30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

slm kızlar,lovelicim,erenin eşyaları çok cici canım,güle güle kullanın inş.
aylincim ne içeceğime karar veremedim canım,maikana bozukmuş,yarına çıkcak sonuçlarım malesef.

geçmiştre kaldımda biraz,ondan yazamadım.dövcekmidsiniz şimdiiŞenizöpsem kurtulurmuyum acep.:uhm:

kardelenim senin belirtilerin olmuş muydu?

ay millet rahat hamilelik geçirim diye dua eder,bende bi belirti olsada biraz daha ümitlensem diye dua ediyorum.pek bi belirtim yok,sadece karnımda iğne batmaları oluyo arada,dün sıcakta ayağım çok üşümüştü,çok yiyomuşum,eşim söyledi,bide dün çok uyudum ama uyku progestandan olabülü.

geçmiştre kaldımda biraz,ondan yazamadım.dövcekmidsiniz şimdiiŞenizöpsem kurtulurmuyum acep.:uhm:
kıs sana kıyar mıyıssss Şeniz
bebişin sağlıkla tutunsn, sevindirici bu aslında, rahat bi hamilelik olacak inşallah.. gerçi bulantılar sonradan başlarmış ama rahat ve sağlıklı bi hamilelik olur inşallah :)
ay meğer başkasını dövüyomuşunuz,bende atladım hemen.delikafaduldendelikafadulden

delüüüü

kardelencim ben de sen gibiydim midem bulansın diye dua ederdim
hatta eşim dr şikayet etti beni dr bulantıdan şikayet ediyorum sandı sonra anladı çok güldü bana
progestan ben de ilk hamileliğmde uyku yapmıştı şimdikinde yapmadı
ilkinde çok uyudum ama bunda uyumadım
hadi güzel haberler bekliyoruz senden
ye güzelim veririrz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…