hımmmm CADIARZU gözlük takacanmı banada.. haniş ayyy gözlüğüm vardı gözümde tanımamışımm sempatiksalakcinni tanıdık birileri offff :jeyyar: yapacanmı he yapacanmııı sırnaşık şey
çok valiziniz olacak o zaman... ayyy ben hiç sevmiyorum eşya taşımayı.. ne kadar azaltırsam o kadar hoşuma gidiyor. kedi enciği gibi eşya taşı ordan oraya hiiiç sevmem.. ama uzun kalınacaksa yerine göre gerekiyor işte.. genede hep geri çıkartırım sonlara doğru bir kısmını :))) tento sen çokmu kalacaksın yaylalarda??
eskiden ben de kıpkırmızı olurdum..ama şimdi yavas yavas kararıyom..guneslenemem de ben..deniz kıyısında top mop oynarken yanarım..yaz sonuna dogru epey bronz olurum
aylin koca mı geldi..gazoz mu..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hımmmm CADIARZU gözlük takacanmı banada.. haniş ayyy gözlüğüm vardı gözümde tanımamışımm sempatiksalakcinni tanıdık birileri offff :jeyyar: yapacanmı he yapacanmııı sırnaşık şey
hahahaaaaaaaaa gensenk senin adam bir an önce gelse iyi olur yoksa sen burda bizi gazoz manyağı yapcan sıradan :))))))))))))))gazoz SOKUYOSUN dedi hatun yaaaa aklinialirimsmilevayy tento kaşla göz arası götürdün gazozu demek.. o koca karnına hala gazoz sokuyosun demek pess sana.. diğer anlamda da faaliyetteysen ne diyim sana artıkk sırnaşık şey
benimde koca evde yokkk. gazozlar zebil ziyan... iç tentoo iç yarasınnn :içelim:
yok kıs öyle yapışmaz kafasına gürerahim kanallarındaki ufak tıkanıklardan bahsediyom...basımın belası antikorlar
dicektim bu tento gazoza gitti galiba diyee
gülersin tabee içtin gazozual benden de o kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eferimm.. yanık için bisiler, sinek için bisiler de aldın mı.
burdakik ızlar çok samimilerdir. ben hariç.. hinenenee-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: karnım ağrıdı buna gülmekten yaa..
senin hormon testleri filan yapıldı mı? eşine bakıldı mı?
benim bildiğim aşamalar
hormonlara bakılıyor, rahim filmi çekiliyor, eşinden sonç isteniyor.. sonrasında tedavi..
eferim kaydirigubbakcemile3 iğne iplik unutma bi denecik
kıs senin antikorlar adamceyize de mi yapıştı, malum heryere yapışıyolarmış sana bakılırsabenim koca bu hafta fos cıktı..sızmıs gene hatun hazırlasın eşyaları tabii
heee ben de kocam da, cips koladan uzak durcakmışız, incir, keçiboynısı pekmesi, badem(tercihen kavrulmamış) ceviz fındık yicekmişiz... kola arada kaçıyo ama cips yemiyos artık, biz de seveyos,yerdik hep:içelim::içelim:
aylin demek cips ve koladan uzak dur dedi ha?
kolayı içmem pek ama eşim çok içer :bbo: cipsi de alırız iste arada sırada:bbo:
ben yapmam bi daa tüübe, de benim herifi nasıl ikna etçem..kötükedihüso
pemkezi bile içmio kiii
yanık için ne aldın?sinek ilacını hakkat unutmadan koyiim..
yanık için krem de hep plaj cantasında..malum adam sarısın..mahvoluyorr.
:))))))))))) ayh ben de çok zor bronzlaşıyom ya, ve hemen geri açılıyoben de çok severim bu şarkıyı.. hani zihnimin background undan çalan sarkılardan biridir..
biz de 50 faktörle çııkoz. adam beyaz gidio beyaz geliyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayh hey gidi karadeniz karadeniiiiz sularu ne karadur kara deniiiiiiz:asigim:kuzum sen git tatile, itinayla koçluk yaparım ben sana kaydirigubbakcemile3
itinaynan tatil koçluğu yapılır..
ben persembe gitçem ya, sindiden aklımı nesgul ediyor ne alsam ne götürsem..
bizim oraların havası belli olmaz çünkü, soğudu mu tam soğuycak, ısındı mı tam ısıncak..
hem kıslık hem yazlık götürmem lazım
geshenk valla ben koca valiz yaptım şimdi..
:))
cok süslü de değilim ama..adamın esyalar kocaman sanki yaw.
3 t-shirt koyuyom kocaman yer kaplıyor.. XL :)
foto mak pilleri şarj aleti?
çarşaf filan alıyo musun??
bittii..hazırıızz..sabah da valizi kapatırızzz..
kıs yok facede foto albüm koymuş akidiş ona bakayomeee sende bayazsın.. kızarıyormusun hemencik... valla ben beyaz tenli değilim ama 50 faktör alıyorum genede.. çok geriyor benim cildimi güneş... bir günde yanıyorum hemide..
aylin noldu destan mı yapıyon gene. sustun..
yok kıs benim koca kaçakeskiden ben de kıpkırmızı olurdum..ama şimdi yavas yavas kararıyom..guneslenemem de ben..deniz kıyısında top mop oynarken yanarım..yaz sonuna dogru epey bronz olurum
aylin koca mı geldi..gazoz mu..
bak şimdi doldurdu donlarıylan paçalarıylan adamın 3 tişörtü gözüne battı :)))))))))))))))geshenk valla ben koca valiz yaptım şimdi..
:))
cok süslü de değilim ama..adamın esyalar kocaman sanki yaw.
3 t-shirt koyuyom kocaman yer kaplıyor.. XL :)
sesss sesss deneme 1 2 3kaydirigubbakcemile31 hafta 10 gün kadar kalmayı düsünüyom.
ayliiinn ses ver heleeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahh kaset mi kaldı gülüm..iyi yorulduk amabi de kaset doldurun yolluk..
hanım tak kaseti de keyfimiz yerine gelsin hesabııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahahaaaaaaaaa gensenk senin adam bir an önce gelse iyi olur yoksa sen burda bizi gazoz manyağı yapcan sıradan :))))))))))))))gazoz SOKUYOSUN dedi hatun yaaaa aklinialirimsmile
yok kıs öyle yapışmaz kafasına güre
gülersin tabee içtin gazozu
bak bize böle aklinialirimsmile
kıs senin antikorlar adamceyize de mi yapıştı, malum heryere yapışıyolarmış sana bakılırsaklava: ama bu gece dinlenin siz, öyle yol önü ne gazozu
heee ben de kocam da, cips koladan uzak durcakmışız, incir, keçiboynısı pekmesi, badem(tercihen kavrulmamış) ceviz fındık yicekmişiz... kola arada kaçıyo ama cips yemiyos artık, biz de seveyos,yerdik hep
yanık için ne aldın?
:))))))))))) ayh ben de çok zor bronzlaşıyom ya, ve hemen geri açılıyo
ayh hey gidi karadeniz karadeniiiiz sularu ne karadur kara deniiiiiiz:asigim:
kızlaar bu karikatüre koptum burdaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:))))))))))))))))kızlaar bu karikatüre koptum burdaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
epilasyon aleti de koy, kaç gün kalcanız ? belkim lasım olurbittii..hazırıızz..sabah da valizi kapatırızzz..
ıyh bana mp3 demeyin şeşi beş bakıyodum mp3 sitelerineahh kaset mi kaldı gülüm..
mp3 zamanı:)
ahh kaset mi kaldı gülüm..
mp3 zamanı:)
iyi akşamlar...
tatil hazırlıkları.. oh ne güzel... benim hazırlığım çok kolay oluyor çünkü tatilden geldikten sonra yıkayıp tatil kıyafetlerini tekrar ayrı bir bavul yapıyorum... tekrar tatile çıkarkende onu alıp çıkıyorum :)
ajda pekkan konseri iptal oldugidemedik..
yaaaaaaaaaaaaa ben içmek anlamında dediiiimmmm akannehir seni kötü niyetli pis sapık seniiiiii delikafadulden aklın hep onda tabe :mymeka: sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:
e orda aklım ne yalan söliyim, karnıma gazoz sokmak istiyorum :))))))))))))))laelaelaelaelaeyaaaaaaaaaaaaa ben içmek anlamında dediiiimmmm akannehir seni kötü niyetli pis sapık seniiiiii delikafadulden aklın hep onda tabe :mymeka: sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:
lokum gelmişşiyi akşamlar...
tatil hazırlıkları.. oh ne güzel... benim hazırlığım çok kolay oluyor çünkü tatilden geldikten sonra yıkayıp tatil kıyafetlerini tekrar ayrı bir bavul yapıyorum... tekrar tatile çıkarkende onu alıp çıkıyorum :)
iyi akşamlar...
özelgiller yapardı ya hani ondan şettim :)
benim eş 182 ama L giyiyo :)) XL ye terfi etmekle etmemek arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?