30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok valla denedim tam bir komediydii ..
diri vicuduma gerek yok o ayrı hahahhaha-tatlicadiarzu-
bu araada tento benim kolları mı yicektii..bak kaynadı arada akannehir
nasıl komedi kıs adam kaçtı sen mi kovaladın kaydirigubbakcemile
hee ben şahidim kattiyen gerek yok,taş maşallah, gazoz içmiş miydin yavrımaklinialirimsmile

valla patlatmış :)) eveeet.. çooook seviyoss opuyorumnanaktan

aynı şehirde oturuyorsunuz ve çarşıda karşılaştınız demek anladım... tavırlarını yesinler onun sengözlerimebaksanab
he öyle bişii..
ben de seviyom ulennnnn opuyorumnanaktan
canım aylin unuturmuyum hiç, nasıl tedavi göreceğimizin kararı, detayları fazal konuşamadık. karabüke gidince konuşacağız artık. nasıl bi yöntem izleyelim diye.
zerdalım rahim filmi çektircen mi şimdi?

hevaslandım ulen boshayallersmile
zerdal ben valiz hazırlıyom daa:))
kızlar yardım ediyorr
güneş kremlerini aldın mı yavrım
Ay çok şükür çılgınımdan ses geldi, bugün çok umutsuzdum, ama bu ayda ovulasyonu deniyeceğim.
zerdalım siz hiç tedavi için doktora gitmiş miydiniz? klomen yumuş takibi falan yaptırmış mıydınız? ben geçici hafıza kaybı mı yaşıyom ne bilmiyorumkismile

Çılgın tatile gidiyormuşsun canım hayırlı yolculuklar.

aylin doğum hastanesini aradım, doktor gerekli görürse çeker dedi teldeki bayan, kendi doktorumu bırakmıştım artık gitmeyim diye, tekrar ona gidip bi şansımı devletde deniyeceğim. o doktora özelde gittim, hani özelin hürmetine çekerse diye, masrafı sigorta karşılıyormuş.
vatan hastanesini aradım 210 liraya çekiyoz dediler. 100 doktor muayene ücreti, 110 filimmiş, yalnız ordaki doktor iyi değil, diğerisi iyi oda izindeymiş, şaştım kaldım napacağım diye.

gittim aylinim sen hepten unutmuşsun beni, klomen kullandım, sonra beni sürekli yumurta takibine çağırdı, onlarda düzenli oldu, sonra kendi haline bırakayım, bitkileri deneyim dedim, 3 ay yaptım olmadı işte.

zerdalım düzgün bir doktorda çektir. stres olmasın..

aylinim kremler hazırdı zaten..plaj cantası her daim hazır oluyor bizde..havlular ve mayo yıkanıyor ya ondan bir onlar giriyor tekrar..
kıyafetler tamam sanırım..terlik ayarlayım

zerdalcım canım özelden msj attım sana bende seninle konuşmak isterim :)) evet sana yazdığım dr başhekim ona ulaşmak zor ama en iyiside o karabüktee

ne zaman dönecekmiş izinden?

gensenkin deyimiyle küçük pipililer topii olduk :)))))))))) aklı fikri gazozda tabe laelaelaelaelae

hımmmm alkisalkisalkis aklım hep ordaaa :roflol:

ben sizden hiç hazzetmiyom laelaelaelaelae gazoz içek mi valizi hazırlarken aklinialirimsmile

niçün amaaa :1no2:

geshenkim sessiz kalma kıss..gazoz mu içiyon gizli gizli napıyon

haah donları atletleri koydum valize:))

en möhüm şeyler onlar.. gazoz içemiyorum... virsene bi dene...

ooooh yarasınnnn :içelim:

paçalı donla tatil :roflol: çok romantik :roflol:

mayolar havlular şampuan vs de tamam

diş fırçalarıı..

aylincimm içelim gazozundan bende severimm yazdıkalrını okurken başım döndü vallaa benimle ilgili yazdığın herşey için teşekkür ederim sende çok samimisin severim samimi insanları

öyleyis söylemesi ayıptır :1rolleyes:

ayh hep öyle derler ama giyince de gösleri na böle kocaman olur :1shok: ve tabi şeyleri de........ ağızları :))))))) ağızları da kocaman açılır :1shok: aklinialirimsmile

tuuuuuuuuuuuuuuuuu Allah seni islah etsin tirbiyesiz..:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ama hoşuma gitti he bu sözlerin :roflol: laelaelaelaelae

zerdalım umutsuz olma canım..
ates de olc emi..ovulasyon da yapalım.
en olmadı tüp denicez iştee...sıkma canını..daha var deneyeceğimiz şeylerr

doğru düzgün bir doktor olsunda bari rahim filmini çeker öyle böyle ama düzgünce muayene etse bari... ücreti fena değil. muayene pahalı değilmi yalnız...

heeeee. dur daha başındasın. seçeneğin çooookkkk... yeterki senin kafan rahat olsun...

zerdalcım canım özelden msj attım sana bende seninle konuşmak isterim :)) evet sana yazdığım dr başhekim ona ulaşmak zor ama en iyiside o karabüktee

kızlar çıkmam lazım, heskes kuyrukta, hadi iyi akşamlar.

çılgın kıssss..... bittimi valiz toplama işi?? kaçta çıkacaksınız yarın? ayyy banada heves geldiii.. heeep geliyo zaten...

gittim aylinim sen hepten unutmuşsun beni, klomen kullandım, sonra beni sürekli yumurta takibine çağırdı, onlarda düzenli oldu, sonra kendi haline bırakayım, bitkileri deneyim dedim, 3 ay yaptım olmadı işte.
yok yavrım beee seni yirim de bazen bende bi dumura uğrama durumları oluyo, bak şimdik tüştü jetonumm
senin doktor da benimki gibi baştan istemedi miydi filmi yoksa sen mi kaçtındı?
zerdalım du bakelim bende filmin bi etkisi olacek mi, sıvı yavaş geçti,hafif yapışıklıklar açılmış olabilir dedi dr.. ama çektirmek lasım bence.. keşke klomenden önce çekildeymiş diyorum şimdi..
benim de aynen, kremler,mayolar,havlular,plaj çantaları vs. bi çantada hazır duruyo geçen yazdan beri... ne zor gelmişti tatil dünüşü onları kaldırmak :)))))

zerdalım evet dr önemli, bekle iyi dr.u
gider hoşuna tabeee,seni seni, iç bi gazoz bakem :içelim:
hem ne demişimki ayol? gözleri ve ağızları büyüyo dedim laelaelaelaelae

evet zerdalım, kafan karışık şimdi ondan, karar verilip başlanırsa için kıpır kıpır olacak ve gelsin bebişlerr
kızlar çıkmam lazım, heskes kuyrukta, hadi iyi akşamlar.
öptüm koccamaaaaaaaaaan Şeniz

dis fırcalarını hazırladım..tokalarımı aldım..

geshenk gelin hadiii..

aylinn kıs beni film de kesmedi..varsa da gene yapısmıstı benim ufaklar((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…