- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ever hakjlısın geshenkim,bu kadar oldu ya,gene olur dimi Allahın izniyle.özlemiştik.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaçamak buluyorduk seni :1rolleyes: ama annenlerden ayrılmak zor gelmiştir.epey kaldın ya üzülmüşlerdir sen giderken.. gurbetde zor beee....artık bayramamı gidersin tekrar...
ama ilk gün iş yeri hiiiç çekilmez bilmezmiyim. ayakların geri gider.. olsun varsın bide şöyle düşün eğer bir işimiz olmasa hep evde kalsaydık inan bundan daha çok sıkılırdık hem para kazanmamız için iş şart demi :)) çalışamazsak paramız olmaz e paramız olmayıncada tatilde yapamayız demi :=)))
canım afiyet olsun.. dananın kuyruğu nasıl koparsa kopsun boşver... bence her şey yolunda gidecek katladı değerlerin inşallah.. yok katlamadıysada senin canın sağolsun... tuttu yaaa çok şükür gene olur hemde en sağlamından sağlıklısından Allahın izniyle...
iyiyim canım çok şükür benim ateş tablom hep böyle dengesiz oluyor(
inşallah hayırlı haberlerle gelirsinm canım dilerim bebişin göbüşündedir:Saruboceq:
sağolcanım sen nasılsın?? tablondan ben bişi anlamadım loveli ne diyecek bakalım.. neden öyle ateşin bir çok yükselmiş birden düşmüş sonra..??? yani belirli aralıklarla bu şekilde olmuş..
günaydın tentooo.. gitmiş bizim yazılar ben en son sana cevap yazarken saat yarım civarlarında sitede çalışma nedeniyle hata oluştu diye kalakalmıştı.. bende kapattım tabi kızarak bozmuşlar iyice diye :)) sonra bu sabah açtım düzelmiş.. bizim kupa kalmış eskilerde :)) akşamki maçın heyecanıylamı oldu acaba bu geçiş...
evet yaaaa,çok çirkin dediydik,yalan mıydı?lmaz:
günaydın canım,iyiyim,birazdan teste gitcem,artık bugün dananın kuyruğu kopar heralde.kahvaltı yapıyorum,buyrun gelin hepiniz.olumunekankayizsmile
günaydın fıstıklarr
ne var ne yok?
geçmişe bakayım ben
günaydınn kızlar,
hafa sonu tatilimizden döndük cts hava çok kötüydü yüzemedik ama dün yüzdük güzeldi..
geçmişi okuyamadım umarım hep güzel şeyler yazmışsınızdır..
kocaman sevgilerr
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeYAA VAR YAAA demin koptu net tekrar giriş yapacam parolaya ne yazsam iyi GAZOZ...aylin seni ben var yaaaa..... sempatiksalakcinni
:))))))))))))))):roflol::roflol:
e orasını da bilemem artık..:roflol::roflol::roflol:
lokum gesnek çılgın kızlar yaz sonunda tüp kardesliği yapah :)) bayramdan sonra baslarız.. bu yıl erkek yılı isim derdimiz de olmaz, ya bayram ya ramazan koyarız:roflol::roflol:
ümit usta paklar ancak laelaelaelaelae:roflol::roflol:
nasılsın diyeceğidim
e sana bu aksam bencamini yollamak farz olmus be güzelim :roflol:
yetmedi kenarda ümit usta bekliodu
ümitsizlik yok heeeya,ama ben ilkkez kullanmistim,,olur canim dok.umu ararim,ptesi gider kontrolumu olur sonra ne derse devam ederim,,,gerci icimden de hic gelmiyo ya neyse,,,
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:lokuumm ben sana türki atayrum
acda kimmis çılgana bakayrum
geshenk,ayline laf atarken
habu gazozu nereme sokayrum
:))
sen benim yoluma gel yavrım, açem mi bi çamlıca aklinialirimsmileIIIIHHH yoıktum.. kim bu ümit efendii ustada ne ustası??
yoktumm...
bak buldunuz benim gibi genç güzel bayanssulusmile tazeyi yalnız...... çok ayıp ediyorsunuz... hemen kötü yollara sürüklüyorsunuz.. etmeyiğn eylemeyinlmaz:
bak daha gitmeden nispete başlamış cadıı :roflol:kıslar ben yatıyom artık
hepinizi ayrı ayrı opuyom..sizi seviyom..kulaçlarımda cınlatıcam kulalarınızı
aminnnnnnnnnnnnnii geceler çılgın.
arkandan bi tas su döktüm.. güzel güzel gidin e mi :)
üç kisi dönün hakaydirigubbakcemile3
kimse yokkmuuuuu ben geldim acıktımmmmmmmm neyse dün anem geldide doyduk ama benim pskolojimi bozdu kafam rahat deil aç kalmaya razıyım yok su içme yok evi ara bıdı bıdıı ya ben kaldramıyorum kimseyibaşkalarına muhtaç olmak ne kötü dünden beri ağlıyorum kasık ağrım artı herşey kötü olmasındann korkuyorum ........
kardelenin de sana selamı vardı canım, dikkat et kendine... inşallah herşey yoluna girer...giremeedim çoktandr afeedin yatıyorum korkuyorum rahat olamıyorum size dua ediyorum bii gelişme varmı kardeleni duydum çok sevindimmmmmmmmmmm
inşallah :)slm geshenk,bir sen birde ben varız,birde bebek olsa keşke.opuyorumnanaktan
oy maşallah eren paşaya :)günaydın kızlarr
erenim iyiydi çok şükürr
şeker testimi tekarlıcammmm
zerdalım gelmiiişşşşş hoşgelmiş :)Günaydın bayanlar, bugün işe başladım. çok zor oldu. herkes nasıl.
kardelenim güzel haberlerle gel inşallah canım, inşallah değerin çokk güzel yükselmiştir...evet yaaaa,çok çirkin dediydik,yalan mıydı?lmaz:
günaydın canım,iyiyim,birazdan teste gitcem,artık bugün dananın kuyruğu kopar heralde.kahvaltı yapıyorum,buyrun gelin hepiniz.olumunekankayizsmile
kumsalım bazı kadınlarda yumurtlama olmasına rağmen ateş yükselmeyebiliyormuş, her kadında olmayabiliyomuş yani o ateş düştü yükseldi muhabbeti... sen çalışmaları aksatmamaya bak...iyiyim canım çok şükür benim ateş tablom hep böyle dengesiz oluyor(
inşallah hayırlı haberlerle gelirsinm canım dilerim bebişin göbüşündedir:Saruboceq:
sezoşumm hoşgeldinn :)günaydınn kızlar,
hafa sonu tatilimizden döndük cts hava çok kötüydü yüzemedik ama dün yüzdük güzeldi..
kocaman sevgilerr
dönüşte süt ısmarlıcam sana inşallah :))ever hakjlısın geshenkim,bu kadar oldu ya,gene olur dimi Allahın izniyle.
amin canım inş.
sezencim dün burda hiç iyi şeyler nolmadı canım,site kapalıydı,sorun vardı,bişeyler yazıyoduk ama ulaşması zor oluyodu falan,sonra istemiyoz bu sayfayı dedik,sayfayı değiştirmişler ama istemiyoz yazılarınıda silmişler.senin tatilinin güzel geçtiğine sevindim.
aylincim sende gelmişin,hoş gelmişin,şimdi gidiyom ama dönüşte gazoza ihtiyacım olcak galiba kız.yerimseniben
site yönetimi beni düşünerekten geçmişi kırpmış yane laelaelaelaelaeamen ne güzel ne güzel. topikte güller açmısa.s.a.s.a.s.a.s.
kızlar geshnek ispanyası dün kupayı aldı. biz de bu bi isaret idik:hooray::hooray::hooray:
daha güzel kupalarda bulusmak diyeğiynen :dance:
kardelen inslh sana da bugün bi kupa vircezsositososito
zerdal yuvaya geri döndün he mi. ise de basladın. hadi kola ygeleee
loveliii nassenn
aylin geçmiste bisi yok, dün bi iki bisi yazdık. o da site yenilenmesi deyü güme gitmis..
berbattı o tasarım.. eskö köye yeni adet-tatlicadiarzu-
sezen hosgeldin, kumsal sen nasılsın?
ayh nolsun tatlım ya, pazar günü bir düğüne gittik, saat 14, havuzbaşı!!! baya bi toksin atmışızdır heralde :bbo:aylint+, turkuaz, tentation+, kardelen5233
günaydın kızlar nasılsınız
ben iyiyim
geçmişi okuyamadım çok kaynatmışsınız
geshenk çılgın sezen loveli zerdal nerdesiniz
aylin kuşum nasıl geçti haftasonu
tenta nasılsın kuşum
kerdelen sende durumlar nasıl canım
ayh nolsun tatlım ya, pazar günü bir düğüne gittik, saat 14, havuzbaşı!!! baya bi toksin atmışızdır heralde :bbo:
geçmişi okumayarak çok şey kaçırdın bilesin ama kıyamam saana yüklüm benimm :)
süt içen mi? :)):asigim:
Annemlerden ayrılmak çok zor oldu, ama işede başlamak lazım, işsiz olsak dediğin gibi daha kötü, geshenk canım sen neler yapıyorsun, tekrar doktorlar görüşmedin mi, bide dondurulmuşları deneseydin, neden bıraktın.özlemiştik.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaçamak buluyorduk seni :1rolleyes: ama annenlerden ayrılmak zor gelmiştir.epey kaldın ya üzülmüşlerdir sen giderken.. gurbetde zor beee....artık bayramamı gidersin tekrar...
ama ilk gün iş yeri hiiiç çekilmez bilmezmiyim. ayakların geri gider.. olsun varsın bide şöyle düşün eğer bir işimiz olmasa hep evde kalsaydık inan bundan daha çok sıkılırdık hem para kazanmamız için iş şart demi :)) çalışamazsak paramız olmaz e paramız olmayıncada tatilde yapamayız demi :=)))
Lovelim canım geçmiş olsun, bu sefer güzel çıkar sonuçların inşallah.sağol geshenkim
testi yanlış uygulamışlar normalde kahvaltı edilecek bir saat sonra kan verilmeliymiş ama ben tümden aç gittim böyle olunca yüksek çıktı dedi
şimdi 100mg glikoz verilecek 4 defa kan alacaklar
Oh oh sefan olsun. Bizim yerimizede yüz.günaydınn kızlar,
kocaman sevgilerr
Günaydın aylinim.günaydın fıstıklarr
ne var ne yok?
geçmişe bakayım ben
Döndük valla, zor oldu, ama mecburen, hayat insanı nerelere sürüklüyor.zerdal yuvaya geri döndün he mi. ise de basladın. hadi kola ygeleee
iyiyiz sinem geld,k buralardayız canım, sen nasılsın, eşin geldimi gurbetten.aylint+, turkuaz, tentation+, kardelen5233
günaydın kızlar nasılsınız
ben iyiyim
geçmişi okuyamadım çok kaynatmışsınız
geshenk çılgın sezen loveli zerdal nerdesiniz
aylin kuşum nasıl geçti haftasonu
tenta nasılsın kuşum
kerdelen sende durumlar nasıl canım
zerdalım gelmiiişşşşş hoşgelmiş :)
bizi de unutma o vakit dua ederkene :)
aaa canım demek yannış yapmışlar, bu kez güzel çıkar inşallahsağol geshenkim
testi yanlış uygulamışlar normalde kahvaltı edilecek bir saat sonra kan verilmeliymiş ama ben tümden aç gittim böyle olunca yüksek çıktı dedi
şimdi 100mg glikoz verilecek 4 defa kan alacaklar
henüz yumurtlama olmamış gibi düşmüş olması normal
he yav öldük sıcaktan...saat iki de havuzbaşında mı??kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ramazan dolayısıyla düğünler ep böyle saçma salak saatlere sıkıştırılmış durumda :) yazık insancıklara
bugün tayinler açılacaktı. bu saat oldu ne bi bilgi ne bişe.. çatlıcam ya
persembe sabahına da biletimi aldım.. umarım netlesir ..
türkiya da meb kadar salak çalışan bi bakanlık var mıdır bilmeyiorum
yok zerdalım hiç gitmedim,senden duyuyorum ilk...Annemlerden ayrılmak çok zor oldu, ama işede başlamak lazım, işsiz olsak dediğin gibi daha kötü, geshenk canım sen neler yapıyorsun, tekrar doktorlar görüşmedin mi, bide dondurulmuşları deneseydin, neden bıraktın.
Lovelim canım geçmiş olsun, bu sefer güzel çıkar sonuçların inşallah.
Oh oh sefan olsun. Bizim yerimizede yüz.
Günaydın aylinim.
Döndük valla, zor oldu, ama mecburen, hayat insanı nerelere sürüklüyor.
iyiyiz sinem geld,k buralardayız canım, sen nasılsın, eşin geldimi gurbetten.
Hoşbulduk, evdeyken çok giremedim, bizimkilerede sayfayı göstermiyorum, iyice merak ettiler, gizemli bişey gibi özel diyorum, bakmıyorlar artık, çok komikti, pc de köşe kapmaca oynadık, pc ninde kadınlar kulubüyle ilgili bütün geçmişini, hep sildim görmesinler diye, çünkü burası benim özelim. Şükür atlattık geldik. Ama ailemden ayrılamk zor oldu.
aylin ankaradanda geçtik, acaba aylin nerdedir diye aklımdan geçtin.
ankarada bi türbe var aylin çamlıderede şeyh semarkandi hazretleri hiç gittin mi? o türbeye uğramak istedim, adetliyim diye bu sefer uğramadım sen gittin mi hiç. Çok güzel ve meşurmuş, çok ziyaret ediliyormuş, allah nasip ederse birgün ona uğrayacağım.
Gazoz içelim canım ya, bu gidişle gazoz işine devam, bakalım ne olacak, evimide özlemişim. Eşim beni çok özlemiş, yokluğumda sigaraya başlamış, halbuki bırakmıştı, ona üzüldüm biraz. Adamı yalnız bırakmaya gelmiyor. Ama bıraktıracağım sigarayı, annesi 2 hafta hastanede yattı, kayınvalidem, bende yoktum sıkıntıdan başlamış.yok zerdalım hiç gitmedim,senden duyuyorum ilk...
oyyy haberim olaydı bi gazoz içerdik kıs :))
[teyzoşlar hayırlısıyla erenimi bindireceğimiz arabamız ana kucağımız teyzeleriyle paylaşalım istedikk
Gazoz içelim canım ya, bu gidişle gazoz işine devam, bakalım ne olacak, evimide özlemişim. Eşim beni çok özlemiş, yokluğumda sigaraya başlamış, halbuki bırakmıştı, ona üzüldüm biraz. Adamı yalnız bırakmaya gelmiyor. Ama bıraktıracağım sigarayı, annesi 2 hafta hastanede yattı, kayınvalidem, bende yoktum sıkıntıdan başlamış.
çok güzel loveli, güle güle kullanın canım. odasını falan hazırlıyorsunuzdur erenin, yavaş yavaş.
ay canım başlamasaymış, bıraktır yine.. geçmiş olsun kayınvalidene de..
odası olmayacak zerdal kiracıyız zaten beşiği var zaten arkadaşımın hediyesiydi lk hamilelikte bi de şifoniyer alırız yeter kendş evimiz olmazsa yapmayacam gerek yokGazoz içelim canım ya, bu gidişle gazoz işine devam, bakalım ne olacak, evimide özlemişim. Eşim beni çok özlemiş, yokluğumda sigaraya başlamış, halbuki bırakmıştı, ona üzüldüm biraz. Adamı yalnız bırakmaya gelmiyor. Ama bıraktıracağım sigarayı, annesi 2 hafta hastanede yattı, kayınvalidem, bende yoktum sıkıntıdan başlamış.
çok güzel loveli, güle güle kullanın canım. odasını falan hazırlıyorsunuzdur erenin, yavaş yavaş.
lovelim güle güle kullansın eren paşamız :) turuncu almakla iyi etmişsiniz, kız erkek farketmez, kardeşi kız olsa da kullanır abisinin arabasını :)
Konuşturtmuyor beni, annene söylerim dedim, şu paket bitsin aldırmıyacağım, geçen sene ramazan ayında bırakmıştı, arkadaşlarından falan otlanarak arada 1-2 içiyordu. Paket almıyordu, dün yolculukta konuştum baya, napcağım bilmiyorum, ben söyledikçe daha çok içesi geliyor, dün akşam balkonda yakaladım gizli gizli içiyordu, şöyle kapıdan baktım, bişey demiyorum dedim.
odası olmayacak zerdal kiracıyız zaten beşiği var zaten arkadaşımın hediyesiydi lk hamilelikte bi de şifoniyer alırız yeter kendş evimiz olmazsa yapmayacam gerek yok
fiyatı uygundu kampanyadaydı tamamanen tesadüf oldu ikisini 199 liraya aldık
sayfasına baktım araba 379 lira ana kucağı 99 liraydı sanırım
turuncu olması iyi oldu inşallah ikinci bebeğe de kullanırız
Rabbim tez zamanda canım arkadaşlarıma da yaşatsın
Zaten bebek küçük ya, mecburen beşiği yatak odasında yanınızda olur, biraz büyünce inşallah evinizide alında yaparsın canım. bebek olsunda nerde olsa yatar miniğim.odası olmayacak zerdal kiracıyız zaten beşiği var zaten arkadaşımın hediyesiydi lk hamilelikte bi de şifoniyer alırız yeter kendş evimiz olmazsa yapmayacam gerek yok
fiyatı uygundu kampanyadaydı tamamanen tesadüf oldu ikisini 199 liraya aldık
sayfasına baktım araba 379 lira ana kucağı 99 liraydı sanırım
turuncu olması iyi oldu inşallah ikinci bebeğe de kullanırız
Rabbim tez zamanda canım arkadaşlarıma da yaşatsın
Benimki evde içmiyordu, iş yerinde de gözüm görmüyordu, bide ben içmediğim için o içerse anlıyordum, kokusunu üstünden başından, memlekete bi geldi, bi sarıldık, şak diye anladım, sen sigarayamı başladın dedim, bakalım bıraktırmaya çalışacağım, bırakamazsa allahtan ramazan geliyor o zaman bırakır. geçen senede ramazanda bıraktı, bu zamana kadar paket almamıştı.benim başımda da aynı dert var.. doktor bile konuştu. hem spermleri etkiliyo,onnu da geçtim bu yaşta yazık diil mi ciğerlerine ya! benimki de fazla sölersem tersleniyo... bırakabilecek gibi de görünmüyo destek almadan. geçen sene ramazanda denedi, 5 gün dayanabildi.. bi de beni kandırdı, ben çok fenayım, bari bi nargile içelim de isteğim körelsin, nargile sigaradan hafif oluyo diye elmalı nargile içti, bana da içirdi! sonradan öğrendimki nargile sigaradan ağır olurmuş, sazanım ben ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?