30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ever hakjlısın geshenkim,bu kadar oldu ya,gene olur dimi Allahın izniyle.

iyiyim canım çok şükür benim ateş tablom hep böyle dengesiz oluyor (

inşallah hayırlı haberlerle gelirsinm canım dilerim bebişin göbüşündedir:Saruboceq:

amin canım inş.
sezencim dün burda hiç iyi şeyler nolmadı canım,site kapalıydı,sorun vardı,bişeyler yazıyoduk ama ulaşması zor oluyodu falan,sonra istemiyoz bu sayfayı dedik,sayfayı değiştirmişler ama istemiyoz yazılarınıda silmişler.senin tatilinin güzel geçtiğine sevindim.
aylincim sende gelmişin,hoş gelmişin,şimdi gidiyom ama dönüşte gazoza ihtiyacım olcak galiba kız.yerimseniben

evet yaaaa,çok çirkin dediydik,yalan mıydı?lmaz:

günaydın canım,iyiyim,birazdan teste gitcem,artık bugün dananın kuyruğu kopar heralde.kahvaltı yapıyorum,buyrun gelin hepiniz.olumunekankayizsmile

günaydın fıstıklarr
ne var ne yok?
geçmişe bakayım ben

amen ne güzel ne güzel. topikte güller açmısa.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar geshnek ispanyası dün kupayı aldı. biz de bu bi isaret idik:hooray::hooray::hooray:

daha güzel kupalarda bulusmak diyeğiynen :dance:

kardelen inslh sana da bugün bi kupa vircezsositososito

zerdal yuvaya geri döndün he mi. ise de basladın. hadi kola ygeleee

loveliii nassenn

aylin geçmiste bisi yok, dün bi iki bisi yazdık. o da site yenilenmesi deyü güme gitmis..

berbattı o tasarım.. eskö köye yeni adet-tatlicadiarzu-

sezen hosgeldin, kumsal sen nasılsın?

aylint+, turkuaz, tentation+, kardelen5233
günaydın kızlar nasılsınız
ben iyiyim
geçmişi okuyamadım çok kaynatmışsınız
geshenk çılgın sezen loveli zerdal nerdesiniz
aylin kuşum nasıl geçti haftasonu
tenta nasılsın kuşum
kerdelen sende durumlar nasıl canım

YAA VAR YAAA demin koptu net tekrar giriş yapacam parolaya ne yazsam iyi GAZOZ... aylin seni ben var yaaaa..... sempatiksalakcinni
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:)))))))))))))))
:roflol::roflol:

nasılsın diyeceğidim

e sana bu aksam bencamini yollamak farz olmus be güzelim :roflol:
yetmedi kenarda ümit usta bekliodu
ümit usta paklar ancak laelaelaelaelae
ya,ama ben ilkkez kullanmistim,,olur canim dok.umu ararim,ptesi gider kontrolumu olur sonra ne derse devam ederim,,,gerci icimden de hic gelmiyo ya neyse,,,
ümitsizlik yok heeeklava:
ve doktora sormadan klomen kullanma sakın bence de..
lokuumm ben sana türki atayrum
acda kimmis çılgana bakayrum
geshenk,ayline laf atarken
habu gazozu nereme sokayrum

:))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
manyak bu kıs yaa
sen benim yoluma gel yavrım, açem mi bi çamlıca aklinialirimsmile
kıslar ben yatıyom artık

hepinizi ayrı ayrı opuyom..sizi seviyom..kulaçlarımda cınlatıcam kulalarınızı
bak daha gitmeden nispete başlamış cadıı :roflol:
ii geceler çılgın.
arkandan bi tas su döktüm.. güzel güzel gidin e mi :)

üç kisi dönün hakaydirigubbakcemile3
aminnnnnnnnnnnnn

giremeedim çoktandr afeedin yatıyorum korkuyorum rahat olamıyorum size dua ediyorum bii gelişme varmı kardeleni duydum çok sevindimmmmmmmmmmm
kardelenin de sana selamı vardı canım, dikkat et kendine... inşallah herşey yoluna girer...

slm geshenk,bir sen birde ben varız,birde bebek olsa keşke.opuyorumnanaktan
inşallah :)
günaydın kızlarr
erenim iyiydi çok şükürr
şeker testimi tekarlıcammmm
oy maşallah eren paşaya :)
test neden tekrarlanıyo?
Günaydın bayanlar, bugün işe başladım. çok zor oldu. herkes nasıl.
zerdalım gelmiiişşşşş hoşgelmiş :)

evet yaaaa,çok çirkin dediydik,yalan mıydı?lmaz:

günaydın canım,iyiyim,birazdan teste gitcem,artık bugün dananın kuyruğu kopar heralde.kahvaltı yapıyorum,buyrun gelin hepiniz.olumunekankayizsmile
kardelenim güzel haberlerle gel inşallah canım, inşallah değerin çokk güzel yükselmiştir...
iyiyim canım çok şükür benim ateş tablom hep böyle dengesiz oluyor (

inşallah hayırlı haberlerle gelirsinm canım dilerim bebişin göbüşündedir:Saruboceq:
kumsalım bazı kadınlarda yumurtlama olmasına rağmen ateş yükselmeyebiliyormuş, her kadında olmayabiliyomuş yani o ateş düştü yükseldi muhabbeti... sen çalışmaları aksatmamaya bak...
sezoşumm hoşgeldinn :)
dönüşte süt ısmarlıcam sana inşallah :))
site yönetimi beni düşünerekten geçmişi kırpmış yane laelaelaelaelae

ayh nolsun tatlım ya, pazar günü bir düğüne gittik, saat 14, havuzbaşı!!! baya bi toksin atmışızdır heralde :bbo:
geçmişi okumayarak çok şey kaçırdın bilesin ama kıyamam saana yüklüm benimm :)
süt içen mi? :)):asigim:

saat iki de havuzbaşında mı??kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ramazan dolayısıyla düğünler ep böyle saçma salak saatlere sıkıştırılmış durumda :) yazık insancıklara

bugün tayinler açılacaktı. bu saat oldu ne bi bilgi ne bişe.. çatlıcam ya
persembe sabahına da biletimi aldım.. umarım netlesir ..
türkiya da meb kadar salak çalışan bi bakanlık var mıdır bilmeyiorum

Annemlerden ayrılmak çok zor oldu, ama işede başlamak lazım, işsiz olsak dediğin gibi daha kötü, geshenk canım sen neler yapıyorsun, tekrar doktorlar görüşmedin mi, bide dondurulmuşları deneseydin, neden bıraktın.

Lovelim canım geçmiş olsun, bu sefer güzel çıkar sonuçların inşallah.
Oh oh sefan olsun. Bizim yerimizede yüz.
günaydın fıstıklarr
ne var ne yok?
geçmişe bakayım ben
Günaydın aylinim.
zerdal yuvaya geri döndün he mi. ise de basladın. hadi kola ygeleee
Döndük valla, zor oldu, ama mecburen, hayat insanı nerelere sürüklüyor.
iyiyiz sinem geld,k buralardayız canım, sen nasılsın, eşin geldimi gurbetten.
zerdalım gelmiiişşşşş hoşgelmiş :)

Hoşbulduk, evdeyken çok giremedim, bizimkilerede sayfayı göstermiyorum, iyice merak ettiler, gizemli bişey gibi özel diyorum, bakmıyorlar artık, çok komikti, pc de köşe kapmaca oynadık, pc ninde kadınlar kulubüyle ilgili bütün geçmişini, hep sildim görmesinler diye, çünkü burası benim özelim. Şükür atlattık geldik. Ama ailemden ayrılamk zor oldu.
aylin ankaradanda geçtik, acaba aylin nerdedir diye aklımdan geçtin.
ankarada bi türbe var aylin çamlıderede şeyh semarkandi hazretleri hiç gittin mi? o türbeye uğramak istedim, adetliyim diye bu sefer uğramadım sen gittin mi hiç. Çok güzel ve meşurmuş, çok ziyaret ediliyormuş, allah nasip ederse birgün ona uğrayacağım.

aaa canım demek yannış yapmışlar, bu kez güzel çıkar inşallah
he yav öldük sıcaktan...
tayinler de gönlüne göre olsun...
yok zerdalım hiç gitmedim,senden duyuyorum ilk...
oyyy haberim olaydı bi gazoz içerdik kıs :))

teyzoşlar hayırlısıyla erenimi bindireceğimiz arabamız ana kucağımız teyzeleriyle paylaşalım istedikk

yok zerdalım hiç gitmedim,senden duyuyorum ilk...
oyyy haberim olaydı bi gazoz içerdik kıs :))
Gazoz içelim canım ya, bu gidişle gazoz işine devam, bakalım ne olacak, evimide özlemişim. Eşim beni çok özlemiş, yokluğumda sigaraya başlamış, halbuki bırakmıştı, ona üzüldüm biraz. Adamı yalnız bırakmaya gelmiyor. Ama bıraktıracağım sigarayı, annesi 2 hafta hastanede yattı, kayınvalidem, bende yoktum sıkıntıdan başlamış.
[teyzoşlar hayırlısıyla erenimi bindireceğimiz arabamız ana kucağımız teyzeleriyle paylaşalım istedikk

çok güzel loveli, güle güle kullanın canım. odasını falan hazırlıyorsunuzdur erenin, yavaş yavaş.

Son düzenleme:
lovelim güle güle kullansın eren paşamız :) turuncu almakla iyi etmişsiniz, kız erkek farketmez, kardeşi kız olsa da kullanır abisinin arabasını :)

ay canım başlamasaymış, bıraktır yine.. geçmiş olsun kayınvalidene de..

ay canım başlamasaymış, bıraktır yine.. geçmiş olsun kayınvalidene de..

Konuşturtmuyor beni, annene söylerim dedim, şu paket bitsin aldırmıyacağım, geçen sene ramazan ayında bırakmıştı, arkadaşlarından falan otlanarak arada 1-2 içiyordu. Paket almıyordu, dün yolculukta konuştum baya, napcağım bilmiyorum, ben söyledikçe daha çok içesi geliyor, dün akşam balkonda yakaladım gizli gizli içiyordu, şöyle kapıdan baktım, bişey demiyorum dedim.

odası olmayacak zerdal kiracıyız zaten beşiği var zaten arkadaşımın hediyesiydi lk hamilelikte bi de şifoniyer alırız yeter kendş evimiz olmazsa yapmayacam gerek yok
lovelim güle güle kullansın eren paşamız :) turuncu almakla iyi etmişsiniz, kız erkek farketmez, kardeşi kız olsa da kullanır abisinin arabasını :)

fiyatı uygundu kampanyadaydı tamamanen tesadüf oldu ikisini 199 liraya aldık
sayfasına baktım araba 379 lira ana kucağı 99 liraydı sanırım
turuncu olması iyi oldu inşallah ikinci bebeğe de kullanırız
Rabbim tez zamanda canım arkadaşlarıma da yaşatsın

benim başımda da aynı dert var.. doktor bile konuştu. hem spermleri etkiliyo,onnu da geçtim bu yaşta yazık diil mi ciğerlerine ya! benimki de fazla sölersem tersleniyo... bırakabilecek gibi de görünmüyo destek almadan. geçen sene ramazanda denedi, 5 gün dayanabildi.. bi de beni kandırdı, ben çok fenayım, bari bi nargile içelim de isteğim körelsin, nargile sigaradan hafif oluyo diye elmalı nargile içti, bana da içirdi! sonradan öğrendimki nargile sigaradan ağır olurmuş, sazanım ben ya :)))

ay canım beniiim, amin :)
oda bence de yapmayın.. zaten bi beşik yetiyo bebekken... biraz büyüdüğünde oda hazırlarsınız..

Zaten bebek küçük ya, mecburen beşiği yatak odasında yanınızda olur, biraz büyünce inşallah evinizide alında yaparsın canım. bebek olsunda nerde olsa yatar miniğim.
inşallah ikinciyede nasip olur, zaten bi oldu ya arkası gelir, düşünsene canım, ikinciden sonra korunma yollarına bakarmışsın, artık kk nın o bölümlerine takılırsın.
Benimki evde içmiyordu, iş yerinde de gözüm görmüyordu, bide ben içmediğim için o içerse anlıyordum, kokusunu üstünden başından, memlekete bi geldi, bi sarıldık, şak diye anladım, sen sigarayamı başladın dedim, bakalım bıraktırmaya çalışacağım, bırakamazsa allahtan ramazan geliyor o zaman bırakır. geçen senede ramazanda bıraktı, bu zamana kadar paket almamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…