30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

1 hafta 10 gün kadar kalmayı düsünüyom.
eskiden ben de kıpkırmızı olurdum..ama şimdi yavas yavas kararıyom..guneslenemem de ben..deniz kıyısında top mop oynarken yanarım..yaz sonuna dogru epey bronz olurum

aylin koca mı geldi..gazoz mu..

ayliiinn ses ver heleeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

foto mak sarjı ve tel sarjlarını koymustum onceden..
yok carsafa gerek yok..bildiğimiz yerler..temiz oluyor cok

hahahaaaaaaaaa gensenk senin adam bir an önce gelse iyi olur yoksa sen burda bizi gazoz manyağı yapcan sıradan :))))))))))))))gazoz SOKUYOSUN dedi hatun yaaaa aklinialirimsmile
rahim kanallarındaki ufak tıkanıklardan bahsediyom...basımın belası antikorlar

dicektim bu tento gazoza gitti galiba diyee
yok kıs öyle yapışmaz kafasına güre
gülersin tabee içtin gazozu
bak bize böle aklinialirimsmile
benim koca bu hafta fos cıktı..sızmıs gene hatun hazırlasın eşyaları tabii
kıs senin antikorlar adamceyize de mi yapıştı, malum heryere yapışıyolarmış sana bakılırsa klava: ama bu gece dinlenin siz, öyle yol önü ne gazozu
heee ben de kocam da, cips koladan uzak durcakmışız, incir, keçiboynısı pekmesi, badem(tercihen kavrulmamış) ceviz fındık yicekmişiz... kola arada kaçıyo ama cips yemiyos artık, biz de seveyos,yerdik hep
sinek ilacını hakkat unutmadan koyiim..
yanık için krem de hep plaj cantasında..malum adam sarısın..mahvoluyorr.
yanık için ne aldın?
ben de çok severim bu şarkıyı.. hani zihnimin background undan çalan sarkılardan biridir..

biz de 50 faktörle çııkoz. adam beyaz gidio beyaz geliyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:))))))))))) ayh ben de çok zor bronzlaşıyom ya, ve hemen geri açılıyo
ayh hey gidi karadeniz karadeniiiiz sularu ne karadur kara deniiiiiiz:asigim:

kızlaar bu karikatüre koptum burdaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Eklentiler

• $tak.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 30
geshenk valla ben koca valiz yaptım şimdi..
:))
cok süslü de değilim ama..adamın esyalar kocaman sanki yaw.
3 t-shirt koyuyom kocaman yer kaplıyor.. XL :)

benimkiyle aynı bedenler.. ben diyorum eşime ne metrekaren geniş senin böle yaaa diye. boy 1.88 kilo da oldu 94 ..ee tabi kıyafetlerde XL da olur XXL da :))) iki tişört bir valiz hey yavrum.. insan irisi bunlar..:)))

foto mak pilleri şarj aleti?
çarşaf filan alıyo musun??

çarşafta çok yer tutuyor... baaak neleri hatırlıyor.. sivri zeka seniii. bakma bende hep toparlarım akşamdan ama benim eşime sor ne yaptın hiç bişi... nasılsa bunları alan birisi var :)

kıs yok facede foto albüm koymuş akidiş ona bakayom
eskiden ben de kıpkırmızı olurdum..ama şimdi yavas yavas kararıyom..guneslenemem de ben..deniz kıyısında top mop oynarken yanarım..yaz sonuna dogru epey bronz olurum

aylin koca mı geldi..gazoz mu..
yok kıs benim koca kaçak
geshenk valla ben koca valiz yaptım şimdi..
:))
cok süslü de değilim ama..adamın esyalar kocaman sanki yaw.
3 t-shirt koyuyom kocaman yer kaplıyor.. XL :)
bak şimdi doldurdu donlarıylan paçalarıylan adamın 3 tişörtü gözüne battı :)))))))))))))))
1 hafta 10 gün kadar kalmayı düsünüyom.

ayliiinn ses ver heleeee

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sesss sesss deneme 1 2 3kaydirigubbakcemile3

hehhe tento cok komikkk delikafadulden
ha uşak takk..

senin eşin uzunmus benim ki. 1.80 bir de..
gerçi göbek dısında oyle sisko durmaz..şimdi spora baslattım bakalım..değerler yüksek cıkmaya basladı ya
ondan sızıyorr

yaaaaaaaaaaaaa ben içmek anlamında dediiiimmmm akannehir seni kötü niyetli pis sapık seniiiiii delikafadulden aklın hep onda tabe :mymeka: sırnaşık şey

kızlaar bu karikatüre koptum burdaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

iyi akşamlar...
tatil hazırlıkları.. oh ne güzel... benim hazırlığım çok kolay oluyor çünkü tatilden geldikten sonra yıkayıp tatil kıyafetlerini tekrar ayrı bir bavul yapıyorum... tekrar tatile çıkarkende onu alıp çıkıyorum :)
ajda pekkan konseri iptal oldu gidemedik..

aa nie ki? yamğr mı vardıı..

seninki de pratikmiş ama bu çılgın leyleği havada görenlerden, her hafta bi yerdeler anacımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaaaaaaa ben içmek anlamında dediiiimmmm akannehir seni kötü niyetli pis sapık seniiiiii delikafadulden aklın hep onda tabe :mymeka: sırnaşık şey

nıhahaha... ivit ivit benim de dikkatimi çekmisti... sapıııngggggsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

e orda aklım ne yalan söliyim, karnıma gazoz sokmak istiyorum :))))))))))))))laelaelaelaelae
lokum gelmişş
ne güsel kıs, hazır acil tatil çantası :))
amanın niye acda da yaşlandı artıkın
e artıkın yani :))

lokumum canım ne oldu yaa..
dogru der biz her hafta sonu kacıyos.:))
bu arada tento hakkatten leyleği de havada gorduk..en son geçen hafta sonu:)))

heehe hangimiz sapık bilemiyorum ben:)))

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
tentation, caelyx, enterasan, GESHENK+, cilginkiz+, aylint+, kahvelokum+

ooo ekip güzelmis
enteresan nasılsın güzelim

caelyx hosgelmissin

evet gördüm haberlerde bu bakşam iptal olmuş hemen aklıma sen geldin. 25 temmuza alınmış dimi.. yağmur nedeniyle..

özelgiller yapardı ya hani ondan şettim :)
benim eş 182 ama L giyiyo :)) XL ye terfi etmekle etmemek arasında

turgut özal eşine söylüyordu bunu dimi " icraatin içinden" programı jeneriğiydi bu :))) ben anladım yani... çılgınım birden şettiremedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…