nasıl komedi kıs adam kaçtı sen mi kovaladın kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok valla denedim tam bir komediydii ..
diri vicuduma gerek yok o ayrı hahahhaha-tatlicadiarzu-
bu araada tento benim kolları mı yicektii..bak kaynadı arada akannehir
he öyle bişii..valla patlatmış :)) eveeet.. çooook seviyoss opuyorumnanaktan
aynı şehirde oturuyorsunuz ve çarşıda karşılaştınız demek anladım... tavırlarını yesinler onun sengözlerimebaksanab
zerdalım rahim filmi çektircen mi şimdi?canım aylin unuturmuyum hiç, nasıl tedavi göreceğimizin kararı, detayları fazal konuşamadık. karabüke gidince konuşacağız artık. nasıl bi yöntem izleyelim diye.
zerdalım tatlım hayırlısı canım..birlikte gelicez üstesinden bu tedavilerinn..
hevaslandım ulen boshayallersmileşortlar konduu
güneş kremlerini aldın mı yavrımzerdal ben valiz hazırlıyom daa:))
kızlar yardım ediyorr
zerdalım siz hiç tedavi için doktora gitmiş miydiniz? klomen yumuş takibi falan yaptırmış mıydınız? ben geçici hafıza kaybı mı yaşıyom ne bilmiyorumkismileAy çok şükür çılgınımdan ses geldi, bugün çok umutsuzdum, ama bu ayda ovulasyonu deniyeceğim.
Çılgın tatile gidiyormuşsun canım hayırlı yolculuklar.
aylin doğum hastanesini aradım, doktor gerekli görürse çeker dedi teldeki bayan, kendi doktorumu bırakmıştım artık gitmeyim diye, tekrar ona gidip bi şansımı devletde deniyeceğim. o doktora özelde gittim, hani özelin hürmetine çekerse diye, masrafı sigorta karşılıyormuş.
vatan hastanesini aradım 210 liraya çekiyoz dediler. 100 doktor muayene ücreti, 110 filimmiş, yalnız ordaki doktor iyi değil, diğerisi iyi oda izindeymiş, şaştım kaldım napacağım diye.
gensenkin deyimiyle küçük pipililer topii olduk :)))))))))) aklı fikri gazozda tabe laelaelaelaelae
ben sizden hiç hazzetmiyom laelaelaelaelae gazoz içek mi valizi hazırlarken aklinialirimsmile
geshenkim sessiz kalma kıss..gazoz mu içiyon gizli gizli napıyon
haah donları atletleri koydum valize:))
getir gazoz açacaanı aklinialirimsmile
kıs sakkıııın kendini kıslara bakacem diye kasma, ööyle arada vaktin olur canın bisi çeker gel ama gönlünce takıl temam mı yavrım
hahahaaaaaa götürr gensenkimm
kıs çılgınım erkek gibi kıs dediklerindensin tam heeeklava:
önce don paça koyuyo, paçalısından koy bari sempatiksalakcinni
önce bikaç seksi ve küçük bişiler koy bence aklinialirimsmileaklinialirimsmile
mayolar havlular şampuan vs de tamam
aylincimm içelim gazozundan bende severimm yazdıkalrını okurken başım döndü vallaa benimle ilgili yazdığın herşey için teşekkür ederim sende çok samimisin severim samimi insanları
ayh hep öyle derler ama giyince de gösleri na böle kocaman olur :1shok: ve tabi şeyleri de........ ağızları :))))))) ağızları da kocaman açılır :1shok: aklinialirimsmile
Çılgın tatile gidiyormuşsun canım hayırlı yolculuklar.
aylin doğum hastanesini aradım, doktor gerekli görürse çeker dedi teldeki bayan, kendi doktorumu bırakmıştım artık gitmeyim diye, tekrar ona gidip bi şansımı devletde deniyeceğim. o doktora özelde gittim, hani özelin hürmetine çekerse diye, masrafı sigorta karşılıyormuş.
vatan hastanesini aradım 210 liraya çekiyoz dediler. 100 doktor muayene ücreti, 110 filimmiş, yalnız ordaki doktor iyi değil, diğerisi iyi oda izindeymiş, şaştım kaldım napacağım diye.
zerdalım umutsuz olma canım..
ates de olc emi..ovulasyon da yapalım.
en olmadı tüp denicez iştee...sıkma canını..daha var deneyeceğimiz şeylerr
zerdalcım canım özelden msj attım sana bende seninle konuşmak isterim :)) evet sana yazdığım dr başhekim ona ulaşmak zor ama en iyiside o karabüktee
zerdalım umutsuz olma canım..
yok yavrım beee seni yirim de bazen bende bi dumura uğrama durumları oluyo, bak şimdik tüştü jetonummgittim aylinim sen hepten unutmuşsun beni, klomen kullandım, sonra beni sürekli yumurta takibine çağırdı, onlarda düzenli oldu, sonra kendi haline bırakayım, bitkileri deneyim dedim, 3 ay yaptım olmadı işte.
benim de aynen, kremler,mayolar,havlular,plaj çantaları vs. bi çantada hazır duruyo geçen yazdan beri... ne zor gelmişti tatil dünüşü onları kaldırmak :)))))zerdalım düzgün bir doktorda çektir. stres olmasın..
aylinim kremler hazırdı zaten..plaj cantası her daim hazır oluyor bizde..havlular ve mayo yıkanıyor ya ondan bir onlar giriyor tekrar..
kıyafetler tamam sanırım..terlik ayarlayım
gider hoşuna tabeee,seni seni, iç bi gazoz bakem :içelim:hımmmm alkisalkisalkis aklım hep ordaaa :roflol:
niçün amaaa :1no2:
en möhüm şeyler onlar.. gazoz içemiyorum... virsene bi dene...
ooooh yarasınnnn :içelim:
paçalı donla tatil :roflol: çok romantik :roflol:
diş fırçalarıı..
öyleyis söylemesi ayıptır :1rolleyes:
tuuuuuuuuuuuuuuuuu Allah seni islah etsin tirbiyesiz..:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ama hoşuma gitti he bu sözlerin :roflol: laelaelaelaelae
kızlar çıkmam lazım, heskes kuyrukta, hadi iyi akşamlar.
evet zerdalım, kafan karışık şimdi ondan, karar verilip başlanırsa için kıpır kıpır olacak ve gelsin bebişlerrzerdalım umutsuz olma canım..
öptüm koccamaaaaaaaaaan Şenizkızlar çıkmam lazım, heskes kuyrukta, hadi iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?