30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

dis fırcalarını hazırladım..tokalarımı aldım..

geshenk gelin hadiii..

aylinn kıs beni film de kesmedi..varsa da gene yapısmıstı benim ufaklar((

nerelere gideyim
sen yanımda olmayınca
geceler hep uzun oluyor
sabahlarımda sen olmayınca

hangi ufaklar,kim nereye yapışmış kıs? antikor ufaklarını mı diyon

onlarıımı diyon çılgınım?? oraya yapışmaz be onlar.. o kadarmı yüzsüz bu antikorlar..

akannehir hahaaaaaaaa helalllllllllllll biz çene yaparken tentoş icraattaymışş kaydirigubbakcemile
benim koca dışarda ya, gelse bi gazoz patlatcam ama yok ortada

vayy tento kaşla göz arası götürdün gazozu demek.. o koca karnına hala gazoz sokuyosun demek pess sana.. diğer anlamda da faaliyetteysen ne diyim sana artıkk sırnaşık şey

benimde koca evde yokkk. gazozlar zebil ziyan... iç tentoo iç yarasınnn :içelim:

rahim kanallarındaki ufak tıkanıklardan bahsediyom...basımın belası antikorlar

dicektim bu tento gazoza gitti galiba diyee

ayy yok kıs benim adam hiç sevmiyor seksi çamaşırları..
ben de sevimli güzel doncuklar var..onlara bayılıyor..:kedi:
al benden de o kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mayolar havlular şampuan vs de tamam

eferimm.. yanık için bisiler, sinek için bisiler de aldın mı.
aylincimm içelim gazozundan bende severimm yazdıkalrını okurken başım döndü vallaa benimle ilgili yazdığın herşey için teşekkür ederim sende çok samimisin severim samimi insanları

burdakik ızlar çok samimilerdir. ben hariç.. hinenenee-tatlicadiarzu-
ayh hep öyle derler ama giyince de gösleri na böle kocaman olur :1shok: ve tabi şeyleri de........ ağızları :))))))) ağızları da kocaman açılır :1shok: aklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: karnım ağrıdı buna gülmekten yaa..

kızlar çabuk yazın geçmişide fazla okuyamıyorum, burdada fazal duramıyorum, kardeşim bi taraftan müzik indiriyor. ben çıkarım sonra gelirim yine.

Ay çok şükür çılgınımdan ses geldi, bugün çok umutsuzdum, ama bu ayda ovulasyonu deniyeceğim.

senin hormon testleri filan yapıldı mı? eşine bakıldı mı?

benim bildiğim aşamalar
hormonlara bakılıyor, rahim filmi çekiliyor, eşinden sonç isteniyor.. sonrasında tedavi..

eferim kaydirigubbakcemile3 iğne iplik unutma bi denecik

akannehir hahaaaaaaaa helalllllllllllll biz çene yaparken tentoş icraattaymışş kaydirigubbakcemile
benim koca dışarda ya, gelse bi gazoz patlatcam ama yok ortada

rahim kanallarındaki ufak tıkanıklardan bahsediyom...basımın belası antikorlar

dicektim bu tento gazoza gitti galiba diyee

:içelim::içelim:

aylin demek cips ve koladan uzak dur dedi ha?
kolayı içmem pek ama eşim çok içer :bbo: cipsi de alırız iste arada sırada:bbo:

ben yapmam bi daa tüübe, de benim herifi nasıl ikna etçem..kötükedihüso
pemkezi bile içmio kiii

sinek ilacını hakkat unutmadan koyiim..
yanık için krem de hep plaj cantasında..malum adam sarısın..mahvoluyorr.

nerelere gideyim
sen yanımda olmayınca
geceler hep uzun oluyor
sabahlarımda sen olmayınca

onlarıımı diyon çılgınım?? oraya yapışmaz be onlar.. o kadarmı yüzsüz bu antikorlar..

ben de çok severim bu şarkıyı.. hani zihnimin background undan çalan sarkılardan biridir..
benim koca bu hafta fos cıktı..sızmıs gene hatun hazırlasın eşyaları tabii

biz de 50 faktörle çııkoz. adam beyaz gidio beyaz geliyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim koca bu hafta fos cıktı..sızmıs gene hatun hazırlasın eşyaları tabii

hazırcıı.. dürtükle kalksın.. ama yokkk yola gideceksiniz. dinlensin adamcağız. o kullanacaktır tabi yoksa onu da sanamı satacak...

bak tentoya nasıl işe yarıyor.. kıss tentoo bende sana soracam bundan böle tatil zerzevatlarını..sempatiksalakcinni

kuzum sen git tatile, itinayla koçluk yaparım ben sana kaydirigubbakcemile3
itinaynan tatil koçluğu yapılır..
ben persembe gitçem ya, sindiden aklımı nesgul ediyor ne alsam ne götürsem..
bizim oraların havası belli olmaz çünkü, soğudu mu tam soğuycak, ısındı mı tam ısıncak..
hem kıslık hem yazlık götürmem lazım

ben de çok severim bu şarkıyı.. hani zihnimin background undan çalan sarkılardan biridir..

biz de 50 faktörle çııkoz. adam beyaz gidio beyaz geliyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eee sende bayazsın.. kızarıyormusun hemencik... valla ben beyaz tenli değilim ama 50 faktör alıyorum genede.. çok geriyor benim cildimi güneş... bir günde yanıyorum hemide..

aylin noldu destan mı yapıyon gene. sustun..

geshenkk iste diyom benlen gel diyom..hani çıralıda karsılasceedikk..

ilaçlarımı da aldım..kortizon, selenyum, adamın gut ilacı..sabah da derecemi koyim.
şapkaları aldım..terlikler hazır..hah foto mak. koyicem.
ben de yazıyom deftere işaretliyom oradan ama deftere yazmayı da unutuyor olabilirim tabi..
başka kıslar???

valla arabayı o kullansın..yorulursa alırım ben..

yok benim ten buğday gibi beyaz değil. ilk bi iki gün sürer sonra gerek kalmaz bana..

çılgınnn güneste çok kalma hee. malum kötü etkileri var..

çok valiziniz olacak o zaman... ayyy ben hiç sevmiyorum eşya taşımayı.. ne kadar azaltırsam o kadar hoşuma gidiyor. kedi enciği gibi eşya taşı ordan oraya hiiiç sevmem.. ama uzun kalınacaksa yerine göre gerekiyor işte.. genede hep geri çıkartırım sonlara doğru bir kısmını :))) tento sen çokmu kalacaksın yaylalarda??

eskiden ben de kıpkırmızı olurdum..ama şimdi yavas yavas kararıyom..guneslenemem de ben..deniz kıyısında top mop oynarken yanarım..yaz sonuna dogru epey bronz olurum

aylin koca mı geldi..gazoz mu..

geshenk valla ben koca valiz yaptım şimdi..
:))
cok süslü de değilim ama..adamın esyalar kocaman sanki yaw.
3 t-shirt koyuyom kocaman yer kaplıyor.. XL :)

foto mak pilleri şarj aleti?
çarşaf filan alıyo musun??

hımmmm CADIARZU gözlük takacanmı banada.. haniş ayyy gözlüğüm vardı gözümde tanımamışımm sempatiksalakcinni tanıdık birileri offff :jeyyar: yapacanmı he yapacanmııı sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…