30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet yani büyütüyor ya yumurtayı ondan
o yüzdendüzeli yumurtlama varsa düzenli yenmemeli ama düzensizse düzenliyor
etkisi bir ay yani düzenli yesen ve gecikse bıraktığın zaman eski haline dönüyor

ben geçen ay yimistim de gecikme olmustu. demek ki ondan olabilir:) gerçi çok yememistim ama..

ben de haftaya gitçem ya.. laptop kılıklı zımbırtımı da götürcem, dizi bisiler izlerim die ama oralardan bağlanamam büyük bir ihtimalle. nerde bulcam yaylada wirlesi filan :))

bendeeee... ama haberiniz olsun daha önce hiç yapmadım. :)))) heyecanlıdır dimiiii..

alkisalkisalkis çooooooooooooookkkkk mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

alçak sahnelerin yüksek sanatçısı çılgınnnn...alkisalkisalkis sabahlara kadar çılgınlar gibin söyledin değmi..... Şeniz

ben de haftaya gitçem ya.. laptop kılıklı zımbırtımı da götürcem, dizi bisiler izlerim die ama oralardan bağlanamam büyük bir ihtimalle. nerde bulcam yaylada wirlesi filan :))

olsun götür sen genede.. en azından varlığını görüp sevinirsin :))) zımbırtı mımbırtı.. onsuz olamıyoruz bak. .:)

Yaylanın çimenine
Kuzu yayılır kuzu
Gün de bu günkü gündür
Sallan yosmanın kızı

Aman kızı çaçan kızı
Sen allar giy ben kırmızı
Çıkalım dağların başına
Sen gül topla ben nergizi

Asmadan gel asmadan
Fistan giyer basmadan
Kalk gidelim sevdiğim
Devriyeler basmadan

Aman kızı çaçan kızı
Çıkalım dağların başına

Oy Bulancak Bulancak
İşin sonu n'olacak
Verin benim yarimi
Vallahi kan olacak

Aman kızı çaçan kızı
Çıkalım dağların başına

kızlar işlerim var halledeyim geleyim malum yolcuyum ben de c.tesi oğlumugörecem inşallahh dua edin bizeeeee

hıımm ayrı ayrı yeniyor demek ben karıştırılıyuor sanıyordum
bu uyarıını dikkate alıcam lovelim sağol benim yumurtalar düzenli galiba çok öpüyorum sen,icanım

erenimize öpücük gönder canım..
tabiii çılgın teyzesiiii
hıımm ayrı ayrı yeniyor demek ben karıştırılıyuor sanıyordum
bu uyarıını dikkate alıcam lovelim sağol benim yumurtalar düzenli galiba çok öpüyorum sen,icanım
ben ayrı ayrı yedim beraber yesen de olur ama ben ayrı ayrı yedim
hayırlı yolculuklar.
erene ve kendine dikkat et. opuyorumnanaktan

siz de kendinize dikkat edin tamam mıı olumunekankayizsmile

ben de gelmek istiyom yaylalalara:)

gel gııı. gezenir ne güzel olur hee.. yaylanun çimenineeeee.. ohh nenni koçaariiiihihoyyythihoyyyt

hobbaaaasositosositosositosositosositososito
vınnn al sen de olmaz mı

kaç para ki onlar?? çılğınnnn sen bilin hele
kızlar işlerim var halledeyim geleyim malum yolcuyum ben de c.tesi oğlumugörecem inşallahh dua edin bizeeeee

bizim için deesv oğlusunu, bize de dua et gördüündezemuszemuszemuszemus:asigim:

kızlar selam.. nasılsınız gelişme var mı
zerdalım adetin söküldü mü??
herkes iyi mi??
ben dişçiden geliyom ya, diş problemlerimi hallettirmiştim geçen sene bebe istiyozya, yine sorunlar çıktı, o kadar da dikkat ediyorum bi dişe kaplama gerekiyo, bi kanal tedavili dişimde hassasiyet var ama elletmicem dolgusu amalgam, bi çürük başlangıcım varmış yine... arayüzden çürüyo dişlerim diş ipi şart bana... hamilelikte nolcak bilmiyom şimdiden böle... tabi hamile kalırsam :)
başınızı şişirmeyim daha fazla.
bu arada bikaç gündür ateşim yükseldi benim.. sevindirici bu tabi, yumurtladım inşallah.. e malum yumurta olmazsa tüpler hangar gibi olsa nolcek..
hatta dün uzun zamandan beri ilk kez yumurta akı akıntım oldu, sevindirik oldum deli miyim neyim :))
ama keyifsizim ya.. eşimin ailesiyle maşallahım vardı, bir süredir benim hiç kabahatim olmadan sorunlar yaşıyoruz... az önce kayınvalidem inanılmaz soğuk davrandı... ben bu kadar iyiniyetliyken böyle olması içime oturuyo ve cazgır, kök söktürenlerin tam tersi peşinde koşulması,kıymetli olması... üstelik gerçekten kabahatim yokken...
şunu anladımki hiçbir zaman fazla yakın olmicaksın hem mesafe olarak hem iletişimde... hep bi mesafe olacak..
ne çok yazdım yaa

çok geçmis olsun. diş ipi şart, benim de kullanmam gerek bazen kullanıyorum bazen sallıyorum.. bi de gargara.. bu yıl çapa diş hekimliği örencileri bizde eğitim gördüler.. çocuklarla.. onlarla birlikte gelen prof bi bayan vardı gülçin hanım çok tatlı, bilgili, vizyonu geniş bi hanımdı.. ağzım açık dinlerdim onu...kaydirigubbakcemile3 zeki insanlara karşı özel bi zaafım var, yalarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o bakmıstı bana da o demisti.. bi de diş araları için özel bir kılfırça var. onu kullanabilirsin..
gerçi diş ipini ve gargarayı herkesin kullanması gerekiyormus..

eşinle konuştun mu, mesele neymiş. bilmeden napmışsın ki?..ya da kayınvalidenle konuşmayı denesen? ince, hassas bir yapın var belli ki..
şu da bir gerçek ki kayınvalideler ne kadar da iyi olsalar kızım deseler de olmuyor.. gene bi yerden gelinlik pörtlüyor. en nihayetinde gelinsin-iz kaydirigubbakcemile3

eşinle konuş bence.. en azından eşinin senin yanında olması sana moral verecektir..

sıkma tatlı canını ya. kıyamam sana :1hug:

Hoşgelmişinnn buyrunnnnnnnnn
eee elsin ya illa ..ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bunu her şekilde hissettirirler insana. en iyisi bile ... hayatın bir başka yüzü işte buda... sende ona karşı soğuk ol madem öyle yapıyorsa durup dururken.. vardır kafasında kendince oluşturduğu bişi kimbilir... düzelir boşver konu etme bile.... :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…