen de denesene
geçen ay zerdal yedi yumurtlamadan sonra 14.gün adeti geldi yani iyi geldi ona bu ay yemedi ve malesef yumurtlamayı tespit etmemeize rağmen geç adet oldu bu ay yine yiyecek
sende bu ay adet olursan onu ye olur mu
CANIM BENİM İYYİYİM CANIM SAĞOL İYİYİ ÇOK ŞÜKÜRkumsalım sana merhaba dememişim..
nasılsın güzelim.
ben de iyiyim işte..tatile gidicem yaa..inşallahh güzel bir tatil geçiririz..
lovelim beyni boşaltmak için elimden geleni yapıcam..:)
loveli ben de sevmedim ama 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kasığı çörek otu ve 1 cay kasığından biraz az tarcın koyuyorum. o zaman bal daha baskın oluyor. yiyom bakalım:)
yumurtamın kabugu soyle yumusacık olsun.bir tane kaçak spermi alıversin içine sonra da tutunuversin ne olurr sanki..
kızlar günaydın,
lokummumm kimse yoktu diye çıkmıştım..
nabıyorsun?? gene az ugrar oldun..
kızlar dun gece kandilde hepimiz için dua ettim..naçizane 1 yasin, 1 meryem 1 kenzül-arş okudum.hepinizin isimlerini saydım..kulaklarınız çınladı mı bakem??
öpeyim mi hepinizi ..
ben bugun izne çıkıyorum bu arada yuffii..hihoyyythihoyyyt
özlemcim günaydın..nasılsınn??
naptın ?
lokumum gene gelmiş..hihoyyyt
canım günaydın,... evet akşam sana ses ettim ancak duymadın beni.... canım şehir dışına çıktık, misafirler vardı falan giremedim..
rabbim dualarını kabul etsin... ve Allah razı olsun...
tatile gidecek misiniz izinde? biz bir türlü zaman bulamıyoruz.. daha doğrusu 7 gün arkaya arkaya boş vaktimiz yok hiç..
he ya geldim....
ben bugün ajda konserine gideceğim.... ya...
çıstak çıstak oooo geshenk hanımlarda burdaymıııışşşş sositososito
loveli ben de sevmedim ama 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kasığı çörek otu ve 1 cay kasığından biraz az tarcın koyuyorum. o zaman bal daha baskın oluyor. yiyom bakalım:)
yumurtamın kabugu soyle yumusacık olsun.bir tane kaçak spermi alıversin içine sonra da tutunuversin ne olurr sanki..
ayy zaten galiba bu sefer tatil yumurtlama zamanıma gelecek..ilk defa basıma gelior cok heyecanlıyım
yok be gülüm bende nerde o şans..ama deniz kum güneşin üstüne gazoz iyi gidebilir :kedi:
lokum sesin kesildi gene.
geshenkim gece girmemişsinn..
canım günaydın,... evet akşam sana ses ettim ancak duymadın beni.... canım şehir dışına çıktık, misafirler vardı falan giremedim..
rabbim dualarını kabul etsin... ve Allah razı olsun...
tatile gidecek misiniz izinde? biz bir türlü zaman bulamıyoruz.. daha doğrusu 7 gün arkaya arkaya boş vaktimiz yok hiç..
he ya geldim....
ben bugün ajda konserine gideceğim.... ya...
ii olmaya çalışıyorum canım.Dün test yapim diyodu bi baktım akşam üstü gelmiş kırmızılar((mafoldumbenmafoldumben
Evet loveli canım öle teselli bulmaya çalışıyorum bende.Doktora gidicem bügün aşılama ya geçilecek bu ay.Sen nasılsın?
iyiyim canım
bal ve polen yedin mi sen yumurtaları geliştiriyor ben de kürtajdan sonra 8.gün yumurtlama oluyordu ve hiç işe yaramıyordu kalitesizdi yani bi de soldan oluyordu sol tüpüm tıkalı ben de burda alternatif tıpta okudum bal ve poleni yemeğe başladım ilk ay düzenli yedim 29.gün oldu adetim 2.ay düzenli yiyemedim adet günüm 26.gün olacaktı meleğim gelmişti
ben bunu uyguladım adetimle braber başladım yumurtlama bitene kadar yedim çay kaşığı aç karna
kumsal sen de denesene
geçen ay zerdal yedi yumurtlamadan sonra 14.gün adeti geldi yani iyi geldi ona bu ay yemedi ve malesef yumurtlamayı tespit etmemeize rağmen geç adet oldu bu ay yine yiyecek
sende bu ay adet olursan onu ye olur mu
amiin lovelicimm..
söz kulac atarken aklıma geleceksin..
her kulaçta birinizi düşüneyim mesela:)
tatile oyle ihtiyacım var ki..
artık tatilde bol calısıcam..sana tablomu yollayim mi..ben geç yumurtluyorum nasılsa diye bu hafta boş geçtik..biraz da yorgunluktan tabi..
özlemcim sağol canım..evet yılmak yok güzelim napalım bizde böyle bu işler..
loveli ben polene normalde allerjikim diye korkuyom yemeye..ama bu ay sabahları bal çörekotu tarçın yiyom..o da iyi olabilir mi?
çılgınım bizi birgün düşün sonra unut tatilde tamamen kafanı boşalt kimse olmasın etrafında kocandan başka :kedi:
:roflol::roflol::roflol::roflol:GÜNAYDIN...
dualar nerde kaldı arkadaşlar artık zerdal gelince halleder olmazsa 1 yasin, 4 kenzülarş, 1 meryem, 1 feth ilave edebilirsiniz benden.. tek tek isminizle niyetlendim Allah kabul etsin..
son sayfayı okudum sadece geçmişi bir okuyayım.. alt kat dolu epeyce. çoğumuz burda gibi.. nasılız bugün kızlar???
ateşini yolla bana (dın dın dın dın dın dın)
kor ateşşler içindeyim bilmesende
daha sıkı sarıl bana (dın dın dın dın dın dın)
benim san geldiğim gibi bana gelmesendeeee
gel benim ol
sözlerim ol
gecelerim kalsın gündüzlerim ol
düşlerim ol
gülüşlerim ol
gurbetlerden geriye dönüşlerim ol
sositososito :dance: sositososito alkisalkisalkis
hakan peker in böle bir parçası vardı... bu sözün direk aklıma bu şarkıyı getirdi.. dın dın ları da yaptım müziğiylen hatırlatmak için.. -tatlicadiarzu- sırnaşık şey
Allah kabul etsin bitanem..kırmışsın şeytanın bacağını :)))
iyi tatiller hayatım.. sonuna kadar dolu dolu yaşa tatilde hayatını.. kafanı bomboş yap sadece eşin ve sen. dünyada başka bişi yookkkk.... sırf siz varsınız ve en önemli şey hayatınızda buu.. sakın unutmaa...
lokum hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile3
vayyyy... bak bakalım ekranlarda 20 lik duruyor ya ajda teyzemiz yakından da ölemiymiş.. CADIARZU istek de verecekmisin.. oylama beni adlı bir parçası vardı onun onu iste sırnaşık şey hadi iyi eğlenceler. hihoyyyt :sm_cool:
efem burdayım.. eşim için üç hürelden bir sevmek bin defa ölmek demekmiş adlı parçayı rece ediyorum.. mümkünse...
ne çok istek vaerdim bu sabah he... sazlı szölü başladık güne :roflol:
ama bu parçayla ilk dansımızı yapmıştık bis düğünümüzde çok severim yanim... :1rolleyes:
dimi ama olsun tabi öle alıversin hemen içeri... bunca etti artık bi yumuşama gerekli yane..
ivet giremedim. çoook okudum üfledim :))) akşam işten çıkınca program vardı. kandil için oraya gittim önce geç oldu eve gidene kadar . eve gittim yemek hazırla ye kaldır saat 10 oldu. sonra da okumaya devam. namazlar kıldım ekstradan saat baktım gece 01:30 olmuş bide terledim çok yağmur sıkıntısı vardı gece duşta aldım yatmadan.. saat ben yatana kadar oldu 2.. hemende uyuyamadım.. sabahda zooor kalktım...kıslar o gittiğim programda tesbihler çekildi kişi sayısınca dağıtıldı selati tefriciye falan çektik valla isminizle niyetlendim orada da. sizlere niyetle çektim. hatta zaman kaldı fazladan çektim ben o sayı haricinde. valla sizleri hiç eksik etmedim. arkadaşınız çok çalıştı yane dün gece yerimseniben :))) sabah kayınvalidem diyorki ben seni dün gece uçtu sandım sırnaşık şey
Geshenk gÜnaydın canım nasılsın allah kabul etsİn ne gÜzel hepsİnden okumuŞsun badna 10 yasİn 5 fetİh eklermİsİnİz canım
kıs geshenk sen benlen dalga mı geçiyon
ayrıca şeytanın bacağını daha önce kırmıştım..hihih.
aslında dedim ben de geshenk ucuyor olabilirr.. kaydirigubbakcemile3
sağolun kıslar hepiniz..tamamdır tatilde hepinizi unutuyorum aklıma bile gelmiceniz :dilcikar:
bu arada pek severim o şarkıyı..
bir sevmek bin defaaaaaaaa ölmek demekmiş..
Bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş...
kızlar benim kasıklarım ağrımaya basladı.. adet olcam ben biliyom.. bi hafta öncesinden baslar sızıntısı ..hihoyyythihoyyythihoyyyt
bob dylan - early morning rain / fizy.
güzel dinleyelim.. :) yağmır mağmır
yaw açmıyor bu hain bilgisayar iş yerinden.. zaten engelli her bir taraf çoğu yeri açamıyorum. evden açarım ancak.. ne vardı bunda. çok merak ettim ben şimdik fisfisfis
adet gelirse içelim tentocumm :içelim:
ne zaman gidiyosun sen şimdi? ne kadar kalacan?? ama ama ben seni çok özlerim şimdi :a015: bizi unut tamam ama :gitme: dönünce hemen hatırla taaammmııı senağlama
o zaman bu şarkı bizimde şarkımız olsun kıvırcıkım yerimseniben
hay hay buyursun gelsin.
hay hay geç kaldı gelsinnn
salla salla gül memeler çağlasın
salla salla yer yerinden oynasınnn...
bu sabah pek şarkılı nağmeli cevaplar geliyor içimden nedense aaaaaaaaaaaa... fisfisfis
tentocum sağol canım..
valla ben de şaşırdım bulunduğum yerden açılmasına
benden de bu gelsin..yabancı ama pek severim.
kaya gibi kadınlarız yaa..hani o açıdan:))
audioslave - like a stone / fizy.
oyyyyy oyyyy nağmeler dizilmişş severdim o şarkıyı gençkene sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinniGÜNAYDIN...
dualar nerde kaldı arkadaşlar artık zerdal gelince halleder olmazsa 1 yasin, 4 kenzülarş, 1 meryem, 1 feth ilave edebilirsiniz benden.. tek tek isminizle niyetlendim Allah kabul etsin..
son sayfayı okudum sadece geçmişi bir okuyayım.. alt kat dolu epeyce. çoğumuz burda gibi.. nasılız bugün kızlar???
ateşini yolla bana (dın dın dın dın dın dın)
kor ateşşler içindeyim bilmesende
daha sıkı sarıl bana (dın dın dın dın dın dın)
benim san geldiğim gibi bana gelmesendeeee
gel benim ol
sözlerim ol
gecelerim kalsın gündüzlerim ol
düşlerim ol
gülüşlerim ol
gurbetlerden geriye dönüşlerim ol
sositososito :dance: sositososito alkisalkisalkis
hakan peker in böle bir parçası vardı... bu sözün direk aklıma bu şarkıyı getirdi.. dın dın ları da yaptım müziğiylen hatırlatmak için.. -tatlicadiarzu- sırnaşık şey
Allah kabul etsin bitanem..kırmışsın şeytanın bacağını :)))
iyi tatiller hayatım.. sonuna kadar dolu dolu yaşa tatilde hayatını.. kafanı bomboş yap sadece eşin ve sen. dünyada başka bişi yookkkk.... sırf siz varsınız ve en önemli şey hayatınızda buu.. sakın unutmaa...
lokum hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile3
vayyyy... bak bakalım ekranlarda 20 lik duruyor ya ajda teyzemiz yakından da ölemiymiş.. CADIARZU istek de verecekmisin.. oylama beni adlı bir parçası vardı onun onu iste sırnaşık şey hadi iyi eğlenceler. hihoyyyt :sm_cool:
efem burdayım.. eşim için üç hürelden bir sevmek bin defa ölmek demekmiş adlı parçayı rece ediyorum.. mümkünse...
ne çok istek vaerdim bu sabah he... sazlı szölü başladık güne :roflol:
ama bu parçayla ilk dansımızı yapmıştık bis düğünümüzde çok severim yanim... :1rolleyes:
ne zaman gidiyosun sen şimdi? ne kadar kalacan?? ama ama ben seni çok özlerim şimdi :a015: bizi unut tamam ama :gitme: dönünce hemen hatırla taaammmııı senağlama
o zaman bu şarkı bizimde şarkımız olsun kıvırcıkım yerimseniben
hay hay buyursun gelsin.
hay hay geç kaldı gelsinnn
salla salla gül memeler çağlasın
salla salla yer yerinden oynasınnn...
bu sabah pek şarkılı nağmeli cevaplar geliyor içimden nedense aaaaaaaaaaaa... fisfisfis
oyyyyy oyyyy nağmeler dizilmişş severdim o şarkıyı gençkene sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Aşkın şarabından bilmeden içtim
Sevda yolundan bilmeden geçtim
Aşkın bir alevmiş yar yar
Bir ateş parçası
Bilmeden gönlümü ateşe verdim
Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş
Bin defa ölüp de ölememekmiş
Şarabı zehirmiş içtikçe öldüm
Yolu hep uçurum düştükçe öldüm
Askın bir alevmiş yar yar
Bir ateş parçası
Ateşe gönlümü yaktıkça öldüm
Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş
Bin defa ölüp de ölememekmiş
bu parçamız geshenk hanımlan kocasına gidiyor çıstak çıstakkkk :dance:
hoppppaaaaa oturmaya mı geldikkk eller havaya çıstak çıstakkkk
hani eller alkış alkışşş alkisalkisalkis
tentoom sen ye besle yımırtaları
ben de almıştım hala da durur yemedi bir kaşık ne yiyecekmiş hiç sevmezmiş
sanki ben balı çörek otunu tarçını çok severdim de yedim azcık 3 gün ıııyykkkkkkkk
polen rahatsız etmemişti beni balı yemek işkence gibiydi
kumsalım sabah açkarna kahvaltıdan önce bir çay kaşığı polen bir bardak su içiyordum
sonra bir çay kaşığı bal yine su içiyodum ancak yutuyordum
kumsalım yumurtlaman düzenli ise düzenli yeme adetini geciktirebilir ben bunu yumurtalarım gelişsin diye yaptım kürtajdan sonra yumurtalarım gelişmiyordu o yüzden yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?