30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

cilginkiz
25-06-2010, 00:09
ayy iki misafirimiz var..geshenk mi yoksamç
okusa da accık gülsee..
hpt_honey
anam ben kuma mı oldumm gıııı

o büyük hanım otursun bi köşede:)))))))) ay gülmekten yazamıyom yaffffffff suyu kaynat olmazsaa çay demleriz çok komikkkkk
aylint
25-06-2010, 00:10
haydaa aylinn ikimiz yetmedik, koca yetmedi bir de garson çıktı :))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))) kıslar dövecek kocam hadi döndüm totomu bi tepikleyin beni
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
hpt_honey
benimde komik teyzem var bu gün yine döktrdü argoları:)))))))))
tentation
:)))))))))))))))))))))))))))
kıs garson niye eylendirecek seni, bak çok içtin sen yineeeeeeee
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
koptum ben burdaaaaaa

nıhahaha

olayı aşıp grup yapmaya karar vermisler

:)))
tiiirbiyesizler sizi sizi:roflol::roflol::roflol:
garson fantasizi hahaha:roflol::roflol::roflol::roflol:

bana bakın
bari şef garson olsun yau :) komi momi aldanmayın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:
cilginkiz
nesem ne derse dogru der..evliya gibi kadın o:)

ben de geshenke aynı seyi yazdım biliyon mu..
aylint
:)))))))))))))))))))))))))) kıslar dövecek kocam hadi döndüm totomu bi tepikleyin beni
yannıs insaflı tepin totom yaralı
hpt_honey
25-06-2010, 00:11

benimkide etrafımda dönüp duruyo hadi gel yatalım deyüü honey kaçarrrr ii geceler kaydirigubbakcemile3

cilginkiz
25-06-2010, 00:12
şef garson muuu..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tentation
yaşlı dede evinin verandasından ( veranda ne geziyosa köy evinde)
bzzzzp filmi geri aldık
yaşlı dede evinin avlusundan içerdeki yaşlı hanımına seslenmiş
---hanııııım su kaynat, olursa olur, olmazsa çay demlerizz
:))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol:

yannıs insaflı tepin totom yaralı

kıyamam gııı.. usul uusul git yat sen .ii geceler:1hug:
benimkide etrafımda dönüp duruyo hadi gel yatalım deyüü honey kaçarrrr ii geceler kaydirigubbakcemile3
ii geceler honey

:1hug:
hpt_honey
:roflol:nıhahaha

olayı aşıp grup yapmaya karar vermisler

tiiirbiyesizler sizi sizi:roflol::roflol::roflol:
garson fantasizi hahaha:roflol::roflol::roflol::roflol:

bana bakın
bari şef garson olsun yau :) komi momi aldanmayın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::r oflol::roflol:
cilginkiz
25-06-2010, 00:13
valla rtük kapatacak bizi..kapatmadan kaçsak mı :roflol::roflol:
hpt_honey
25-06-2010, 00:14
iiyi geceler tentationumm ve burda bulanan herkeşeeeeee
cilginkiz
aylinim senin totonu tepiklemeye kıyamam, söyle hafiften olsun bari:)))
honeyim iyi geceler..gece rüyanda garsonu düşünme ayıp :roflol::roflol:
tentation
valla rtük kapatacak bizi..kapatmadan kaçsak mı :roflol::roflol:

uykum yok benim. bi süre daha eskileri okuyup yatarım..

siz gidin. yaparım ben monoloğumu:dance::dance:
tentation
25-06-2010, 00:15
aylinim senin totonu tepiklemeye kıyamam, söyle hafiften olsun bari:)))
honeyim iyi geceler..gece rüyanda garsonu düşünme ayıp :roflol::roflol:

ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakc innisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksa lakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::r oflol::roflol::roflol:
tentation
25-06-2010, 00:15
sabaha hatunlar uçukla gelcekler

nihehehehe
cilginkiz
25-06-2010, 00:17
ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta ümit usta

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakc innisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksa lakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::r oflol::roflol::roflol:

ayy aman off gülmekten karnım ağrıyor
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ümit usta girerse rüyaya başkasını alamazz yanınaa..sığmazz
cilginkiz
25-06-2010, 00:19
sabaha hatunlar uçukla gelcekler

nihehehehe

aman diyim kurdugun komplo bize patlamasın..biz ucuklamayalım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::r oflol:
tentation
25-06-2010, 00:20
ayy aman off gülmekten karnım ağrıyor
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ümit usta girerse rüyaya başkasını alamazz yanınaa..sığmazz

hahaha
e iste fena mı

dolu dolu, dolu dolu

ayrıetten
ebatı değilişlevi önemli

:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: monitörün karşısında gözlerim yaşardı gülmkten ya
cilginkiz
25-06-2010, 00:29
honey gittin mi gitmedin mi..yoksa ümit ustayu gorup gitmekten vaz mı geçtin :roflol::roflol::roflol:
[/I]

kıslar ben yatıyom artık

hepinizi ayrı ayrı opuyom..sizi seviyom..kulaçlarımda cınlatıcam kulalarınızı

iyi geceler tatlım... hayırlı yolculuk... çoook güzel dinlen eğlen öyle gel emi...kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hehehehe:)))))delikafaduldendelikafadulden
aylint
25-06-2010, 00:04
heriifim sesi çıkmıyo yaf birelerlemi boğuşuo yoğsam bakem ben duruma göre namz niyaz ya olur ya olmaz
yaşlı dede evinin verandasından ( veranda ne geziyosa köy evinde)
bzzzzp filmi geri aldık
yaşlı dede evinin avlusundan içerdeki yaşlı hanımına seslenmiş
---hanııııım su kaynat, olursa olur, olmazsa çay demlerizz
:))))))))))))))))
aylint
25-06-2010, 00:07
hımmmmmmm hayrlı olsun bize şimdi içerim ben buna haydeeeeee:içelim::içelim::içelim::içelim: garson beni eylendirrrklava:
:)))))))))))))))))))))))))))
kıs garson niye eylendirecek seni, bak çok içtin sen yineeeeeeee
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
koptum ben burdaaaaaa
cilginkiz
25-06-2010, 00:07
anam ben kuma mı oldumm gıııı
cilginkiz
25-06-2010, 00:08
haydaa aylinn ikimiz yetmedik, koca yetmedi bir de garson çıktı :))))))))))
tentation
kızlar neşenin bi msj ı

geshenk gelirsen bu sana gelsin :)

Kızlar uzun süredr giremedim, doğruyu söylemek gerekirse girmek canım istemedi. Kızlar gene bgün adet oldum, onca ilacı iç, umutlan bekle gene aynı sonuç. 3 yıla yakın korunmuyoruz ve 2-2,5 yıldır da tedavi görüyorum. Sıra tüp bebeğe geldi ama eşim kesinlikle karşı çıkıyo. Yapacak bişeyim kalmadı. Duadan başka...Bugün moralim bozuk, hepiniz biliyorsunuzbu duyguyu..Demekki hayırlısı buymuş..Ne lur en az biriniz çıksın ve "ben hamişim hem de 30lu yaşlardayım" desin de ben de uutlanayım birazcık. İçim acıyor. Loveli, ebrubu, çılgınkız, mumudihaba, library, lalehan, çiçekçik ve şimdi isimleri aklıma gelmeyen, buraya yolu düşen herkes nerdesiiz ya? Demiştim ki sayfalar ilerlemiştir okumak zor olur. Bi baktım kimseler uğramamış. Birbirimize destek olmayacak mıyız? Buradan uzaklaşsam da hiçbirşey değişmiyor

geshenk kızlar.aynen nesenin sorduğunu bize size soruom
Birbirimize destek olmayacak mıyız? Buradan uzaklaşsam da hiçbirşey değişmiyor[/QUOTE]

baaaaaaaaaakkk şunlara yaaaaaaaaaaaa....... çok güldüm. ben yokken olmuş bunlar. birazını hatırladım okuduklarım varmış.. ümit ustayı kaçırmışım ama. deliler siziiii..... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

arşivcim benim iyi iş yapmışsın afferinnn opuyorumnanaktan

kimse yokkmuuuuu ben geldim acıktımmmmmmmm neyse dün anem geldide doyduk ama benim pskolojimi bozdu kafam rahat deil aç kalmaya razıyım yok su içme yok evi ara bıdı bıdıı ya ben kaldramıyorum kimseyibaşkalarına muhtaç olmak ne kötü dünden beri ağlıyorum kasık ağrım artı herşey kötü olmasındann korkuyorum ........

giremeedim çoktandr afeedin yatıyorum korkuyorum rahat olamıyorum size dua ediyorum bii gelişme varmı kardeleni duydum çok sevindimmmmmmmmmmm

giremeedim çoktandr afeedin yatıyorum korkuyorum rahat olamıyorum size dua ediyorum bii gelişme varmı kardeleni duydum çok sevindimmmmmmmmmmm

EVET. hiç gelmedin... seninle ilgili bilgi alamadık maalesef senden... daha doğrusu bize haber vermedin hiç bir konuda. çok meraklanmıştı bizim kızlar senin için... sonra öğrenmişler ve buraya yazdılar... arada bir girebildiğin zamanlar bize de bir merhaba de olurmu... kendine dikkat et.. kafanı rahat tut.. sen şu an hassassın birazda onun etkisi vardır. sonuçta muhtaç olduğum dediğin kişi annen.. senin iyiliğini düşünerek söylüyordur bazı şeyleri... olumlu olmaya çalış canım.. her şeyin kötü olacağını değil tersine iyi olacağını düşün daima...

evet kardelen hamile ama onun da değerleri düşük çıkmış morali bozuktu en son... ikinizde hayırlısıyla doğurursunuz sağlıkla umarım bebişlerinizi.

zerdal kullanıcısından alıntı
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------8
çılgınkız...............3
loveli...........
zerdal...................14
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Toplam ............232

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........5
Lalehan..........1
toplam............9
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
toplam............16
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
toplam.............5
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

en son böyle galiba... bide çılgının vardı sanırım 1 er tane.. tam hatırlayamıyorum.. eski sayfalarda da aradım ama bulamadım.. kandilde okumuştu galiba o da. bulursanız tam sayısını sizde eklersiniz kızlar.

--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: GESHENK Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :00:13.

slm geshenk,bir sen birde ben varız,birde bebek olsa keşke.opuyorumnanaktan

canım dua listesini aradığım için eski sayfalara bakıyordum.. görmedim seni.. çıkmışsın yaaaaa (( ne oldu son durum?? merak ediyordum seni.....

çıkmadım canım,bizim diğer topicteyim,ses olmayınca sayfayı kapattım.
hala aynıyım geshenkim,bi değişiklik yok,muhtemel adet tarihim yarınn ama inş olmicam ve gelişcek hamileliğim,böyle düşünmek istiyorum.opuyorumnanaktan şimdide sen yoksun.

günaydın..
lovelicim erenimizle buluşman iyi geçti demek buna sevindim canım... neden ikinci test istendi? şüphemi var ilkinde?

günaydın kızlar,site düzelmiş çok şükür,son yazdıklarımızı silmişler galiba,ben göremiyorum,siz görüyo mudsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…