evet yani büyütüyor ya yumurtayı ondan
o yüzdendüzeli yumurtlama varsa düzenli yenmemeli ama düzensizse düzenliyor
etkisi bir ay yani düzenli yesen ve gecikse bıraktığın zaman eski haline dönüyor
geshenk ben sizi özlerim kısım..belkim girerim tatilden bilem..cöee derim..belli olmasss..
ben de senlen karsılasırız diye heyecanlanmıstım..
gelmiceniz mi simdi sizz..
ayy şarkılar şarkılar..müziği pek severim..şarkıcı olsaymısım şöylee sahnelerden inmeseymişimm
güzel sarkı beeyle usulusuul :))
aman neydi sloganımız. gelene kapı gelmezse sapı mı ne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yapcak bir sürü işim var. kardesim fetiyedeydi yamaç parasütü yapmıs , üstüne bi de havada foto çekmiss..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bana ne yaaa ben de yapcam
oyyyyy oyyyy nağmeler dizilmişş severdim o şarkıyı gençkene sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Aşkın şarabından bilmeden içtim
Sevda yolundan bilmeden geçtim
Aşkın bir alevmiş yar yar
Bir ateş parçası
Bilmeden gönlümü ateşe verdim
Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş
Bin defa ölüp de ölememekmiş
Şarabı zehirmiş içtikçe öldüm
Yolu hep uçurum düştükçe öldüm
Askın bir alevmiş yar yar
Bir ateş parçası
Ateşe gönlümü yaktıkça öldüm
Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş
Bin defa ölüp de ölememekmiş
bu parçamız geshenk hanımlan kocasına gidiyor çıstak çıstakkkk :dance:
hoppppaaaaa oturmaya mı geldikkk eller havaya çıstak çıstakkkk
hani eller alkış alkışşş alkisalkisalkis
tentoom sen ye besle yımırtaları
ben de almıştım hala da durur yemedi bir kaşık ne yiyecekmiş hiç sevmezmiş
sanki ben balı çörek otunu tarçını çok severdim de yedim azcık 3 gün ıııyykkkkkkkk
polen rahatsız etmemişti beni balı yemek işkence gibiydi
kumsalım sabah açkarna kahvaltıdan önce bir çay kaşığı polen bir bardak su içiyordum
sonra bir çay kaşığı bal yine su içiyodum ancak yutuyordum
kumsalım yumurtlaman düzenli ise düzenli yeme adetini geciktirebilir ben bunu yumurtalarım gelişsin diye yaptım kürtajdan sonra yumurtalarım gelişmiyordu o yüzden yaptım
geshenk ben sizi özlerim kısım..belkim girerim tatilden bilem..cöee derim..belli olmasss..
ben de senlen karsılasırız diye heyecanlanmıstım..
gelmiceniz mi simdi sizz..
ayy şarkılar şarkılar..müziği pek severim..şarkıcı olsaymısım şöylee sahnelerden inmeseymişimm
ben de haftaya gitçem ya.. laptop kılıklı zımbırtımı da götürcem, dizi bisiler izlerim die ama oralardan bağlanamam büyük bir ihtimalle. nerde bulcam yaylada wirlesi filan :))
vınnn al sen de olmaz mı
oyyyyy oyyyy nağmeler dizilmişş severdim o şarkıyı gençkene sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
aşkın şarabından bilmeden içtim
sevda yolundan bilmeden geçtim
aşkın bir alevmiş yar yar
bir ateş parçası
bilmeden gönlümü ateşe verdim
bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş
bin defa ölüp de ölememekmiş
şarabı zehirmiş içtikçe öldüm
yolu hep uçurum düştükçe öldüm
askın bir alevmiş yar yar
bir ateş parçası
ateşe gönlümü yaktıkça öldüm
bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş
bin defa ölüp de ölememekmiş
bu parçamız geshenk hanımlan kocasına gidiyor çıstak çıstakkkk :dance:
Hoppppaaaaa oturmaya mı geldikkk eller havaya çıstak çıstakkkk
hani eller alkış alkışşş alkisalkisalkis
tentoom sen ye besle yımırtaları
ben de almıştım hala da durur yemedi bir kaşık ne yiyecekmiş hiç sevmezmiş
sanki ben balı çörek otunu tarçını çok severdim de yedim azcık 3 gün ıııyykkkkkkkk
polen rahatsız etmemişti beni balı yemek işkence gibiydi
kumsalım sabah açkarna kahvaltıdan önce bir çay kaşığı polen bir bardak su içiyordum
sonra bir çay kaşığı bal yine su içiyodum ancak yutuyordum
kumsalım yumurtlaman düzenli ise düzenli yeme adetini geciktirebilir ben bunu yumurtalarım gelişsin diye yaptım kürtajdan sonra yumurtalarım gelişmiyordu o yüzden yaptım
kızlar işlerim var halledeyim geleyim malum yolcuyum ben de c.tesi oğlumugörecem inşallahh dua edin bizeeeee
tabiii çılgın teyzesiiiierenimize öpücük gönder canım..
ben ayrı ayrı yedim beraber yesen de olur ama ben ayrı ayrı yedimhıımm ayrı ayrı yeniyor demek ben karıştırılıyuor sanıyordum
bu uyarıını dikkate alıcam lovelim sağol benim yumurtalar düzenli galiba çok öpüyorum sen,icanım
hayırlı yolculuklar.
erene ve kendine dikkat et. opuyorumnanaktan
ben de gelmek istiyom yaylalalara:)
bendeeee... ama haberiniz olsun daha önce hiç yapmadım. :)))) heyecanlıdır dimiiii..
alkisalkisalkis çooooooooooooookkkkk mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
alçak sahnelerin yüksek sanatçısı çılgınnnn...alkisalkisalkis sabahlara kadar çılgınlar gibin söyledin değmi..... Şeniz
olsun götür sen genede.. en azından varlığını görüp sevinirsin :))) zımbırtı mımbırtı.. onsuz olamıyoruz bak. .:)
Yaylanın çimenine
Kuzu yayılır kuzu
Gün de bu günkü gündür
Sallan yosmanın kızı
Aman kızı çaçan kızı
Sen allar giy ben kırmızı
Çıkalım dağların başına
Sen gül topla ben nergizi
Asmadan gel asmadan
Fistan giyer basmadan
Kalk gidelim sevdiğim
Devriyeler basmadan
Aman kızı çaçan kızı
Çıkalım dağların başına
Oy Bulancak Bulancak
İşin sonu n'olacak
Verin benim yarimi
Vallahi kan olacak
Aman kızı çaçan kızı
Çıkalım dağların başına
vınnn al sen de olmaz mı
kızlar işlerim var halledeyim geleyim malum yolcuyum ben de c.tesi oğlumugörecem inşallahh dua edin bizeeeee
ayliniimmm tatlı kuşum. nassenn eyisen??
kızlar selam.. nasılsınız gelişme var mı
zerdalım adetin söküldü mü??
herkes iyi mi??
ben dişçiden geliyom ya, diş problemlerimi hallettirmiştim geçen sene bebe istiyozya, yine sorunlar çıktı, o kadar da dikkat ediyorumbi dişe kaplama gerekiyo, bi kanal tedavili dişimde hassasiyet var ama elletmicem dolgusu amalgam, bi çürük başlangıcım varmış yine... arayüzden çürüyo dişlerim diş ipi şart bana... hamilelikte nolcak bilmiyom şimdiden böle... tabi hamile kalırsam :)
başınızı şişirmeyim daha fazla.
bu arada bikaç gündür ateşim yükseldi benim.. sevindirici bu tabi, yumurtladım inşallah.. e malum yumurta olmazsa tüpler hangar gibi olsa nolcek..
hatta dün uzun zamandan beri ilk kez yumurta akı akıntım oldu, sevindirik oldum deli miyim neyim :))
ama keyifsizim ya.. eşimin ailesiyle maşallahım vardı, bir süredir benim hiç kabahatim olmadan sorunlar yaşıyoruz... az önce kayınvalidem inanılmaz soğuk davrandı... ben bu kadar iyiniyetliyken böyle olması içime oturuyo ve cazgır, kök söktürenlerin tam tersi peşinde koşulması,kıymetli olması... üstelik gerçekten kabahatim yokken...
şunu anladımki hiçbir zaman fazla yakın olmicaksın hem mesafe olarak hem iletişimde... hep bi mesafe olacak..
ne çok yazdım yaa
kızlar selam.. nasılsınız gelişme var mı
zerdalım adetin söküldü mü??
herkes iyi mi??
ben dişçiden geliyom ya, diş problemlerimi hallettirmiştim geçen sene bebe istiyozya, yine sorunlar çıktı, o kadar da dikkat ediyorumbi dişe kaplama gerekiyo, bi kanal tedavili dişimde hassasiyet var ama elletmicem dolgusu amalgam, bi çürük başlangıcım varmış yine... arayüzden çürüyo dişlerim diş ipi şart bana... hamilelikte nolcak bilmiyom şimdiden böle... tabi hamile kalırsam :)
başınızı şişirmeyim daha fazla.
bu arada bikaç gündür ateşim yükseldi benim.. sevindirici bu tabi, yumurtladım inşallah.. e malum yumurta olmazsa tüpler hangar gibi olsa nolcek..
hatta dün uzun zamandan beri ilk kez yumurta akı akıntım oldu, sevindirik oldum deli miyim neyim :))
ama keyifsizim ya.. eşimin ailesiyle maşallahım vardı, bir süredir benim hiç kabahatim olmadan sorunlar yaşıyoruz... az önce kayınvalidem inanılmaz soğuk davrandı... ben bu kadar iyiniyetliyken böyle olması içime oturuyo ve cazgır, kök söktürenlerin tam tersi peşinde koşulması,kıymetli olması... üstelik gerçekten kabahatim yokken...
şunu anladımki hiçbir zaman fazla yakın olmicaksın hem mesafe olarak hem iletişimde... hep bi mesafe olacak..
ne çok yazdım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?