30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir hafta olur inşalalh

21.06.2010 1.gün adet.1gün
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya:
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9
07.07.2010 17.gün 35.9 :hulya:
08.07.2010 18.gün 35.9
09.07.2010 19.gün 36.1
10.07.2010 20.gün 35,7:hulya:
11.07.2010 21.gün 35,7
12.07.2010 22.gün 35,9

günaydın kızlarr
erenim iyiydi çok şükürr
şeker testimi tekarlıcammmm
günaydın lovelicim nasılsın şeker tetstin niye tekrarlanıcak yüksekmi çıktı canım
erene kocaman bir maşallahhhh
günaydın..
lovelicim erenimizle buluşman iyi geçti demek buna sevindim canım... neden ikinci test istendi? şüphemi var ilkinde?
günaydın geshenk nasılsın canım
günaydın kızlar,site düzelmiş çok şükür,son yazdıklarımızı silmişler galiba,ben göremiyorum,siz görüyo mudsunuz?

günadyın kerdelen nasılsın

günaydın lovelicim nasılsın şeker tetstin niye tekrarlanıcak yüksekmi çıktı canım

sağolcanım sen nasılsın?? tablondan ben bişi anlamadım loveli ne diyecek bakalım.. neden öyle ateşin bir çok yükselmiş birden düşmüş sonra..??? yani belirli aralıklarla bu şekilde olmuş..

günaydınnn.. site eski haline gelmis ama son yazılanlar gitmis, neyysee

günaydın tentooo.. gitmiş bizim yazılar ben en son sana cevap yazarken saat yarım civarlarında sitede çalışma nedeniyle hata oluştu diye kalakalmıştı.. bende kapattım tabi kızarak bozmuşlar iyice diye :)) sonra bu sabah açtım düzelmiş.. bizim kupa kalmış eskilerde :)) akşamki maçın heyecanıylamı oldu acaba bu geçiş...

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------18
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal...................17
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Toplam ..............246

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
toplam............14
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz

zerdalım gelmişşşş....
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Geshenkciğim ben seni çılgını kumsalı eklemiştim. kenzülarş, 3 tane daha okumuşsun ekledim canım.

Günaydın bayanlar, bugün işe başladım. çok zor oldu. herkes nasıl.
canım hoşgeldin nasılsın tatil dönüşü ( alışmak zor oluyor

iyiyim canım sağol valla bende birşey anlamıyorum canımkaydirigubbakcemile3
bu sefer birden çok düştü bedne merak ediyorum loveli ne diyecek

canım hoşgeldin nasılsın tatil dönüşü ( alışmak zor oluyor

Sağol canım evet zor oldu, ama mecburen başladık, birazdan işlere başlarım, şimdi size bi ce deyim dedim. Sen nasılsın canım. benimde geçen ay geç sabitlendi ateşim, belki seninkide öyle olur.

hımmm. hiçde eleştiriye açık değillermiş yaniii :))))) accık eleştirmiştik halbukim :))))
evet yaaaa,çok çirkin dediydik,yalan mıydı?lmaz:

günaydın canım,iyiyim,birazdan teste gitcem,artık bugün dananın kuyruğu kopar heralde.kahvaltı yapıyorum,buyrun gelin hepiniz.olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim canım. karşılama törenimi hazırladın bana.

özlemiştik.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaçamak buluyorduk seni :1rolleyes: ama annenlerden ayrılmak zor gelmiştir.epey kaldın ya üzülmüşlerdir sen giderken.. gurbetde zor beee....artık bayramamı gidersin tekrar...
ama ilk gün iş yeri hiiiç çekilmez bilmezmiyim. ayakların geri gider.. olsun varsın bide şöyle düşün eğer bir işimiz olmasa hep evde kalsaydık inan bundan daha çok sıkılırdık hem para kazanmamız için iş şart demi :)) çalışamazsak paramız olmaz e paramız olmayıncada tatilde yapamayız demi :=)))

günaydın canım,iyiyim,birazdan teste gitcem,artık bugün dananın kuyruğu kopar heralde.kahvaltı yapıyorum,buyrun gelin hepiniz.olumunekankayizsmile

canım afiyet olsun.. dananın kuyruğu nasıl koparsa kopsun boşver... bence her şey yolunda gidecek katladı değerlerin inşallah.. yok katlamadıysada senin canın sağolsun... tuttu yaaa çok şükür gene olur hemde en sağlamından sağlıklısından Allahın izniyle...

Son düzenleme:
Sağol canım evet zor oldu, ama mecburen başladık, birazdan işlere başlarım, şimdi size bi ce deyim dedim. Sen nasılsın canım. benimde geçen ay geç sabitlendi ateşim, belki seninkide öyle olur.
iyiyim canım çok şükür benim ateş tablom hep böyle dengesiz oluyor (

inşallah hayırlı haberlerle gelirsinm canım dilerim bebişin göbüşündedir:Saruboceq:

günaydın..
lovelicim erenimizle buluşman iyi geçti demek buna sevindim canım... neden ikinci test istendi? şüphemi var ilkinde?
sağol geshenkim
testi yanlış uygulamışlar normalde kahvaltı edilecek bir saat sonra kan verilmeliymiş ama ben tümden aç gittim böyle olunca yüksek çıktı dedi
şimdi 100mg glikoz verilecek 4 defa kan alacaklar

henüz yumurtlama olmamış gibi düşmüş olması normal

günaydınn kızlar,
hafa sonu tatilimizden döndük cts hava çok kötüydü yüzemedik ama dün yüzdük güzeldi..
geçmişi okuyamadım umarım hep güzel şeyler yazmışsınızdır..
kocaman sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…